voodoo_ Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Pa ti blago meni daj otkaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 znaci nemam reci koja je ovo prodaja bila da vec danima mi ne radi rur jer mi niko nije reko da se promenilo yu u rs i da se tripujem da meni nesto ne radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ^same btw, kakav dan jbt...od 1 sam napolju i sad dosao...nije mi se desilo cele zime ono sto mi se desilo danas :O -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 znaci nemam reci koja je ovo prodaja bila da vec danima mi ne radi rur jer mi niko nije reko da se promenilo yu u rs i da se tripujem da meni nesto ne radi pa da nisi prodao irc drugare neko bi ti mozda i rekao! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Mogao bi ovaj Dzenan da gostuje malo chestje. Nisam video u celom gradu ni jednog shabana. Svi su otishli na PARTI!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 zoooooooop :D ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Video sam Leska kako blejka ispred dragstora na Padini danas! o/ hm,jedino ako je ispred one pekabete,i ako sam nosio kese bas odande?! U suprotnom nisam ja :))). inace,blejkao sad sa ortacima na Brdu,i nasli neki mnogo dobar ravan krov zgrade,znaci bice na leto imitiranje Avaksa i Hibrida u najavi! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 "Nikola, sine, opet si pijan." A jbg... There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 desteeeeeeeee, leave the world behind yaaa :)) SHM <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 okupili se neki chamci i ppustili ziku ispred i repuju vec dva sata, jebem ti zivot da ti jebem gde je bazuka kad treba. jebani zooloski vrt... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Loooooool , pa upadni u hood baci im neke rime da zacute i gg no re :D Vratio se expresno kuci zbog proklete glavobolje , a zurka je obecavala :(( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 da tebrex, siđi im dole i isprozivaj ih preko rime pa više neće smeti da se pojave Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Kako je dobar život! Hardsoul babe! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Evo ljudi, ja se sad vratio sa Ade, ako se probudim normalno dolazim u 12 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Juuu kakva sjajna noc u nishu,KAMAN :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Jebem ti posao da ti jebem....:((( Skakutao sam dok sam dolazio u ritmu desnog dvokoraka...:( Radim do 2, pa dolazim...u kurac... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Pa ti blago meni daj otkaz. ma bre ne na poslu vec za diplomski :D dobro jutro. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 jao jao, da imam bajs dosao bih na basket njim, ovako moram da se zlopatim u zagusljivom gradskom :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 "Nikola, sine, opet si pijan." A jbg... Hahahah, jadna zena, jebote :D U 12! BE THAR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Hahahah, jadna zena, jebote :D Ja se ne secam da sam postovao ista... "od 400 pijenja, imao sam jedno 300-350 prekida..." edit: mnogo je lepo vreme. tubc tubc tubc Edited March 28, 2009 by TheJack There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 kakav divan dan napolju, dushu dao za basket:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Mogao bi ovaj Dzenan da gostuje malo chestje. Nisam video u celom gradu ni jednog shabana. Svi su otishli na PARTI!!1 reci. bas je bilo cudno. strasno sam se napio. from miami to altanta and novi sad jaoooo Edited March 28, 2009 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 evo ustao na vreme,sredim se,malo jedem nesto,i picim na baskeeeeet :)... ajmo rurovciii! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 IDEMOOOOOO :D Aj ako neko ima neki steznik za koleno, bilo bi lepo kad bih mogao da "posudim" jer me koleno uzasno boli :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 e,pa imam ja... samo kao trebalo bi da ga nosim,kao da ne ispadne i te neke price(ja se nadam da nece),tako da cu ti doneti ja :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts