Corey Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Pa cena da bude oko 100, pošto ovi u prolazu prodaju za 200 :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Addicted to Internet! Nisam juche ceo dan imao net,krizirao sam ispod kreveta!!! :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 lol proto dal ti trazili.... za ovo prvo je smehotres..a za ovo drugo kapiram da si bio u mozzartu... Za pljuge je bio neki supermarket u blizini shkole pa kao mora lichna, a u mocartu je opushteno bez lichne, trazhili su mi u Balkan Betu. Izjeba me goddamn Juventus - Chelsea !@#$% Svi ljudi za koje znam da su se juche kladili su izduvali na chelzi, sa njima i ja. e moj proto :D pa privedu te u stanicu ;) utvrde ti identitet :D i napisu ti kaznu ;) Shalio sam se, znam da ne mozhesh da ih slazhesh, ako imash vishe od 12 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Addicted to Internet! Nisam juche ceo dan imao net,krizirao sam ispod kreveta!!! :( Zato ja imam dva interneta Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 pocelo grlo da me jebe...a to mi je gadnije nego bilo koja druga prehlada ili sl...o boze -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Bio sam na nekom razgovoru za posao. Pa posle do faksa i onda sav ovako skenjan (otišao u 10 od kuće, vratio se u 19h) dobijem lepu vest da mi najbolja drugarica dolazi u Julu. \o/ Baš me je nešto oraspoložilo to itd... Inače danas je bio mojoj sestri rođendan. Zvala me je sutra da dođem kod nje na neku klopu, a nemam pojma šta da joj qpim + nisam nešto pri parama. :/ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 znaci, svi znate za film 'boss nigger' i brate, skine ortak i pustimo i brate ladno je samo 'boss' i niko ne prica 'nigger':( jebem ti verziju da ti jebem, pa da li je moguce... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Jebem ti kisha i Ibarsku!! ;/ 2+ h su mi ochi ispadala dok sam vozio. Strashno loshe vreme za voznju. Stigao kuci malo pre, uskoro u krpe, crkavam od umora... Btw, videh Kjoota danas u Takovskoj, otvorio prozor i neshto mumla. :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 Mogućnosti za nadovezivanje na prethodni post su neograničene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 ahahahaha... slobodno :))))) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 uradio mi komsa format,valjda ce sad sve raditi kao treba...bukvalno se bojim da mi izbaci neki error ili nesto,jebeno cu popizdeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 manje pr0n sajtova :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 uradio mi komsa format,valjda ce sad sve raditi kao treba...bukvalno se bojim da mi izbaci neki error ili nesto,jebeno cu popizdeti... ja nemam takvih problema ... :D komp mi je star svega 8 godina ...radi na kurblu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 dobro jutro, burek sa sirom posle 100 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Dobro jutro 500g bureka sa mesom, posle 100 god :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Dobro jutro, sarajevska pita s mesom i jogurt svaki dan :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 ajoj! tunjevina i luk bez ichega svako jutro :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Nestalo kavijara? mjok, nije dosla pomocnica da opere srebni escajg Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 parce leba (od juce), jogurt i kiseli krastavac. koji ste burzuji ... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 zakacio sam neki kasalj i sve me boli, a u subotu rejv, u kurac. uzeo si mi kartu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 stigla gibanica, bice dobra vecera:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 bolestan sam...a sutra sta god da se desi moram u skolu.... grlo raspalo...o boze -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Admini, aj ukinite ove gde da kupim/nadjem/ukradem/drkam topice.....premestite u male oglase ili sl., ovde bas smaraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 jutro! spremanje,ako stignem nesto da gricnem,i na fax... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Možda se i vidimo tamo! :D Riba će biti kod mene za vikend, biće možda nekog sexa! :D Dobro jutro svima! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts