exile Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Jesam li ti reko da je sranje igra ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Mozhda na tvojoj X-Kutiji Ono, nije najbolji FPS ever, ali ok je za ubiti par popodneva... Edited May 15, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Lol po cemu je dobar osim po Dizelu ? Fps ko fps, ubijesh par popodneva i kao jea :) BOLJE IDI IGRAJ STILL LIFE 2 KO JA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 16, 2009 Author Report Share Posted May 16, 2009 (edited) Diesel is ENOUGH! Edited May 16, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Skinuo Riddicka, sve gledam nešto, grafika je maltene ista ko u originalu, ili sam predavno igrao, al su zato zahtevnost digli za sve pare... Sa druge strane čini mi se da je melee fight do jaja poboljšan, ne sećam se da je pesničenje bilo ovako zabavno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Igraj Condemned ;) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 E da Condemned je odlichan, pogotovu drugi deo + ces da se useresh u tjega koliko je jezivo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 Samo još da ga naprave za PC :( Inače, prvi deo je najstrašnija igra ikada, period. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 17, 2009 Author Report Share Posted May 17, 2009 Eo jos par skrinova Riddicka koje sam zaboravio okachim.... A evo i par friskih, danas sam poterao i ovaj Pacific, meni se svidja combat, jedino sto ne volim nista osim aviona... oni brodovi me smaraju i to.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 juce sam bas uhvatio da odgledam trilogiju ridika fantasticno sjajno :D Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Skinuo Riddicka, sve gledam nešto, grafika je maltene ista ko u originalu, ili sam predavno igrao, al su zato zahtevnost digli za sve pare... Sa druge strane čini mi se da je melee fight do jaja poboljšan, ne sećam se da je pesničenje bilo ovako zabavno :D zato i imash original ukljuchen u pakovanje, uporedi. ali prvo upali onu opciju za osvetljenje (na dnu grafichkih opcija) i budi impresioniran :P shto se mene tiche dark athena je bleda kopija butcher baya - em shto je stealth marginalizovan, em shto drugu polovinu igre teglish onaj maloumni SCAR, em shto je inteligencija dijaloga svedena na nivo trinaestogodishnjeg silvester stalonea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Pa ne, samo original sam i igrao, Athenu nisam ni probavao. I gledam već onaj prvi fajt kad uđeš u "bunker" i peglaš se sa tech guyem je daleko zabavniji i bolje izveden nego u Butcher Bayu, ne znam lepo da opišem, ovde ima i onaj filmski "trš" zvuk pesnaje, i animacija je bolja i sve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Igraj S.T.A.L.K.E.R. ako nisi. Kontam da ce ti se svideti poshto imamo slichan ukus edit: Izashao je Terminator: Salvation , ovo mora da se overi pored svih kritika :D Edited May 20, 2009 by masta b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Mislim da grešiš, nije Niger toliki hard core :)) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 terminator mi deluje ok, pitanje je koliko ce me drzhati taj gameplay tipa sakrij se, pucaj, sakrij se, pucaj, baci bombu pucaj... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Gears of War ima takav gejmplej pa je vrrrh matoriii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 samo sto ovo nije gow... ne radi cover sistem prechesto, baguje se, secka, neoptimizovano... gotovo svi rekoshe jednu rech SRANJE... mada sumnjam da ce to spreciti fetija da odigra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 21, 2009 Author Report Share Posted May 21, 2009 Skinuo Terminatora, videcemo vecheras vredi li downloada ovih 6gb... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Izashao Damnation....auuuu jbt krenuli da bombarduju igricama...ja cu prvo to da chekiram ipak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Kakav je taj Damnation ? Nesto mi ne izgleda bas privlachno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Kakav je taj Damnation ? Nesto mi ne izgleda bas privlachno. Au izgleda da je neki promashaj...zabrinuo me onaj critic score na gamespotu za xbox sa ocenom 4 :D ...ostalo mi josh malo da skinem,nadam se da nije bilo uzalud... Edited May 21, 2009 by masta b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Dobra je igra skroz, na onaj trash način :) Grafika je ružnjikava, animacija likova kruta, skakačke sekvence uprošćene do retardiranosti (samo dva tastera se koriste, jedan za skok, drugi za nameštanje za isti), pa praktično nije moguće slučajno pasti sa platforme ili nečeg sličnog. Priča i likovi su katastrofa, sve je nekako nabacano i nedovoljno objašnjeno, kao da nedostaje bar pet nivoa pre početka igranja prvog, napucavanje nije loše urađeno (iako igra izgleda kao ružniji brat GOW-a, nema cover sistem)... A opet ne mogu da se skinem, najbolja stavka (a meni i najvažnija) je dizajn i arhitektura nivoa koji se zasnivaju na velikom broju platformi i visokih konstrukcija, i sve to u steam punk okruženju, što je pravo osveženje posle svih tih monotonih magacina i skladišta, kancelarija, tunela i gradskih trgova iz većine drugih igara. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Dobra je igra skroz, na onaj trash način :) Grafika je ružnjikava, animacija likova kruta, skakačke sekvence uprošćene do retardiranosti (samo dva tastera se koriste, jedan za skok, drugi za nameštanje za isti), pa praktično nije moguće slučajno pasti sa platforme ili nečeg sličnog. Priča i likovi su katastrofa, sve je nekako nabacano i nedovoljno objašnjeno, kao da nedostaje bar pet nivoa pre početka igranja prvog, napucavanje nije loše urađeno (iako igra izgleda kao ružniji brat GOW-a, nema cover sistem)... A opet ne mogu da se skinem, najbolja stavka (a meni i najvažnija) je dizajn i arhitektura nivoa koji se zasnivaju na velikom broju platformi i visokih konstrukcija, i sve to u steam punk okruženju, što je pravo osveženje posle svih tih monotonih magacina i skladišta, kancelarija, tunela i gradskih trgova iz većine drugih igara. nije me nshto privukla igra....nekako su likovi mnogo kruti u igrici,ta kretnja ....bash mi nije primamljivo. Do dushe igrao sam je jedno 20-ak min i ne verujem da cu nastavljati...totalno razocharenje poshto sam kontao da ce biti neshto od te igre zbog silnih reklama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ako hocete do jaja taktichko napucavanje, uzmite full spectrum warrior. koliko se secam igru koriste americhki podoficiri za uvezhbavanje taktichkih manevara. pritom je meni igra bila mega zabavna, jer volim shtek pucachine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Prvi FSW sa stigao do jedno pola, bio je nekakav taktički nezgodan irački trg u pitanju, ne mogu lepo da im zađem sa strane, a ovi moji pajseri sapres pa sapres i ispucali svu municiju, meni ostao samo pištoljčić sa pet metaka. Onda su nas bradonje odradile, Somalia style....:)) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts