Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lol proto dal ti trazili....

za ovo prvo je smehotres..a za ovo drugo kapiram da si bio u mozzartu...

Za pljuge je bio neki supermarket u blizini shkole pa kao mora lichna, a u mocartu je opushteno bez lichne, trazhili su mi u Balkan Betu.

Izjeba me goddamn Juventus - Chelsea !@#$%

Svi ljudi za koje znam da su se juche kladili su izduvali na chelzi, sa njima i ja.

e moj proto :D pa privedu te u stanicu ;) utvrde ti identitet :D i napisu ti kaznu ;)

Shalio sam se, znam da ne mozhesh da ih slazhesh, ako imash vishe od 12 godina.

pocelo grlo da me jebe...a to mi je gadnije nego bilo koja druga prehlada ili sl...o boze

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Bio sam na nekom razgovoru za posao. Pa posle do faksa i onda sav ovako skenjan (otišao u 10 od kuće, vratio se u 19h) dobijem lepu vest da mi najbolja drugarica dolazi u Julu. \o/

Baš me je nešto oraspoložilo to itd... Inače danas je bio mojoj sestri rođendan. Zvala me je sutra da dođem kod nje na neku klopu, a nemam pojma šta da joj qpim + nisam nešto pri parama. :/

Got some minuses for free?

znaci, svi znate za film 'boss nigger' i brate, skine ortak i pustimo i brate ladno je samo 'boss' i niko ne prica 'nigger':( jebem ti verziju da ti jebem, pa da li je moguce...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

bolestan sam...a sutra sta god da se desi moram u skolu....

grlo raspalo...o boze

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...