sinister Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 reci "neda mi mama", nemoj da se stidis, ovo je RuR Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Pa naravno da mi ne da mama. Nisam vlajda stvarno mislio da sam krhk (olol) i jadan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Sutra ce biti jos lepse...babe jedne...Jel idemo? ah ta jebena ada, ja mogu da dodjem da cirkam samo, posto nemam nikakvu opremu ovde...a i nikako da sednem da ucim nesto, smucio mi se vise ovaj faks, ocu sto pre da ga zavrsim:)...ajde dogovoricemo se na kuglanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 omg imam jebeni grip vec dva dana jebo ga ja u usta bas brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Sinoc preterao sa alkoholom, sada jedem keks i mleko i zeljno iscekujem 13:45 da bih odgledao utakmicu sezone ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 boli me glava vec drugi dan :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 bio na trcanju na Adi,lupio ceo krug...u sushtini,nije mi toliki problem,jedino me malo listovi bole,ali sad sam se istegao,tako da ce valjda biti ok :). ako ne dobijem upalu misica na nogama,dolazim sutra na basket da jebem peju,mendzija i vicu!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 Došao iz sela, video jutros jednu tešku nesreću na ibarskoj u odlasku, i jednu sad u povratku :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) Ne izlazi iz kuce vise, sejes nesrecu pogledom mrkim! :) Najsmorniji dan, mrzim ovaj prelaz iz zime u prolece...nit' smrdi nit' mirise..hoce cuka da mi stane zbog kladze i tako... Edited March 14, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Realno, bas sam se usro kad sam video, jedan covek lezi na livadi pored smrskanog auta cija vrata pokusavaju ljudi da otvore / razvale da bi izvukli vozaca koji je zagrlio volan. A gore na magistrali druga smrskana kola. Bar sam se vratio ranije, sutra basket jeaaaaa. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 jao kako sam danas pwnovao na kuglanju, evo bole ce da vam potvrdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 Nešto sam gadno smoren i skenjan, tako da samo da najavim, spameri bolje vam je da idete u grad večeras jer će se pravilnik primenjivati u fullu matori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Znaci sutra u 12 basketica...:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 znachi kako sam se isekao na jebenu konzervu ovo je neverovatno .. od sada samo sa rukavicama otvaranje :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 negde sam zagubio ipod... eto koliko mi je trebao... bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 eh zivote, izgleda da cu i veceras da cirkam...btw, definitivno prodajem za adu sutra (da, znam da vas boli kurac:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 eh zivote, izgleda da cu i veceras da cirkam...btw, definitivno prodajem za adu sutra (da, znam da vas boli kurac:)) Brate, Dule...pa ti si lekar, dodji da ga lecis :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Kako sam se dobro proveo danas u Kgu, home-made crveno pivo FTW! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 hehwhehehe,jel zna neko neki bolji lajn od "oces da izadjemo malo napolje" jer ovaj proveren o ne radi D:D znachi bilo sta da sledeci vikend dodjem spreman heHHEhe :D ^_^ e da sem onog daj pichek znamd da imash :D ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Znam ja bolji, provereno: "Ocemo na jogurt?" Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 Zoveš je da gledate film kod tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) vadite najepskiji topik u istoriji rura iz sefa :) i dan danas, kad se setim "kupash se, a? boli te kurac" padnem u komu :) Edited March 14, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 vadite najepskiji topik u istoriji rura iz sefa :) i dan danas, kad se setim "kupash se, a? boli te kurac" padnem u komu :) kristinu ?? btw, 3 dana mi je u glavi izvesna igra, tako da sam je reinstalirao i presao dark kampanju ocas posla :) 1 rerun cisto za perfect mode, da mogu da furam i battle droida ako mi se oce :P mnogo je dobra igra bemti lebac :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Znaci sutra u 12 basketica...:))) Ajde. Gde se nalazimo? I koliko je ljudi uopste potvrdilo dolazak? :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 hehwhehehe,jel zna neko neki bolji lajn od "oces da izadjemo malo napolje" jer ovaj proveren o ne radi D:D znachi bilo sta da sledeci vikend dodjem spreman heHHEhe :D ^_^ e da sem onog daj pichek znamd da imash :D ^^ http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=30177 Fazoni i fore za startovanje riba. Some epic stuff inside. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts