Guest Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ne znam samo da li je glup zato što je hrvat ili je hrvat zato što je glup :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Moze li neko da mi nadje dobar torrent za ovaj film -> http://www.imdb.com/title/tt0097202/ <- , ja neam srece. Hvala very much. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 i tako, poslednji dan bez alkohola...nesto sam se odvikao, vise mi se i ne pije...al ipak cu se sutra razvaliti:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 e,dobro danas prosla debata,realno smo ih razbili...nasao sam na Brdu sta mi je trebalo(bez Pejine pomoci:D),i sad malo da jedem i da odmorim,a posle da se radi neki rad na kompu...idemoooo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Moze li neko da mi nadje dobar torrent za ovaj film -> http://www.imdb.com/title/tt0097202/ <- , ja neam srece. Hvala very much. http://www.mininova.org/tor/547575 Ide 200KB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 e,dobro danas prosla debata,realno smo ih razbili...nasao sam na Brdu sta mi je trebalo(bez Pejine pomoci:D),i sad malo da jedem i da odmorim,a posle da se radi neki rad na kompu...idemoooo :) Peja je boziji predstavnik na zemlji...ima univerzalno resenje za sve i svima pomaze....ziveo peja...ziveli ultraliskovi...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 videcemo ga na basketu!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 koliko si pauzirao? 3 dana? skoro dve nedelje, pa ti vidi matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Dodjoh sa faxa. Shta se snima ono kod Terazijske chesme? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 aha, video sad i ja u prolasku. Vratio se sa prakse iz SK. Nemke bio kulturan pa se javio :D Ja sam za basket za vikend ako se Peja slozi :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 mali, nemoj da ti zavrnem usi! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Pogledaj tastaturu i vidi gde se nalazi s, a gde z ;) Ako neko stvarno misli da sam ciljno napisao "dolaZkom" , shta da kazem.. GG :) Zasto onda nisi napisao "dplaskom"? Sto bas zameni s i z, a ne p i o ili k i l koji se, moras priznati, mnogo cesce mesaju?! A-HA A-HA Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 mali, nemoj da ti zavrnem usi! Take's one to know one! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 uzasno sam usinuo ledja i mobilnost mi je svedena ni na sta :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 17:35 a meni dusha spava :( ne isplati mi se da legnem ,spavacu do 2,3 i isti djavo :@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 http://www.mininova.org/tor/547575 Ide 200KB/s Hvala. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 17:35 a meni dusha spava :( ne isplati mi se da legnem ,spavacu do 2,3 i isti djavo :@ Ma izmorilo te ono ludo smejanje sa Bizicem :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 AHAHhAhAhaHAHAH http://www.facebook.com/s.php?k=100000080&...cf95a7cbd7ade51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Neshto su snimali i kod muzeja Nikole Tesle... lol za hrvaticu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 bila mi 2 ortaka ceo dan...igrali ja i ovaj pes,ligu sampiona sa Zenitom...izbacio nas Inter u 93. minutu,smorio sam se kao da mi se stvarno nesto desilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2009 Author Report Share Posted March 23, 2009 Mene danas Bole iznapušavao kako sam neuk, smorio sam se kao da mi se stvarno nešto desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 tezak je zivot vas umetnika :) blejim za kompom 8 sati ffs...mora da se uci -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Mene srce boli/ziga ceo dan...smorio sam se kao da mi se stvarno nesto desilo. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Blejim ceo dan za kompom, smorio sam se jer nemam zivota. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts