Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

STAR TREK

Startrekposter.jpg

Odlican, i pored toga sto je prepun kapitalnih rupa u prici, ako ste ljubitelj zanra bolji SF trenutno necete naci. Ekipa je dobra, sjajno je sto nije u pitanju obican reboot fransize, vec su nekako uspeli sve da ukomponuju u dosadasnji Trek lore i da otvore prostor za nove filmove. I ne secam se kad mi je brze proslo vreme uz neki film od dva sata.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

stijo, spremaj vazeljin, ovaj g!!! se nešto buni :D

ali koliko ima epic scena toliko ostatak ubija sve to :] mislim stvarno se ismejesh na nekoliko debilnih momenata, ali onda toliko odu krajnost da su totalno retardirani.... blago njima kad im daju pare za takve filmove :)

s postovanjem, ali zna se ko deli assrape na ovom delu interneta :P

fallout_table.gif

ma samo se nisi naduvao

omg :( niste to spominjali u uputstvu

samo nesto kenjas u poslednje vreme :)

qft

dead snow je nevidjeno carski u svakom pogledu. i svi ti ekstremi u filmu, koji leti od skeri scena do najgorih gluposti kad krene ono masovno klanje su bas i poenta filma. od evil dead-a 2 nisam video tako dobro upakovanu mesavinu horor-komedije
moguce da me smorilo jer nisam gledao sa ortacima vec sam bio sam :|

fallout_table.gif

POWDER BLUE

Powder_blue.jpg

Urbana drama o gubitnicima čije se sudbine na ovaj ili onaj način ukrštaju pred Božićno veče. Solidan film ako ste raspoloženi da se ubedačite, sa Forestom Vitakerom i Rej Liotom koji fino nose film, a Patrik Svejzi totalno neprepoznatljiv. A, da, ima i gola Džesika Biel :))) (bog te mazo, kak krasna žena, ju, ju).

ju, a vidim poznata mi faca :) samo sto je lik jebeno bolestan, pa ih zato nisam mogao povezati :))

solidan film.

da nije jessice bilo bi gubljenje vremena, realno

p.s. lik se ladno zove qwerty, lol

Edited by siniSter

Bring It

tv1000 daje vrhunske filmove.

osim ako u njima ne glumi vupi goldberg:/

ja juce gledao neki francuski,pretripovani(neke tajne sluzbe,spoljasnj-svet u sektoru) zaspo na pola jer sam bio umoran ko pas a bas bi voleo da znam kako se zove.

salt wat fish fresh wat fish?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...