vuksans Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Imam 80 palu na ret spec.Pitanje je sledece kako i koje profesije daju najvise para(ovo pitam jer nemam epic flying)?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 To pitanje ne zahteva novi topic. Killy dolazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Ako si lvl 80 i nemas epic flying onda si nesto pogresno radio dok si lvlovao jer je tako napravljeno da dok lvlujes moras da zaradis 5k+ golda provereno. Verovatno si trosio pare na gluposti tipa zeleni item koji ti je boost 2str i 2 stamine a kosta 30g. A sto se tice tvog pitanja ...pa sve profesije su ok za pravljenje para (neka manje neka vishe). Proveri sta je trenutno na ceni i tu profesiju izleveluj i uz malo mozga i aukcijsku kucu za neko vreme ces zaraditi te golde. Nemogu tacno da ti kazem koja profesija je najisplatljivija, sve zavisi od servera do servera. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
str4jo Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) pa pazi poshto si ret... radi dailije- tu mozhesh dosta para da uzmesh (ret jer ako si holy/prot, trebace ti mnogo vishe vremena), nabudzhi profesije ako vec nemash koje se dosta trazhe na tvom serveru- JC je nekako uvek trazhen jer je em skup za levelovanje, em gemovi svakome svaki chas trebaju. Uzmesh JC, mining, letish malo po Northrendu, kupish saronite- prospectujesh, sechesh i da vidish... pare samo tako. Od onoga eternal earth i shadow- to pravish ringove koje posle nadjesh nekoga Enchantera da opali dissenchant i prodash shta si dobio. Ili jednostavno bleji ispred AHa i chekaj da se nekome zabaguje Auctioneer ^^ Edited March 1, 2009 by str4jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runja Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 pa pazi poshto si ret... radi dailije- tu mozhesh dosta para da uzmesh (ret jer ako si holy/prot, trebace ti mnogo vishe vremena), nabudzhi profesije ako vec nemash koje se dosta trazhe na tvom serveru- JC je nekako uvek trazhen jer je em skup za levelovanje, em gemovi svakome svaki chas trebaju. Uzmesh JC, mining, letish malo po Northrendu, kupish saronite- prospectujesh, sechesh i da vidish... pare samo tako. Od onoga eternal earth i shadow- to pravish ringove koje posle nadjesh nekoga Enchantera da opali dissenchant i prodash shta si dobio. Ili jednostavno bleji ispred AHa i chekaj da se nekome zabaguje Auctioneer ^^ Mislim da je herballism najlakshe za izlevelovati a i isplativ je. A u vezi buga na AH, prodao sam oko 30 frost lotusa, svaki po dva golda :). Bio sam ubedjen da sam stavio oko 28 golda, ali GM me uveravao u suprotno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuksans Posted March 1, 2009 Author Report Share Posted March 1, 2009 Imam mining i skining 450.Pravo da vam kazem mining se isplati a skining bas ne.Skining sam uzeo jer nisam imao vremena da budzim nista grugo a mining imam oduvek i 1 titansteel je oko 130-150g.Ali opet mi odu pare na Jc i tako to.Jel stalno dobijam neve iteme pa mi trebaju gemovi :D Ako si lvl 80 i nemas epic flying onda si nesto pogresno radio dok si lvlovao jer je tako napravljeno da dok lvlujes moras da zaradis 5k+ golda provereno. Verovatno si trosio pare na gluposti tipa zeleni item koji ti je boost 2str i 2 stamine a kosta 30g. A sto se tice tvog pitanja ...pa sve profesije su ok za pravljenje para (neka manje neka vishe). Proveri sta je trenutno na ceni i tu profesiju izleveluj i uz malo mozga i aukcijsku kucu za neko vreme ces zaraditi te golde. Nemogu tacno da ti kazem koja profesija je najisplatljivija, sve zavisi od servera do servera. Ja sam 70 dobio tek u januaru a 80 u februaru tako da nisam bio 70 kad je bio tbc.Ukupno sam zaradio oko 8k golda ali sam ih trosio puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 @Straja: mozes i kao holy i te kako brzo da nagrindas, pogotovo questove tipa "donesi 10 sranja" a gde svaki 2. ili 3. mob dropuje. Onda je jos lakse kao holy imo. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Imam mining i skining 450.Pravo da vam kazem mining se isplati a skining bas ne.Skining sam uzeo jer nisam imao vremena da budzim nista grugo a mining imam oduvek i 1 titansteel je oko 130-150g.Ali opet mi odu pare na Jc i tako to.Jel stalno dobijam neve iteme pa mi trebaju gemovi :D Ako si lvl 80 i nemas epic flying onda si nesto pogresno radio dok si lvlovao jer je tako napravljeno da dok lvlujes moras da zaradis 5k+ golda provereno. Verovatno si trosio pare na gluposti tipa zeleni item koji ti je boost 2str i 2 stamine a kosta 30g. A sto se tice tvog pitanja ...pa sve profesije su ok za pravljenje para (neka manje neka vishe). Proveri sta je trenutno na ceni i tu profesiju izleveluj i uz malo mozga i aukcijsku kucu za neko vreme ces zaraditi te golde. Nemogu tacno da ti kazem koja profesija je najisplatljivija, sve zavisi od servera do servera. Ja sam 70 dobio tek u januaru a 80 u februaru tako da nisam bio 70 kad je bio tbc.Ukupno sam zaradio oko 8k golda ali sam ih trosio puno Pa prestani da ih troshish puno lol Samo moj cimer noob nema para nikada ni za shta. On je prvog maunta kupio tek na 50om lvlu i to tek kad sam mu pozajmio pare. ;/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
str4jo Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Imam mining i skining 450.Pravo da vam kazem mining se isplati a skining bas ne.Skining sam uzeo jer nisam imao vremena da budzim nista grugo a mining imam oduvek i 1 titansteel je oko 130-150g.Ali opet mi odu pare na Jc i tako to.Jel stalno dobijam neve iteme pa mi trebaju gemovi :D Ako si lvl 80 i nemas epic flying onda si nesto pogresno radio dok si lvlovao jer je tako napravljeno da dok lvlujes moras da zaradis 5k+ golda provereno. Verovatno si trosio pare na gluposti tipa zeleni item koji ti je boost 2str i 2 stamine a kosta 30g. A sto se tice tvog pitanja ...pa sve profesije su ok za pravljenje para (neka manje neka vishe). Proveri sta je trenutno na ceni i tu profesiju izleveluj i uz malo mozga i aukcijsku kucu za neko vreme ces zaraditi te golde. Nemogu tacno da ti kazem koja profesija je najisplatljivija, sve zavisi od servera do servera. Ja sam 70 dobio tek u januaru a 80 u februaru tako da nisam bio 70 kad je bio tbc.Ukupno sam zaradio oko 8k golda ali sam ih trosio puno i ja isto tako nekako proshao, al za 4,5 dana mozhesh nafarmati 5k laganica... ja sam se stalno respecovao pa od toga ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 http://www.wowhead.com/?achievement=730 nije mu dzabe ime takvo Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Devojka se loguje svakih 3 sata i nalazi u inboxu po 350g prosecno :) Inscription je u pitanju, a server magtheridon, do skora je bila jedini scribe tamo lol :) Znaci ljudi salju po 2 stacka Lichblooma na mail i mole za glif :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0X1c Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Devojka se loguje svakih 3 sata i nalazi u inboxu po 350g prosecno :) Inscription je u pitanju, a server magtheridon, do skora je bila jedini scribe tamo lol :) Znaci ljudi salju po 2 stacka Lichblooma na mail i mole za glif :D Daj nick od devojchice da je ne maltretiram kad god je vidim:) Kod nas ti je alijansa ugrozena vrsta:P Quote Klubbing,Klubbing zezanje do bola u clubu ces me naci samo ispod stola "Cool quote" - Cool guy. -cs aka t0X1c -wc3 aka Boske -wow aka fAwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ja po starom principu majnujem 5h kad mi trebaju pare dnevno pa onda se dobiju primali, gemovi za cutovanje, rude za smelth ili na kraju BS epic itemi craftovani koji fino idu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 nemoj smelt saronit kk Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 nisu potrebne profesije samo ja :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 meni je +200g dnevno dovoljno :D samo odradim dailie i eto ga :> i tako nedeljno po 1.5k golda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzy Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 au bre ljudi... kako vas ne mrzi... ja ne nosim flask i znam kako da vajpujem tako da mi je repair mali i imam uvek oko 50golda -.- ono kad mi je bas bas kriza tad me ukenja pa drop neki boe epix i eto meni spasa lol Quote ______________________________________________________________ Heaven Doesn't Want Me, And Hell Is Afraid Il Take Over... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilimandrichilo Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 e gde da radim dailly-e na 80 lvl imam flyinga ali jbeno sporog 60 ... : ( trebaju mi pare sto pre xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 http://www.google.com/search?q=list+of+dai...lient=firefox-a google? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilimandrichilo Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Hvala ti ... xD nadam se da ce mi pomoci Hvala puno GL xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuke Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Skupio sam 2000golda za 3 dana samo radeci preostale questove u raznim zonama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenky Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Young warrior... If you seek the answer to this epic question... travel to the mystic lands of China... Quote XXXX: nub kid... YYYY: I'm a lot older than you think. I am 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts