RaveN Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 WoW mi je uninstalliran vetj 2 nedelje. Bar da sam igrao WoW, ne bih doziveo ovu traumu. Josh mi niko nije rekao da tje napolju biti 30 stepeni, poneo sam jaknu i kuvao se u njoj jer me je mrzelo da je drzim u ruci. Tuga... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ti se ne javljaj prodajetino najgora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ali ja nisam ni rekao da cu doci? :)))) a i nekako mi je kratko to, posle 3 sata ste svi online :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Josh mi niko nije rekao da tje napolju biti 30 stepeni, poneo sam jaknu i kuvao se u njoj jer me je mrzelo da je drzim u ruci. Tuga... koji si ti car jebeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ciro, posto pored onako lepe mapice nisi uspeo da se snadjes, napravio sam ti jos bolju! :D » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Drugari, kakvo je to vase druzenje gde kao krece u 12, a vec za 2-3 sata postujete kako je bilo kul?? Jel to kao fora iz south parka kad shelly sretne decka uzivo pa nemaju sta da pricaju i odu da se kucaju online? Ili ono ukapirate da RL=/=forum, ispade da moja lagana prdez setnja po keju traje duze od rur urnebesnih bahanalija :P Tjiro, druze, trgni se ;) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ko je rekao da je bilo kul? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ciro, posto pored onako lepe mapice nisi uspeo da se snadjes, napravio sam ti jos bolju! :D » Click to show Spoiler - click again to hide... « OMG, mesto na kome sam ja bio uopshte nije izgledalo ovako. Fail... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 2 sata basketa je sasvim dovoljno, vrucina je velika, nema se snage jer obicno jedna te ista ekipa igra. Ja posle basketa otisao i na fudbal, evo sad gledam kako da umirim noge... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Tjiro, druze, trgni se ;) Zbunili su me svi ti ljudi, glasovi, drum i gomila moving-fap-materijal pichaka... boli me vrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ja sam bio za da se jos bleji na adi,al je ivke valjda izorganizovao da se pali u restoran na has.mi nasli gde je,cak i seli.posle par sekundi razmisljanja i prebiranja po djepovima smo skapirali da imamo 500 djunti i da bi najbolje bilo da odemo na has negde drugde.ojeli se od pice,i evo sad cekam da svrati ortak sa nekim ribicama gajbi da gledamo noleta:D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 e bilo je mega kul, samo ste smorili sa onim pomeranjem sa aleksanda i shto ste prdeli tamo gore umesto da smo zaboli dole na blej kao shto je izabrana druzhina i uradila. persu blej :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ocemo slike \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Sajro duvaj ga. peja.pro he herd u liek hair ivan, maud, dvajni rakia - korekting pipl :D kreator, dovla, kakoo kori, nikita, kili, neo hajd, džek, mira, ivan, maud dule nije smor :D kili, hajd, džek, neo, mr. kul dule, kili, bratstvo i jedinstvo Artard basket moram da rekompresujem jer je preogroman, biće za pola sata, taman da prilegnem malo :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Evo dodjoh i ja. Odoh fapujem. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Sajro duvaj ga. :* P.S. Kili, gde ti je frizura? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ostala u shisharnici :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 ostala u shisharnici :D Bio si mi lepshi onako chupav, trazi frizuru nazad. P.S. Ko je Mr. Kul? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 i would say ajvan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Izgleda da Dule ima fanove [wink, wink]. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 edesi bole:)...crni tjiro, sto ne ponese neki mobilni sa sobom...jesmo se malo smorili na kraju, al fino bilo, moram da pohvalim stanka za rakiju!...i tako, kili pawnuje life na hard, ivke sabija basket, tjira, reki i igor su malene sisice, vudi je macan, a stanko je hrle...btw nikita, mojne tu klosarsku sliku, ona sa rakijom je bolja! i naravno, pozdrav za korija i militja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ma to sam stavio, jer sam ja u centru slike :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Um, chupavi drugar je Jungle/Xzibit ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 edesi bole:)...crni tjiro, sto ne ponese neki mobilni sa sobom...jesmo se malo smorili na kraju, al fino bilo, moram da pohvalim stanka za rakiju!...i tako, kili pawnuje life na hard, ivke sabija basket, tjira, reki i igor su malene sisice, vudi je macan, a stanko je hrle...btw nikita, mojne tu klosarsku sliku, ona sa rakijom je bolja! i naravno, pozdrav za korija i militja! A jebiga, tjale nije bio kod kutje iako je obetjao da tje da me vozi, brat isto... pa sam krenuo na nevidjeno u nadi da nisam toliki retard da se ne snadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 bio je kori matori i poneo je buksnu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts