Jump to content

Veliki Brat VIP

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zapravo u rukomet ulaze ljudi koji su genetski već mrcine. Neće od mršavog zakržljalog nastati nagruvani lik rukometom.

Nece nastati nagruvani lik,ali ce nastati zhilavac koji ce da iscedi suvu drenovinu.Kako ne kontas o chemu pricham.Jebote Vudu,koji ti kurac,chemu ova glupa izjava :))Bas kad imas 7 godina znas da li ces biti mrcina ili ne :) Pa moj ortak je bio pivot kao klinac,da kazes top3 u Srbiji,ali jednostavno nije porastao dovoljno,i tu se njegova potencijalna karijera zavrsila a jak je ko pet mrcina.

win

lose.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

GOTOVO

MACA PRCA TIJANU - PRE ILI KASNIJE.

Nema brate vidi se lepo da riba netje pred kamerama da se ljubi, al kad izadje iz kutje skakatje mu po kiti 200 na sat.

Jebesh mi mater koji je Maca car sto je smuvao kvarcovanu i know karate ribu. IH. (i to da se zaljubila u njega, kako je videti na kraju klipa jelte)

Ili je Emotion jedna divna kutja.

poz voz 2011

kapa dole za gmaza :D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

u jbt, radim nesto za skolu i pratim uzivo

ovaj kalimero se popisao po roditeljima...kao sve ok, a ishejtovao jako :p

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

AHAHHAHA BRZO CU HAHAHAHAH

edit : od 4:15 xD XD koji lik Maca objasnjava. Prca covek ovave picke ko blesav, ortak radi s njim u emousnu pa prica :D

A i sreo ga ja jednom u nekoj kafani , mega 3 drolje sede s njim, ono 20ak godina na ovaj fazon.

Voli covek picku , sta ce.

Edited by Kemp.

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade