zytherius Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 delta city Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jesenas su bile 1000 dinara...samo tada nisu imali cisto bele, nego su imali neke aplikacije koje ce mozda za tvoj ukus biti suvishe fensi ili hepi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Izmaltretirao sam se u tereteani , sad mogu da spavam kao chovek! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2009 Author Report Share Posted March 17, 2009 Sad blago meni treba da jedeš, i to neke hevi proteine da se apsorbuju noćaske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 realno u pull'n'bearu su do jaja maje za 990 dindzi.A u njujorkeru me isto usrala vrhstra majca za 700 dinara,tako da ono,baci pogled. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Sad blago meni treba da jedeš, i to neke hevi proteine da se apsorbuju noćaske. Vec sam sashio pilece belo :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) u njujorkeru...savet...ne kupuj DZINS...duxevi su im dobri, kvalitetni, iz iskustva barem,.....pantalone su im mmnoooogo nekvalitetne, pocepale mi se jedne na 60 mesta...to zaobidji....majice mozes da nadjes ok ali i sranje, pazi na materijal ja sam uzeo jednu obicnu crnu za ispod kosulje kad mi je trebala, body je onako, i od materijala je da se skupljaju dlacice i svakakva govna..mada je ionako ne bih nosio....pull and bear mi je najbolji od tih jeftinih a solidnih radnji.. eto Edited March 17, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 niko ništa za farmerice :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Snimio sam bas za album.DEAD INSIDE! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) i doesnt get it, ali ucinio sam ti Edited March 17, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 e bre, gde da uzmem dobre farmerice, nebitno da li su firmirane Bazar! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 @corey mislio sam da me zezas za izraz, farmerice ili tako nesto :D neam pojma...rekao sam vec u ny-u, nije skupo ali preporucujem da zaobidjes.... opet kazem pull&bear, moj drug je tamo kupio, i lepe, i jeftine i kvalitetne....vidi tamo po tim radnjama....mada je tesko da nadjes neke opustene, ni siroke ni uske kojih ima najvise ffs... nebitno sto ce stana da hejtuje sad :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 niko ništa za farmerice :( na bazaru ti je realno copy paste,sve izbledelo i ko kurac,moras da kopas,ali moze da se nadje. Ja realno uvek u teranovi vidim farmerke koje mi se bruka svide.Tako da ono,baci pogled tamo,nisu ni preskupe tj. nisam video nekad skuplje od 4 soma. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Springfild alfa i omega za farmerke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 dobro jutro svima... malo koci ovaj hotelski vireless, ali su sauna i bazen ok:) Napadalo snega na Zlatiboru, mislim da cu danas provesti dan na skijanju :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 dobro jutro zene, kojim deterdzentom se najbolje peru ulosci a da se ne iskrive krilca Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 nebo je sigurno, stanje redovno;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 dobro jutro zene, kojim deterdzentom se najbolje peru ulosci a da se ne iskrive krilca g saves the day Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 E jel zna neko mozda kako ide sajt games-a? ne radi onaj stari. There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Pa prešli su na .rs domen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 dobro jutro. treba da radim za ovaj faks a ovo poslednje mi sve teze i teze pada ;( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 e bre, gde da uzmem dobre farmerice, nebitno da li su firmirane ja sam kupio u legendu :D za 1300 a imas i u springfildu za 3000-4000 a ima i u time outu :D imas i u ripleyu :D Gde da uzmem tesne svetlije majice sa kratkim rukavićima a da nisu šabanske? uzmes neke manji broj i to je to :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 al to je onda šabanski stil Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 kori, depo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Sinoc se mega proveo, a sad idem da hasam kod kineza... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts