LESkOpoz Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ne mogu... instalirao gta4,konacno sve lepo radi...bojim se da sednem da ga igram,ne verujem da cu ustati dok ga ne predjem... do sad sam igrao mix,treba da napisem nesto za fax sutra,nesto na brzaka,pa da malo spavam...blah :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ne mogu... instalirao gta4,konacno sve lepo radi...bojim se da sednem da ga igram,ne verujem da cu ustati dok ga ne predjem... do sad sam igrao mix,treba da napisem nesto za fax sutra,nesto na brzaka,pa da malo spavam...blah :). onda nemoj ni da pochinjesh, poshto igra traje 100 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Sutra kupujem polovan bass od drugara tako da stize nova igracka tj josh jedna gitara xD welcome to the club :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 zi dzrmans! sta je bilo bre crni nemke, kako ti naprslo rebro? Basketica, beli dule... Dobro jutro svima, jos danas rad, a od sutra na odmor...posle 2 i kusur godine bez odmora, vreme je da se zabode nedelju dana...:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Znaci slina mi curi od pomisli... mozda bih mogao ako obmotam nesto oko rebara, da ih malo stegnem...tako je rambo u prvom delu i sve gi je pobio :) Ajde, u stvari, sta se ja foliram, igrao bih i bez noge...ja sam za... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Nemke = Gerald Wallace » Click to show Spoiler - click again to hide... « 27. januara mu je Bynum polomio rebro, a pritom je izgubio i 40% kapaciteta levog plutjnog krila. http://www.youtube.com/watch?v=QbcjL7AVxMA Vratio se na teren 17. februara, a i ranije bi, nego je bila All-Star utakmica pa nije imao kad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 E jebao vas ovaj vikend bas kad nisam tu :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Kako mi je dobro jutro! :D Baš sam raspoložen. Inače želim sa vama da podelim rasploženje sa ovom pesmom. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Eto. +Dovla +Stanko +Peja mozda i ja :) @reki ma jok,mora da se igra,ne moze da se propusti tako nesto :)) idem brzo da se spremim,zakasnicu na fax... :) Edited March 13, 2009 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 SKRAVLJENJE! cokoladno mmlekce zauvek i za pobedu i za posle sve... aj odo gledam neki mlif inatrc mislio sam za prdenje i proliv :D :D super je ovako :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Uhuh, ustao sam komiran ofc. Boles' me i dalje sabija. Ne zhelite da znate shta sam iskashljao. Samo chekam kad tje katran da krenem da mi izlazi na nos i onda super bash. Glupa prehlada. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Eto. +Dovla +Stanko +Peja +ja Imam onaj trening za volontere oko 12,kapiram da to ne traje duže od sat vremena. Kad si planirao taj 'sket ? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 moze nedelja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 sta, kao, iz carstva snova ces postovati na ruru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 :'( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Znaci slina mi curi od pomisli... mozda bih mogao ako obmotam nesto oko rebara, da ih malo stegnem...tako je rambo u prvom delu i sve gi je pobio :) Ajde, u stvari, sta se ja foliram, igrao bih i bez noge...ja sam za... nemke kao bolani dojcin! a za basket moze, mada ja u subotu od 14h kao idem na kuglanje...i gde nadje tu prognozu vitjo, kakav crni sneg, rekli su toplo za vikend koliko se secam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 radio sam jutros do pola sedam. jeste da nije u pitanju neki fizicki rad, ali ipak se osecam posle svega kao crkotina. Nekada zaista zavisim ljudima koji rade svaki dan od 8 do 4. jeste to uzasno monotono i ogranicavajuce kada se posmatra na duzi period ali nije covek osmisljen da radi nocu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 nemke kao bolani dojcin! a za basket moze, mada ja u subotu od 14h kao idem na kuglanje...i gde nadje tu prognozu vitjo, kakav crni sneg, rekli su toplo za vikend koliko se secam... Cekaj, a da se nadjemo oko 10,11 na Adi, odigramo sat-dva-tri i onda trcimo na kuglanje? To je taman full sportski dan...posle mozemo da zabodemo neko pivo ili sokic, cevapcic i tako te stvari...:) Ahaha...uzmi sve sto ti zivot pruza...danas si cvet, sutra uvela ruza...:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 to matori, koji zaaboood!:) samo, tek sad videh da nemam patike ovde u bgu...al dobro, igracu u ovim sportskim polucipelama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 razboleo sam se, skidam novi puzzle quest i planiram da se raspadnem pred kompom lol wat wat? Onaj svemirski izashao? Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Pazi 'ladno, eno brdo torenata na isohunt-u, jebote bre. :) :patrick: Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 jao jao kung lao Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Eto. +Dovla +Stanko +Peja Može nedelja. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 prebio sam ispit har har sada taman slavlje ceo vikend pa idemo dalje \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 sinuci smrkavica grlo bem ti pivo posle sporta na ovakom vremenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts