LESkOpoz Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 au koliko je dobar klip...vrhunksi stvarno... ali koji su to smekeri,na kraju,samo polaku okrenu ledja a masa se raspada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 el moguce da ih daft punk kosta toliko..ili je ona njihova bina/ozvucenje preskupo.. jbt kapiram da su im na vrhu liste zelja a oni dovode druge koji jesu jeftiniji al kad se saberu hotin, cox i velvet i ovih jos par imena..braaaaaate moglo se skupiti dovoljno evara i za dp :( jebote underworld je dosho, ako su njih platili mogu valjda i ovu dvojcu.. je li daf trebao da dodje pre par godina kod nas ?!:D u aernu karta je bila oko 2500din ?! u pretprodaji Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 da,ali dosao je samo punk,daft je ostao gajbi! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Realno ajde sad topic o Daft Punku i tamo na FB-u da napravimo grupu "dovedite Daft Punk u Srbiju"... A ovo Digweed, Hawtin, Sasha i raspadi koji su otišli u neki minimal a pre toga su bili progressive, gade mi se... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) cudo jedno kako svi pljuju minimal a sve vise i vise ljudi krece da vrti bas to... Ko to na kraju slusa voleo bih da znam ja recimo ne bih voleo da daft punk dođe na exit. njihov koncert je audiovizuelni spektakl koji bi bio sjeban festivalskim konceptom. to nažalost isključuje bilo šta u exit organizaciji jer je njima sve živo festival. na exitu bi bilo lose jer bi se masa sa svih stejdzeva sjatila na main i guzva bi bila nepodnosljiva. Ali opet ne mogu da kazem da ne bih voleo da dodju :) Edited March 26, 2009 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ja gotivim samo poneku minimal pesmu i poneki minimal set. Ali ove likove koji sad rade minimal ili tech-house samo zato što je to sad "in", gade mi se... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 pa i ti se gadis nama pa nista inace, DP bi napravili najvecu ludnicu na EXITu ikad, kad bi dosli :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 cudo jedno kako svi pljuju minimal a sve vise i vise ljudi krece da vrti bas to... Ko to na kraju slusa voleo bih da znam PA KAKO NE KONTASH, kad hejtujesh minimal time pokazujesh kako si duhovno i intelektualno transcendirao u odnosu na ono shto je danas trend, simple as that. bajdvej ko nije ukapirao da je drugi akaunt eclctc_mnmlist sa svim onim distinktivnim oznakama bio sprdnja taj je jebeni moron... a najvishe roflovanja su mi pruzili pojedini likovi koji su odmah nashli za shodno da me instant hejtuju bez da ukapiraju sushtinu... dupla ironija, kapirate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) A ovo Digweed, Hawtin, Sasha i raspadi koji su otišli u neki minimal a pre toga su bili progressive, gade mi se... Cak me i debeli crni morzh Cox smara, jebeno vozi max ritam 5 sati bez spustanja na 3 kanala dok mu se na ostalih 5 gramofona okrecu sladoledi u svim mogucim flawourima... KRUKOOOOOOOOOO \o/ Edited March 26, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ja gotivim samo poneku minimal pesmu i poneki minimal set. Ali ove likove koji sad rade minimal ili tech-house samo zato što je to sad "in", gade mi se... pa cox pusta tech-house? i kakav bre minimal sasha i digweed? oni definishu sta je "in" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ja gotivim samo poneku minimal pesmu i poneki minimal set. Ali ove likove koji sad rade minimal ili tech-house samo zato što je to sad "in", gade mi se... koliko ja znam, ono sto je "in" u elektronskoj muzici je komerc elektro haus, a ne minimal :) a i ne moze svako mixovati minimal i tech-house, dakle ako to vec radis znaci da pratis tu scenu a digweed jos radi prog i elektroniku. za coxa necu komentarisem nista, koliko god smarao u onim njegovim emisijama sa hausom, na svakom festu opere :D Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 meni je bezveze sto kad se kurce 10 godina EXITA ne dovedu nekog ko do sad nije bio sto ne dovedu opet fat boya ako vec dovode neke koju su extra a bili su :D picka im materina Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Cak me i debeli crni korzh Cox smara, jebeno vozi max ritam 5 sati bez spustanja na 3 kanala dok mu se na ostalih 5 gramofona okrecu sladoledi u svim mogucim flawourima... KRUKOOOOOOOOOO \o/ gresis niggeru,na jednom mu se okrece giros,drugom palachinke,a na ostala tri sladoledi :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 i gordan paunovic koji lurkuje i vreba ostatke iz bekstejdza... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 meni je bezveze sto kad se kurce 10 godina EXITA ne dovedu nekog ko do sad nije bio sto ne dovedu opet fat boya ako vec dovode neke koju su extra a bili su :D picka im materina word :) a mogu i fatboya sa rura da puste da zabavlja masu sa girosom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 skrech po girosu.Ja cu da budem ispod sa tortiljama da hvatam svaki skrech :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) A ovo Digweed, Hawtin, Sasha i raspadi koji su otišli u neki minimal a pre toga su bili progressive, gade mi se... onda ucini svima nama uslugu i preskoci te zurke Edited March 26, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) pa i ti se gadis nama pa nista inace, DP bi napravili najvecu ludnicu na EXITu ikad, kad bi dosli :(( .!. Pre bih slušao na EXIT-u Kruka nego Digweeda. A elektro komerc haus je bio "in" 2006te. Većina tih baja kao što je Sasha, Cattaneo, Digweed i ostali sad rade debilnu muziku jer im seva paja više da se cimaju i dokazuju. Nemoj da misliš da ja njih nisam slušao... Vidi se da im jednostavno seva paja za publiku.. @Sinister: Ko kaže da neću preskočiti? Ionako tamo ide onaj najgori fenseraj da se pravi urban, a minimal i progressive slušaj od 2007me. Elem skida se Daft Punk @ Louis Vuitton Fashion 2008. Evo i na youtube-u LINAK Edited March 26, 2009 by Vlad-_-b Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Mogli bi da dovedu taj Limp Bizkit kad se već opet oformio, video sam da dolaze u ZG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ne seri da dolaze u zg? jao jao, sta bih dao... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Mogli bi da dovedu taj Limp Bizkit kad se već opet oformio, video sam da dolaze u ZG. Uh.. Na njih sam i zaboravio. :[ +1 za LB Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ne seri da dolaze u zg? jao jao, sta bih dao... i u Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku :D http://www.limpbizkit.com/events/ bilo bi vrh da ih čuvaju kao iznenađenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ma sad ce i oni da bace spiku jbg ekonomska kriza moramo da se stisnemo !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wicked Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 brate 10-ti exit jebemmumamu, sae sa DAFT PUNK-om koji moj ??? UHHH kakva bi to festivalska elektro sahrana bila \o/ Vec vidim RUR ekipu u sredini rulje, malko blizhe bini i onom njihovom piramidalnom spejs kurcodromu iz kojeg im cakle samo one vrhunske kacige dok oholo zavrcu knobove na ormarima svuda oko njih Srolao bih takvu doomsday spravetinu od onog nivea bilborda sto stoji okacen na genex kulama, buldozherima bih ubacivao plastove stafa i blokove shita unutra a kjoota bi pushtao da se zalece unutra kako bi udarima svoje mase dobro nabio monster-mikrofon a onda bih ga finalizovanog dopremio ruskim choperima na vrh petrovaradina! \o/ jebote, bila bi to tolka sprava da bi se svi na mainu orjentisali u odnosu na njega: "da, da dodjite ovamo, levo od dzinovske buksne, kod onog malog video screena..." Onda bi se cela ekipa raspala od vara i kad bi nam poiskakale ochi iz duplji zachuo bi se prvi elektronski brijach muda iz pravca piramide "HHHHUUUUUMMMMMAAAAANNNNNNNNN HHHHUUUMMMMAAAANNNNNNNN.......................... " ------------------------------------------------------ omg nigga zie neht kuzmanovic :D ali "dodjite ovamo, levo od dzinovske buksne, kod onog malog video screena..." prajsles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 de si Boco 100 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts