Corey Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Uži izbor, Nokia 1110, 1112 ili 1200. Šta mislite ? prva dva modela mi se čine kao da imaju finiju tastaturu za kuckanje, dok su karakteristike skroz iste sem što 1200 beleži više poziva. Najvažnije je da bude funkcionalan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 1110 bih ja uzeo. Do skora sam ga koristio kao za "omiljeni" broj. Baterija izuva ono 5 dana opušteno + to što kažeš ima jako finu tastaturu za kuckanje. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Uzeo sam nedavno Samsung E1120 za te bazične operacije zvanja i poruka, iznenadio sam se koliko je softver više nego korektan za telefon od ~30 evra i koliko mi tastatura savršeno odgovara. Na slikama deluje bljak, ali u ruci je sasvim korektan, štaviše sasvim lep. Tako da ako baš nije obavezna Nokia, u radnji ispipaj i taj Samsung. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Imam ja 2 ova u ormaru skupljaju prasinu :) Jebo ja sebe ako ga ne sredim i ne pustim u pogon :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 nokia 1110 je vrh, imam i ja jednu i baterija traje boga oca. ne znam koja je razlika izmedju 1110 i 1112. ako ti treba samo za pozive vrh je motorola motofone koja je 20e nova a izgleda perverzija a baterija mu isto traje ko luda http://www.fcbpreview.ca/motofone/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 ^ ne, ne nikako ! moj cale ga zove "kreten telefon" preskociti. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Imao sam sreće pa sam naleteo na novu nokiu 1112(ne proizvodi se više), tako da ne morate više da preporučujete ništa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 de i za koje pare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Našao sam u oglasima, dobio lik za rođendan novu pa mi prodao jer se loži na telefone pa mu je taj sranje.Golubac je u pitanju, pa ako te ne mrzi da se cimaš eto :) 25 evra sam platio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 mislim da taj telefon izgovara TACNO VREME :) znam da se ortak palio u skoli :))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 ma ne treba mi, pitam chisto informativno :) a ovaj sinister ima za svaki telefon po neku anegdotu ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 mislim da taj telefon izgovara TACNO VREME :) znam da se ortak palio u skoli :))) da vidiš tek kako budi, izvrnuo sam se. Imao sam neki stari SE, još od osmog razreda i navikao na jedan alarm. Uzmem ovaj telefon, namestim budilnik i kreće da zvoni nešto ružno, ja u polu snu ne znam šta se dešava, mislim da to sanjam, sve vreme čujem neki ženski glas get up get up get up, probudim se i ne verujem šta su ubacili :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 e ima moja keva neki telefon koji joj govori "vreme je za buđenje" glasom upravnice ženskog zatvora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Jel' ima neki telefon koji ujutru moze da opali shamar kad treba da ustanem ili za to treba neki poseban plug-in? :/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 motofone je katastrofa za sms-ove, preskoči ga samo zbog toga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Jel moze preporuka za neki telefon na preklop (nebitan proizvodjac) do 100e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Eno imash u malim oglasima jedan za te pare... =] Nije bash preklop, al' tu je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts