Malatrolapunakontrolora Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 I najzad je pocelo toplo vreme omg \o/ Jedino mi ostaje sada da "vansezonski" popravim klimu (jer ako pocne sezona , lopovi ce da naplacuju 10x vise nego sada) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 jedva čekam da se olešim tbfh go go power rangers nista bolje od spontanog neplaniranog opijanja :) dobro mozda isti takav sex, ili opijanje pa divlji sex pa onda vruca pica, na terasi dok pirka vreo vetric... leeetoooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 bole vas dupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) ijaooo,bio ceo dan na Adi sa devojcicom,prosetali krug,izblejkali,isuncali se malo,bas lepo bilo... za veceras nemam nikakvih planova,vidim da ce pasto gta4 ili mix neki... :) edit: da,da,svratio sam do lilly-ja,kupio one uloske mach3...dakle to je ono pakovanje,2 komada valjda...i naplatili mi to 700din...jel su oni mene nesto zajebali(ja sam u nekom tripu da je prosli put bilo 300 fazon) ili je takva sad cena? Oo Edited April 3, 2009 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 tnx, deluje ok...probacu kasnije Sa Tenis topika, http://atdhe.net/live-tv-5656.html Fedi vs Djoka stream. Ne kochi, okej kvalitet etc. Uzivajte vi koji ste sprecheni da gledate na TVu. ;) EDIT: Ali bolje da ne gledash, ja sam vetj na ivici da poludim. Djokovitju, nabijem te na kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ijaooo,bio ceo dan na Adi sa devojcicom,prosetali krug,izblejkali,isuncali se malo,bas lepo bilo... za veceras nemam nikakvih planova,vidim da ce pasto gta4 ili mix neki... :) edit: da,da,svratio sam do lilly-ja,kupio one uloske mach3...dakle to je ono pakovanje,2 komada valjda...i naplatili mi to 700din...jel su oni mene nesto zajebali(ja sam u nekom tripu da je prosli put bilo 300 fazon) ili je takva sad cena? Oo ma koji ce ti to kupi ono pakovanje BIC brijacha i GG ... ja sam se tako tripovao sa mach3 dok nisam probo stari dobri BIC ... samo prvi put ima KRVI :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 MOLIM TE BREJKUJ, MOLIM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! EDIT: U KURAC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Nije 2 komada nego 4 dodje u tom mach3 pakovanju, meni uzimaju oko 600 din za to mater im... :D Gde ima da se kupi onaj starinski brijac sa 1(DA JEDNIM) secivom pa da posle menjam zilete? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 Onaj Bic od 30 dinara prvih par brijanja jebe majke kako seče dlake, obrijem se za minut u dva prolaza i bez posekotina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 a jes jes,stvarno ima 4 komada...700 din...pa dobro,onda je to ok cena,jer mislim da me je prosli put doslo oko 300-400din 2 komada...ok sve! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 i sa 2 komada isto ima neku zlu cenu, ja sam ko reki preshao na BIC, em bolje brije em neuporedivo duzhe traje a koshta fazon 120 din 6 komada shto je dosta za bar 6 meseci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 jebote sa bic-om nisam mogao da se obrijem ni u srednjoj, bradurina kao chetka jebote sa bic-om nisam mogao da se obrijem ni u srednjoj, bradurina kao chetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja ne koristim ta sranja, idol mi je shumar preko puta Tamisha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) Da ponovim pitanje, gde ima da se kupi ovakav starinski brijac :) I onda samo menjam zilete povremeno, to je ovo na slici ispod!! :) Edited April 3, 2009 by Neecola- Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ceo dan sam bio napolju. OMG prelepo vreme! Ko ce bre sad da uchi!? :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Da li je to komentator rekao da tje se Federerov sin zvati "Rafael"? ZOMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 Sajro brate izađi napolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja sam tjosav i jedan bicov brijach mozhe da mi potraje jedno 5 brijanja,a brijem se svake 2 nedelje. Mom tjaletu nije izrasla brada do kraja. A ima 53 godine. Necola, to je malo suvishe ol skul. Sumnjam da ima da se kupi tek tako negde. Nadji neku staru barbarnicu (lol, jel postoji taj izraz na srpskom?) i vidi da ti tamo utrape neki polovan. ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) Ja sam tjosav i jedan bicov brijach mozhe da mi potraje jedno 5 brijanja,a brijem se svake 2 nedelje. Mom tjaletu nije izrasla brada do kraja. A ima 53 godine. Pa to zavisi, recimo meni dede i po ocu i po majci imaju(o) prejake brade, mozes rdju da shmirglash njima, dok mi cale evo jos malo 50 dina i ima onu klasinchu polu bradu sto raste samo oko usta i malo ispod vilice po sredini. Ja se nadam da cu da povucem na dede, mada mi sad do 21.-e nesto slabo ide, imam brade svuda, ali mnogo to slabo i retko xD Edited April 3, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Pa to zavisi, recimo meni deda i po ocu i po majci imaju(o) prejake brade, mozes rdju da shmirglash njima, dok mi cale evo jos malo 50 dina i ima onu klasinchu polu bradu sto raste samo oko usta i malo ispod vilice po sredini. Ja se nadam da cu da povucem na dede, mada mi sad do 21.-e nesto slabo ide, imam brade svuda, ali mnogo to slabo i retko xD Joj shta bih dao da mi ne raste brada... obrijem se ujutru i uveche istog dana sam zreo za brijanje. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja se sa tim BICovim brijachima nisam brijao 10 godina...mada sam chuo da je bolje sa njima(samo jednom) jer se taloze bakterije na koriscene brijache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Pa to zavisi, recimo meni dede i po ocu i po majci imaju(o) prejake brade, mozes rdju da shmirglash njima, dok mi cale evo jos malo 50 dina i ima onu klasinchu polu bradu sto raste samo oko usta i malo ispod vilice po sredini. Ja se nadam da cu da povucem na dede, mada mi sad do 21.-e nesto slabo ide, imam brade svuda, ali mnogo to slabo i retko xD Pa i moji tako, dodushe tjaletov matori ima izuzetno chvrstu bradu, ali prilichno retku, i obojica imaju nekako chudno lice pa se dedi jedva i primeti to. Al zato brkovi jebu koliko su oshtri. Dok recimo kevin tjale je imao bradu do ispod oka. Mada moja keva i nema neku bradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 I JIZZED IN MY PANTS! Don't tell your friends or I'll say you're a slut Plus it's your fault, you were rubbing my butt I'm very sensitive, some would say that's a plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 HAHA. Neka klinka ostavila status "Boli me ruka, sminkala sam drugaricu" ja joj ostavim komentar, "Jel si joj nabacivala sminku lopatom" i obrise me. LIFE IS GOOD \o/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 HAHA. Neka klinka ostavila status "Boli me ruka, sminkala sam drugaricu" ja joj ostavim komentar, "Jel si joj nabacivala sminku lopatom" i obrise me. LIFE IS GOOD \o/ WIN! Koliko je mene dobrih riba izbacilo iz friend liste zbog toga shto sam jednostavno morao da iskoristim penal... a posle mi bilo krivo zbog gubitka fap materijala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts