Kal1mero Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 zurka moze da pocne !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 crne kao rijana, sisate kao brianna, guzate ko tijana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Mislim komentar ti je na nivou "E necu iz inata da slusham xy grupu, zato shto sad svi slushaju tu grupu!" da to sam i mislio isto kao sto moj cale koristi krstaricin/burek forum i facebook pa iz istog razloga necu u zivotu otvoriti te iste sajtove i sad isti takvi ljud (takvi ljudi = 45+ godina koji znaju za 2 sajta) pricaju o youtubu kao da su oni ustvari napravili sve to i izmislili poenta je da uopste nisam da se youtubu tako tretira sad mi je ustvari jasno odakle mentalno zaostali komentari ispod svakog snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 poenta je da uopste nisam da se youtubu tako tretira Ne, sad je jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 edeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 uf pocheo sam opet da hvatam popodnevnu dremku, posle hasa. i opet kapiram koliko je to loshe jer se obichno budim posle 30 min znojave glave .. al shtatju kad me obori :)) ahaha isti dra kao i kod mene!!! al nekako se napunis, kao da si spavao 3h! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 odo u fensi klub "Ne chekajte me." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Epic penzos akcije omg ... upada rambo baba , lomi kosti neduznim prolaznicima da bi uletela u bas i sela ... Ulazi u poluprazan autobus i tu baba dozivljava extazu dok zamislja kako joj je dupe na svakoj od praznih sedista u basu , pa ih onda odmerava jer mora da sedne bas na mesto gde ce svima da smeta kada stavi svoje korpe, jer ako neko barem dnevno je jednom ne otera u pm. to je za nju propao dan jer niko nije mislio na nju cak ni u negativnom smislu. Najzad je odmerila jedno savrseno mesto , uvalila dupe postavila sve svoje korpe na pozicije i okrenula se ka liku i pitala "Jel' ovo taj i taj autobus?" Na kraju joj je na faci pisalo da je otisla u drugi autobus , ali nije ni bitno jer je uvalila svoje dupe... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ahaha isti dra kao i kod mene!!! al nekako se napunis, kao da si spavao 3h! mene te popodnevne dremke samo izmore nekako...posle mi treba vremena da se osvestim i nikakav sam sto se tiche efektivnog rada nakon toga It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Meni, recimo, su te popodnevne dremke izuzetne. Ponekad se budim vikendom ranije, samo da bih mogao poslepodne da spavam. Nekako mi bash prija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 mene te popodnevne dremke samo izmore nekako...posle mi treba vremena da se osvestim i nikakav sam sto se tiche efektivnog rada nakon toga Kad se fizički izmoriš, mnogo dobro legne dremka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Mene mnooogo gadno istripuju i poremete me totalno. Ne znam koliko da sam umoran,uvek gledam da prefuram dan bar dok ne padne mrak. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 evo ja danas radio prvu, pa zabo sapvanje bash dobro posle posla...legne to spavanje, ali je ipak bolje kada se probudish oko 8-9 ujutru potpuno ispavan i odmoran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 mene te popodnevne dremke samo izmore nekako...posle mi treba vremena da se osvestim i nikakav sam sto se tiche efektivnog rada nakon toga takođe, kad malo spavam noć pre posla, pa odem na posao i zakuntam na kratko posle, tipa do uveče, ostatak večeri/noći baš nisam ni za šta 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 bio u bioskopu,gledao odlican film,posle na picence,sad has,mozda malo cod5,pa na kunt...sutra me ceka neko spremanje neke debate za ponedeljak,mozda malo citanja knjige,ma videcemo vec... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 CAOS!! I dalje sam na lan partiju, ochi mi ispadaju, ne znam 'de bijem, a ove budale oko mene cepaju Left 4 Dead u punom zaru! Grok i od mene! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ne znam shta mi se deshava zadnjih 5-6 dana, mnogo spavam, previshe... kao da sam stalno umoran... i kad god da legnem mogu da zaspim, i fazon spavam po 9-10 sati...budem budan 5-6 pa opet 9-10 :( ne mogu da se organizujem... ne znam koji mi je :S ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 jutroske :o niko da pozdravi!!! kaaaako sam se naspavao, ravno 12h! to mi se dugo nije desilo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ne znam shta mi se deshava zadnjih 5-6 dana, mnogo spavam, previshe... kao da sam stalno umoran... i kad god da legnem mogu da zaspim, i fazon spavam po 9-10 sati...budem budan 5-6 pa opet 9-10 :( ne mogu da se organizujem... ne znam koji mi je :S HA ! :D konacno jos neko sa tim :D meni je to trajalo 5 dana :D ceo dan sam umoran a spavam po 10 sati :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 grok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 unKind, moguće da je standardni prolećni umor, to sve ljude prati kad dođe proleće :) Nešto sam bezveze spavao, da budem iskren, ne znam ni sam šta mi je. Sad sam malo bolje volje, a biću još bolje kad nešto budem jeo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 [(oo)] uff al sam se nabokao sad burekcine om nom nom [/(oo)] Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Mene uhvatilo nešto bezveze, ležem između ponoći i jedan, ustajem u sedam i to skroz odmoran, nešto se čudno dešava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 molio bih fine, lepo vaspitane i skromne mlade momke da se ne ponašaju kao svinje na forumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 kachamak i toplo mleko za doruchak...mmmm, moj omiljeni nachin da zapochnem dan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts