prota_ Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Gotivim te kao druga. Fuj, mrsh. sve su iste Edited March 20, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Fina blejica bila, zaboli se u Ok.no na Obilicu, posle se ozdrali i sad cu da spavam ko beba. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) Ja bio u irishu, pa te video kako prolazish... =] Edited March 21, 2009 by `Dr. Nick Riviera` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 jel zna neko možda gde ima da se uzme kofi liker, treba mi sutra za neki koktel ? gledao sam po raznim radnjama i nisam našao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ima gde hoćeš... Prvenstveno pogledaj ove mega markete (Vero/IDEA/Tempo/Metro/PREVEC :D)... Život je lep btw... ^^ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 evo ove alkoske ekipe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 ^^ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 jel zna neko možda gde ima da se uzme kofi liker, treba mi sutra za neki koktel ? gledao sam po raznim radnjama i nisam našao. Ovo trazish.Imas brate u onoj trafici kod poshte,na cosku 27og marta i jebem li ga koja je to ulica sto se produzava na beogradsku.Ili sto reche vudumen,neki megamarket,povoljnije ti je sto posto. Cimni me na pm ako te interesuje jos nesto,obozavam da prdim o koktelima :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Kakva sam raspala svinja, reko mi doktor da ne pijem i ja pijanchio od 6 do 5 ujutru У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Cimni me na pm ako te interesuje jos nesto,obozavam da prdim o koktelima :) Tropical depression. Daj reci neku dobru verziju tog koktela, ako znaš koji je. Inače gledao sam Milana na RTSu. Koji lik... Strašno. :D Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 Dinara nemam, a treba sutra u neku kafanu da idem. Krizo nabijem te na kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Zomg boli vugla :\ Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 boli glava... jos uvek mi pisti u usima od sinoc, brejkersi su razbili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ijaoo, juce drugar uzeo Plazmu TV, danas ceo dan zabod kod njega PES2009 roksuj :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (oo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 btw, vec nedelju dana se suzdravam da otvorim onu flasu viskija...sledece nedelje posle ispita cu se prekinuti! dule sa si mnogo pao u ocima srpskih proizvodjaca domace sljivovice :) sinoc bilo svega od promocije beksa i promoterki do mass fajta nekih balvana sa sve flajkama stolicama i stolovima. samo kad nisu pistolji sevnuli sve je okej odmah se oseti kriza, debili se tuku na svakom coshku, narkomani pljachkaju piljarnice, kajle ponovo ulaze u modu, golfovi se pushe na ulici vishe nego ikad... dodjavola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 dosta sam se urokao sinotj -> ustao u 8 :// lepo doruchkovao, pio limunadicu i sad idem da se operem i do kladionice pa mozhda na Napredak - Jagodina :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Dobro jutro narode. Ja nocas do 3 igrao wow, jbg, nije ni meni bilo lako. :) Sad sam ustao i palim na lan party. Jea, ceo dan csa! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 "what else you gonna do on saturday?" :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Shto volim kad se napushim multiple penisa u izuzetno kratkom roku. I josh nije kraj. nepismeni zavidim ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 znachi koliko je hladno napolju jebe kewu i onda vidim lika u kratkim rukavima kao pika balfu :))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Dinara nemam, a treba sutra u neku kafanu da idem. Krizo nabijem te na kurac. Kladza je spas za bedu Vudu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 pa da iskoristi potencijal rura :D neg gruja odigra tiket u tvoje ime !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 O boze citam komentare u grupama povodom ubistva Djordja Zarica, samo se nerviram koliko su glupi i retardirani ljudi. Skupili se klinci mojih godina i malko stariji i oce da odrze proteste u svim vecim gradovima. Jebo ih otac, samo traze povod za tuce i demoliranje, ja razumem da su ogorceni na pandura sto je to uradio, ali kada vidim komentar "da se skupimo i pobijemo sve kerove, dosta su nam bili za vratom" onda se krstim. Ili lik krene da proziva majku pandura jer je izrodila takvog shljama, svima se podigala pishica, svi su jaki na recima, ali ne i na delima. Bio je i komentar "necemo protest danas u 20h, nego u 16 ili 17h, da mogu i navijaci kada se vrate sa utakmica da dodju, super samo nam jos i to fali... Jos mi je najgore kad uporedjuju ovaj slucaj sa slucajem Urosa Misica... Pa su tu i komentari zasto ne uradimo isto sto i Grci, a ne shvataju da je klinac u Grckoj ubijen sa 15 godina, ovaj ima 24, i to je velika razlika. Ko sto kazu kod mene u skoli: nije sloba kriv, mi smo govna. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 Došao lik od 35-40 godina u teretanu, vidi se da je neki ekonomista, pravnik ili programer i da se sportom poslednji put bavio u srednjoj. Vrzmao se 5 minuta, dizao bučice uvis bezveze i otišao. Što sam se smorio, baci čovek tako pare na termine, neće da pita gazdu šta treba da radi (a ovaj bi mu rekao, makar osnovno) i nema nikakav plan. Bezveze. A pun internet uputstava za početnike, ako ništa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts