dzontra.volta Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 U 3. godini mi je odobren diplomski, tj. bachelor rad koji bi trebalo da se radi u 4. ^__^ A moguce i da taj softver koji pisem nedeljama udje u nastavnu ustanovu ftn-a i pocne da se koristi u obrazovne svrhe ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ Znaci do sada se na 1. godini u doticnoj laboratoriji za otvoreni softver radilo sa gcc-om, g++-om, ddd-om, a sad ce i na dakijevom softveru ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 E JA SE VRATIH SA PLANINE POSLE 3 NEDELJE Samo da se pohvalim, imam 2 drzhavna prvaka u obe discipline. kktnxbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 i da, opet sam se napio, bravo ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Neke na izgled sitne promene, oko mene, su izazvale dozu raspolozenja i srece u meni. Zivot je sranje. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Prva smena :@ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 U 3. godini mi je odobren diplomski, tj. bachelor rad koji bi trebalo da se radi u 4. ^__^ A moguce i da taj softver koji pisem nedeljama udje u nastavnu ustanovu ftn-a i pocne da se koristi u obrazovne svrhe ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ Znaci do sada se na 1. godini u doticnoj laboratoriji za otvoreni softver radilo sa gcc-om, g++-om, ddd-om, a sad ce i na dakijevom softveru ^__^ eee da vidis sta sam ja sve postigao u zivotu, al se ne hvalim sa time na ruru. ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ja sam tek napunio dvaes' prvu! A-ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ja sam tek napunio dvaes' prvu! A-ha! juz kondom for det Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Prva smena :@ daj otkaz i nema da brines The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 juz kondom for det Hahaha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jao, jao, zaljubishka sam se, jao, jao! http://www.youtube.com/watch?v=E2CVLWOoNsY У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 uf,koja kolicina mrzovolje od jutros...sta bih dao da ne moram da odem na fax... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 'DE SI LESHKO, SHTA IMA?!! :) I meni se ne ide na fax nikako, do 3 sam tamo. Kako cu da se izvrnem kad dodjem kuci... jao... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jao jao evo me na poslu posle 9 dana! Jao jao kako je to super! Jao jao Vitja je osedeo! :) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 TO JE PEJA! Znachi kopirash i Ivana i Peju u isto vreme... RAZVI SVOJU LICHNOST VITJO! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 IZADJI IZ KANDZHA ALTA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Lako je vama....mrtvi ponedeljak... /edit E, da....Dule ili neko sa Medicinskog fakulteta ako moze da mi pomogne gde se nalazi u toj ustanovi dijetolog? I gde se zakazuje? Dobih uput a nemam pojma gde treba da idem, tj. znam samo da je u okviru Medicinskog fakulteta....tako mi rekli... Fala! Edited March 16, 2009 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 Išao da uzmem neki cheap mob, došao kući, ubacio karticu iz 2003, prc - insert sim card. Sad moram da idem do Telekoma da mi zamene za novu, jebote ne mogu da izvedu backward compatibility kod tako jednostavne stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 i da, opet sam se napio, bravo ja! Gle cuda :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Išao da uzmem neki cheap mob, došao kući, ubacio karticu iz 2003, prc - insert sim card. Sad moram da idem do Telekoma da mi zamene za novu, jebote ne mogu da izvedu backward compatibility kod tako jednostavne stvari lol jew Kol'ko para, tol'ko muzike! Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 gotov spring break.. chjeeee Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 esi caopr matori? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Lako je vama....mrtvi ponedeljak... /edit E, da....Dule ili neko sa Medicinskog fakulteta ako moze da mi pomogne gde se nalazi u toj ustanovi dijetolog? I gde se zakazuje? Dobih uput a nemam pojma gde treba da idem, tj. znam samo da je u okviru Medicinskog fakulteta....tako mi rekli... Fala! hmm, nemam pojma pravo da ti kazem...to bi trebalo da je u okviru higijene, ali nesto se ne secam da u onoj zgradi primaju pacijente...mozes u svakom slucaju da odes da se raspitas tamo, to ti je ruzicasta zgrada na uglu pasterove i deligradske, ulaz je prekoputa ocne klinike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 E fala, dobio sam i info da je to u Deligradskoj 30 i da pripada Institutu za higijenu. Fala jos jednom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 eto vidite, i pijani doktori ipak nesto znaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts