Jump to content

ada #2

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Drugari, kakvo je to vase druzenje gde kao krece u 12, a vec za 2-3 sata postujete kako je bilo kul??

Jel to kao fora iz south parka kad shelly sretne decka uzivo pa nemaju sta da pricaju i odu da se kucaju online?

Ili ono ukapirate da RL=/=forum, ispade da moja lagana prdez setnja po keju traje duze od rur urnebesnih bahanalija :P

Tjiro, druze, trgni se ;)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ja sam bio za da se jos bleji na adi,al je ivke valjda izorganizovao da se pali u restoran na has.mi nasli gde je,cak i seli.posle par sekundi razmisljanja i prebiranja po djepovima smo skapirali da imamo 500 djunti i da bi najbolje bilo da odemo na has negde drugde.ojeli se od pice,i evo sad cekam da svrati ortak sa nekim ribicama gajbi da gledamo noleta:D

salt wat fish fresh wat fish?

e bilo je mega kul, samo ste smorili sa onim pomeranjem sa aleksanda i shto ste prdeli tamo gore umesto da smo zaboli dole na blej kao shto je izabrana druzhina i uradila. persu blej :]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

edesi bole:)...crni tjiro, sto ne ponese neki mobilni sa sobom...jesmo se malo smorili na kraju, al fino bilo, moram da pohvalim stanka za rakiju!...i tako, kili pawnuje life na hard, ivke sabija basket, tjira, reki i igor su malene sisice, vudi je macan, a stanko je hrle...btw nikita, mojne tu klosarsku sliku, ona sa rakijom je bolja!

i naravno, pozdrav za korija i militja!

srpskivojnik-3.jpg

edesi bole:)...crni tjiro, sto ne ponese neki mobilni sa sobom...jesmo se malo smorili na kraju, al fino bilo, moram da pohvalim stanka za rakiju!...i tako, kili pawnuje life na hard, ivke sabija basket, tjira, reki i igor su malene sisice, vudi je macan, a stanko je hrle...btw nikita, mojne tu klosarsku sliku, ona sa rakijom je bolja!

i naravno, pozdrav za korija i militja!

A jebiga, tjale nije bio kod kutje iako je obetjao da tje da me vozi, brat isto... pa sam krenuo na nevidjeno u nadi da nisam toliki retard da se ne snadjem.