Jump to content

vuksans

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About vuksans

Recent Profile Visitors

1,482 profile views
  1. Prodajem dva lika: Paladin:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Palagrom,ima i holy gear dosta solidan sa 51 marks of triunf :),Furios pvp gear (isto retri). Deathknight:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Deathzarom,nesto losije gearovan like tank ms i pvp deadly gear. Za jos vise informacija javite se na broj:062 8703 089;za cenu se mozemo dogovoriti. Iz Novog Sada sam;prvi vlasnik accaunta.
  2. Imam mining i skining 450.Pravo da vam kazem mining se isplati a skining bas ne.Skining sam uzeo jer nisam imao vremena da budzim nista grugo a mining imam oduvek i 1 titansteel je oko 130-150g.Ali opet mi odu pare na Jc i tako to.Jel stalno dobijam neve iteme pa mi trebaju gemovi :D Ako si lvl 80 i nemas epic flying onda si nesto pogresno radio dok si lvlovao jer je tako napravljeno da dok lvlujes moras da zaradis 5k+ golda provereno. Verovatno si trosio pare na gluposti tipa zeleni item koji ti je boost 2str i 2 stamine a kosta 30g. A sto se tice tvog pitanja ...pa sve profesije su ok za pravljenje para (neka manje neka vishe). Proveri sta je trenutno na ceni i tu profesiju izleveluj i uz malo mozga i aukcijsku kucu za neko vreme ces zaraditi te golde. Nemogu tacno da ti kazem koja profesija je najisplatljivija, sve zavisi od servera do servera. Ja sam 70 dobio tek u januaru a 80 u februaru tako da nisam bio 70 kad je bio tbc.Ukupno sam zaradio oko 8k golda ali sam ih trosio puno
  3. Imam 80 palu na ret spec.Pitanje je sledece kako i koje profesije daju najvise para(ovo pitam jer nemam epic flying)??
  4. Iskreno ja imam ret palu 80 i dosta je brz u lvlovanju.Mislim da je shaman i hunter a mozda i druid u cat formu tu jedni od brzih.
  5. Samo reci Blizzardu da ti je prodo acc a posto je to protiv Teams of use njemu cew banovati acc a mozes malo da ga i zajebavaas ako znas pitanje.Promeni sifru pa ce mail sa novom sifrom stici na tebe a on onda nemoze da je vrati.Predpostavnjam za nemas pitanje,ako nemas oda uradi ono prvo.Mozda ti i Blizzard da accove nazad
  6. vuksans

    GAME CARD

    Kupujem Game Card za wow mora da je u Novom Sad-u i jeftinije nego u radnjama kontakt:062-8703-089
×
×
  • Create New...