Kemp. Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ajmo svi da glasamo za nju da bi dobila pare da jos vise upgrejduje svoj izgled \o/ +enchant Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 +5 boob skill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Zapravo u rukomet ulaze ljudi koji su genetski već mrcine. Neće od mršavog zakržljalog nastati nagruvani lik rukometom. Nece nastati nagruvani lik,ali ce nastati zhilavac koji ce da iscedi suvu drenovinu.Kako ne kontas o chemu pricham.Jebote Vudu,koji ti kurac,chemu ova glupa izjava :))Bas kad imas 7 godina znas da li ces biti mrcina ili ne :) Pa moj ortak je bio pivot kao klinac,da kazes top3 u Srbiji,ali jednostavno nije porastao dovoljno,i tu se njegova potencijalna karijera zavrsila a jak je ko pet mrcina. win lose. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ma vajdu ga grujo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 grujo ostavi se bakracha, vidis da smo isfapovali za tijanom.. zar nije to tema ovog topika?:D Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jeste pix plx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 joj dobro me podseti Dreadlord, imam taj broj Maxima / CKMa ODO DA IZVRSIM DETALJAN PREGLED DOTICNOG BROJA!! JEA!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Lepša je u VB-u nego na ovim plastičnim slikama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Lepša je u VB-u nego na ovim plastičnim slikama... I concur. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 I think i saw i nipple. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 GOTOVO MACA PRCA TIJANU - PRE ILI KASNIJE. Nema brate vidi se lepo da riba netje pred kamerama da se ljubi, al kad izadje iz kutje skakatje mu po kiti 200 na sat. Jebesh mi mater koji je Maca car sto je smuvao kvarcovanu i know karate ribu. IH. (i to da se zaljubila u njega, kako je videti na kraju klipa jelte) Ili je Emotion jedna divna kutja. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 kapa dole za gmaza :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 dobar je debeli (incoming hate kako je namesteno sve to) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 u jbt, radim nesto za skolu i pratim uzivo ovaj kalimero se popisao po roditeljima...kao sve ok, a ishejtovao jako :p Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) AHAHHAHA BRZO CU HAHAHAHAH edit : od 4:15 xD XD koji lik Maca objasnjava. Prca covek ovave picke ko blesav, ortak radi s njim u emousnu pa prica :D A i sreo ga ja jednom u nekoj kafani , mega 3 drolje sede s njim, ono 20ak godina na ovaj fazon. Voli covek picku , sta ce. Edited March 18, 2009 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 GOTOVO MACA PRCA TIJANU - PRE ILI KASNIJE. Muhahahaha Koje bosansko muvanje, i što je najjače, zaista prolazi :D Balkan ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 kapa dole za gmaza :D ...nisam gledao, ali mogu da zamislim... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ja ne vidim kakvo mu to muvanje prolazi i da ce da prca ali dobro :-) Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 jadno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 dobar je debeli (incoming hate kako je namesteno sve to) Rekoh ja a mozhda je samo Emotion dobra kutja :D Ko tje ti ga znati dal je true... Tijana je dosad shetala sve matore biznismene Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 MA NIJE ONA TAKVA, SAMO SE FOLIRA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Ja ne vidim kakvo mu to muvanje prolazi i da ce da prca ali dobro :-) Brate jesi ti upalio zvučnike dok si gledo, i jel si odgledo do kraja? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 cuti, lakse nam je da mislimo da je ni on nece prcati:) istina boli.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 sta je bilo jel maca opet dzara budali i drapa svoju bikini zonu a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts