Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

igrao sad cs preko neta sa ortacima,sve sam posebno namestao,i cs,i steam,i ts,i mikrofone i sve...i onda krenemo da igramo,a njih boooooooli uvo za sve...i naravno,ja tu popizdim,i sad mi je pritisak 800 (pesma ne mislim bukvalno:D)...i tako...

idem da spavam...

gn!

2ch4bup.jpg

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koji raspad od dana , ceo dan sam jurio a nista nisam zavrsio kao sto sam planirao :S

aye laq noc

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Popizdeo sam danas od jebene dijete, otiso sam u Maxi kupio veliku Plazmu, kupio onu mini Coko Plazmu, onaj XL cipsi, 2l Koka Kole, pa Kinder Bueno, pa onaj Twixi, Medeno srce, one Pardon perece pa kupio tortilju sa sunkom i to onu NAAAAAJVECU sto su imali i sve sam pojo i osecam se tako leeeeepooo!!!

Ostao mi je ona Toto kksic i ona Milka sa onim mehuricima, to cu veceras da spicim i da crknem ko covek!! :)))

upravo me uvatise na zelenjaku i naduvo sam 1.43:( sto je najjace, blejali smo, cirkali, kuntao sam, ustao i kao taj rad do jaja, medjutim, ostade u krvi alkohol...sutra (danas) kod sudije za prekrsaje, nemam sta da mu kazem:)

jeste imali slicnih iskustava, kolko ce da mi leti dozvola? nista nisam zasrao do sada baj d vej...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

eh, da sam vozio pijan:)

nego sam debil koji ne zna hemiju:) ja cirko, gledao dal da krenem kuci, reko necu, daj da otkunam partiju pa da vidimo, kuntao par sati, ustao, video da mogu da hodam po uzetu i da brojim do milion i reko 'izvetrilo':) i sjeo u avto i zaustavi me lik i naduvam hiljadu i pandur se isto iznenadio kao 'hihi ladno si pijan, nisam te zato ni iscimo da duvas' i ja pogledam i pet likova okolo isto duvaju, nesto su istripovali da im svi duvaju. i ja kao 'nisam pijan, ja mislio izvetrilo' i onda mi on lepo kaze da izvetri posle 24 casa lol, a da je prvih 12 (!) sati maltene isto kad god da duvas. i ja reko jebiga druze, onda sam kriv:)

to cu i da placem sudiji, od kad sam polozio nisam zasrao nista blabla prvi prekrsaj retardiran sam mislio sam da nemam vise alkohola u se i tako to:)

nego me zanima na sta da se pripremim, oce li mi uzeti dozvolu na petsto godina ili na tri meseca i oce li me rebnuti za neku kintu?

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Brate šta vi to koristite kad vam ne rade "svi programi i igre", ja kad sam prešao sa SP2 na SP3 svojevremeno, sve što je radilo pre radilo je i posle... jedino ako ne koristite Adobe Reader 4 i Office 97...

Ti nemaš 256 rama u kompu. :D

Got some minuses for free?

fala, al verovatno cu do tada znati:) reko sam sveci da pogleda zakon pa da mi rekne, medjutim, zakazan mi je sudija danas u cetiri lol vec, tako da cu saznati i brze nego sto bih hteo:)

upravo me uvatise na zelenjaku i naduvo sam 1.43:( sto je najjace, blejali smo, cirkali, kuntao sam, ustao i kao taj rad do jaja, medjutim, ostade u krvi alkohol...sutra (danas) kod sudije za prekrsaje, nemam sta da mu kazem:)

jeste imali slicnih iskustava, kolko ce da mi leti dozvola? nista nisam zasrao do sada baj d vej...

Mom matorom su za 0.69 uzeli na 3 meseca dozvolu, bez kazne. To ochekuj sigurno. Mada, za predavanje dozvole mozesh da se razvlachish sto godina. Mislim da je on predao to posle nekih cirka 9 meseci...

Da se istushiram i palim na fax. Jebenih 10h predavanja danas, upucacu se u najavi. ;\

E da, zahvaljujuci tebi Doolio, navukao sam se na Chovek Bez Sluha, skinuo sam 2 albuma i idu na repeat vec 3 dana. Toliko mi jebeno odgovara da slusham tako neshto ovih dana. Vrhstra su! \o/

.

fala, al verovatno cu do tada znati:) reko sam sveci da pogleda zakon pa da mi rekne, medjutim, zakazan mi je sudija danas u cetiri lol vec, tako da cu saznati i brze nego sto bih hteo:)

Burazera navatali u Indjiji ne znam tacno koliko je naduvao ali je bio popio 12 piva.Dao je pandurima sve pare i mobilni da mu ne bi uzeli dozvolu.

Svenevideći

Mom matorom su za 0.69 uzeli na 3 meseca dozvolu, bez kazne. To ochekuj sigurno. Mada, za predavanje dozvole mozesh da se razvlachish sto godina. Mislim da je on predao to posle nekih cirka 9 meseci...

Da se istushiram i palim na fax. Jebenih 10h predavanja danas, upucacu se u najavi. ;\

E da, zahvaljujuci tebi Doolio, navukao sam se na Chovek Bez Sluha, skinuo sam 2 albuma i idu na repeat vec 3 dana. Toliko mi jebeno odgovara da slusham tako neshto ovih dana. Vrhstra su! \o/

dobro je shto ne kasnish deset godina :)))

ne znam dal su uveli novi zakon po kome mozhesh mnogo vishe da najebesh nego vetj navedena 3 meseca i 5k -15k dinara .. a ako su ti uzeli dozvolu na mestu i tako brzo zakazali sudiju za prekrshaje mi smrdi da jesu. ne znam kako vetj nisi znao kako i shta, ono 2-3 chashe vode, zhvaka i kako se duva u aparat, jer ono 1.43 je prilichno, npr. sa svim prethodno pomenutim merama, 7-9 piva (mozhda i jache ili ekvivalent, ne setjam se vishe), 20-30 min od poslednjeg piva do zaustavljanja u vishe puta sam uspeo da naduvam ispod 0.5 .. sad shto je uvek problem shto dok namestim disanje mi se deru kako tje da me vode na analizu i skachu mi po lobanji .. jbg :))

mislim da zastarevanje vishe nije opcija, jer treba koliko se setjam 2-3 dine da prodje, a sada su uspeli da ubrzaju da ti stizhe za 8-10 meseci plava koverta, a onda je vetj diskutabilno koliko mozhesh da kulirash.

btw kukanjem kod sudije mozhesh samo josh vishe da najebesh, a i kapiram ih, svako ko dodje im kuka.

sad ti je jedino veza u muriji mozhe pomotji da izbegnesh. i to bash specifichna tj. kod onoga koji tje ti lupi pechat. ima i drugih forica al to nije za forum, a poshto pitash shta treba onda sigurno to nemash.

gde je slobino vreme kad sam mogao da naduvam 2.44, dam panduru soma (ili josh sretjnija vremena kad namignem lol) i nastavim :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Deste bre ljudi! :)

Kakav sjajan put, dobicete detalje vremenom, ali za pocetak cisto da vam dam teaser - Ishli smo kroz maglu gde je vidljivost bila jedva metar ispred kola, spustali se sa Alpa pod snegom i prosli kroz tunel kroz koji niko zhiv ne ide, cak je i "zabarikadiran" pa te panduri puste kad te "provere" :)

Dovla je valjda vec okacio neke slike na forum, a evo dva potpuno zainteresovana posetioca sajma automobila koji igraju Stoni Hokej na Shkodinom shtandu :)

1.jpg

Zaboravio sam kako ide fora, ali kad te zaustavi i kaže ti da duvaš ti onda mu kažeš da ne smeš (zbog ne znam ni ja čega, jer sam sad zaboravio) :D ali onda on mora da ti vadi krv. Onda te odvede tamo i ti kažeš da imaš fobiju od igle. :))) Sledeći korak je da te vode kod nekog para-psihiloga koji treba da utvrdi da li si ti pijan ili ne.

Ti se tu normalno ponašaš i pokažeš mu da nisi pijan. I to je to. :)) Ali ne mogu sad da se setim šta tačno treba da mu kažeš za to duvanje. Neka bolest, fobija neko sranje ne mogu da se setim sad. Znam samo da je ćaletov ortak tako 2-3 puta izbegao kaznu.

Zaboravio sam kako ide fora, ali kad te zaustavi i kaže ti da duvaš ti onda mu kažeš da ne smeš (zbog ne znam ni ja čega, jer sam sad zaboravio) :D ali onda on mora da ti vadi krv. Onda te odvede tamo i ti kažeš da imaš fobiju od igle. :))) Sledeći korak je da te vode kod nekog para-psihiloga koji treba da utvrdi da li si ti pijan ili ne.

DA MATORI, VODE TE KOD MILANA RADONJICA TAROTA!

srpskivojnik-3.jpg

Nemam više crvenu kosu. :) I to nije moja priča već tog lika. Samo kaže da je malo smor zato što te cimaju posle vamo-tamo ali bolje i to nego da izgubiš dozvolu i da platiš par hiljada dinara. Uostalom pitaju kevu šta rade sa ljudima koji ne mogu/ne smeju da duvaju u ono sranje.

Edited by Vlad-_-b

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...