Stator Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Jao ja kada popijem toplo mleko samo mi se spava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Jao ja kada popijem toplo mleko samo mi se spava :) jaoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ustadoh u 11:00,nadam se da mi se oko 18h nece prispavati :D jbno :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 jbt ko palachinka sam, a treba da idem u nabavku .. sretjom pa je sunce i mogu da isfuram cvike :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 to je zbog lasera, da mi ne oshteti zenku • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 lol za sunce u klubu. inace oink oink. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ha sad procitah maloletnici kamenovali MC donalds hahah razlog ubistvo djordja zarica ahaahahahah Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 e da ga jebem ahahaha:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Dobar dan dobri ljudi! Lan trajao do 5, u 6 sam se domogao kreveta i spavao do 1. Ne znam 'de bijem danas! Tek sad sam spakovao moj pc gde treba da stoji, sad josh i cimerov. Shta ima kod vas? :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 jao jao, ustao raspadnut i sad sam na poslu od 14-18h, a lepo vreme napolju, koji smor... pejo, ne igraj se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 srbin iz kanade prca u pokeru ! HA :D slika iz blica on pored njegove "kuce" (zapravo to je zamak ne znam sto su rekli kuca ) i sa tri silikonke :D on zivi zivot svakog od nas !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 daj link kali, mozda ga znam lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 on zivi zivot svakog od nas !:D Sedi ispred kompa vazdan i ne prca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 mislio sam bre zivot koji mi sanjamo on zivi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 objasni mu plz :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 daj link kali, mozda ga znam lol! http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id...amp;vest=140740 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id...amp;vest=140740 lol, kaze povukao na dedu...a posle mi se ljudi smeju kad pricam kako je moj pokojni deda pre rata bio najveci kockar u kraljevini jugoslaviji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 unKind, moguće da je standardni prolećni umor, to sve ljude prati kad dođe proleće :) Nešto sam bezveze spavao, da budem iskren, ne znam ni sam šta mi je. Sad sam malo bolje volje, a biću još bolje kad nešto budem jeo :) Ne znam bre kako to, meni s prolecem uvek stigne neka energija da imam osecaj da bih mogao da poletim koliko sam pun svezine. Meni se takvi napadi umora deshavaju zimi, nikako s dolazkom proleca :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 jao ne, sada ce opet krenuti da te smaraju kako si seljak i kako ne znas gramatiku :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 dolazkom jednacenje suglasnika po zvucnosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 To sad imas na prijemnom? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 jednacenje suglasnika po zvucnosti! Kupio sam teglu kiriki butera! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 pricajte sta hocete, ali dolazkom jbt bode oci lomi jezik -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts