shoqovi Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Evo da postavim jedno jednostavno pitanje a zivo me interesuje od sto vise ljudi koja klasa najbrze lvluje. Pala neka verbalna rasprava i svako misli drugacije. Ajd dajte vasa misljenja. Ajd pa pozz ;p MOje misljenje je Hunter. zamalo da zaboravim da kazem da sam ja natripovo da je Hunter po meni, jer ima mrtvog peta raspalog .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Po koji put ovakve teme. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 DK ? Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 ja bih rekao mage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Svi su gotovo isti, bitno je uglavnom ko igra :D Ja bih dao neku minimalnu prednost druidu posto ne mora nikad da pije ili jede, a ima i 30% bonus move speed Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Rogue je najbolji jer ima stealth! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk12345 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Rogue je najbolji jer ima stealth! sa rogueom kad te mrzi da ubijash da bi doshao do nekog predmeta,q. itema etc. udjesh u stealth i pichish :P Quote da je casa flasa, da je flasa bure, da je bure more, pio bih do zore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Svi su gotovo isti, bitno je uglavnom ko igra :D Ja bih dao neku minimalnu prednost druidu posto ne mora nikad da pije ili jede, a ima i 30% bonus move speed BM hunter/ Blood/unholy DK / enha/ele shaman retry pala( pre nerfa JoW) / Afli/demo lock niko od ovih nije stajao osim kada treba procitati quest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Human Kole je klasa koja najbrže leveluje. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 protection warrior Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted February 7, 2009 Author Report Share Posted February 7, 2009 protection warrior LoL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 protection warrior Да, али тек после 40. левела је лако за левеловање, а најбољи је тек после 60. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Evo da postavim jedno jednostavno pitanje a zivo me interesuje od sto vise ljudi koja klasa najbrze lvluje. Pala neka verbalna rasprava i svako misli drugacije. Ajd dajte vasa misljenja. Ajd pa pozz ;p MOje misljenje je Hunter. zamalo da zaboravim da kazem da sam ja natripovo da je Hunter po meni, jer ima mrtvog peta raspalog .... Imho by far je najbrzi DK. Skillovi su previse dobri za pve, ima odlicno prezivljavanje, self lecenje, opremu koju dobija na 55tom drzis do Northrend-a. Iskreno promenio sam prstenje, ogrlicu i mac (Halaa Claymore sabija) i to je to. Moze da navuce boga oca, ima free enchante od kojih je onaj fallen crusader toliko mocan da je tuga sto je dzabe itd itd. Odlicni skillovi, nema stajanja + preterano dobri itemi (+skoro niko ne moze da te gankuje) = win win win situacija. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 svaka klasa koju igra pripadnik kineske nacionalnosti Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Rog koji je healing spec?? :p Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodookv Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Retry Paladin pre nerfa. xD Wisdom wisdom wisdom. Bijes 3-4 mete izlecis se a zbog wisdom ne ostajes bez mane i samo picis. Neko hoce da te gankuje ti bacis DS i gg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Retry Paladin pre nerfa. xD Wisdom wisdom wisdom. Bijes 3-4 mete izlecis se a zbog wisdom ne ostajes bez mane i samo picis. Neko hoce da te gankuje ti bacis DS i gg... Ko je pre nerfa imao muda da ganguje ret-a? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Rogue je najbolji jer ima stealth! Cuti tu, stigao do 21. lvla i smorio te kao i svaka druga klasa... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Huntard! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 iskreno, death knight. zato sto pocinje na 58-om jel da? XD Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 na 55om da... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk12345 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 na 55-om a eto tebe na 60-om za 1h intezivnog muchenja tastature :P Quote da je casa flasa, da je flasa bure, da je bure more, pio bih do zore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) Da li se prvo radi oracle ili frienzy q ? Edited February 8, 2009 by Manowar84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted February 9, 2009 Author Report Share Posted February 9, 2009 svaka klasa koju igra pripadnik kineske nacionalnosti hahahhahahhahhaha... profi,profi..profi.... kakav si lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Priest mi je trenutno lvl67, 5 dana i 11 sati played tajma ( bez ikakvog bustovanja ) sem ofc sto sam uzeo sholdere za 40 bedzeva da dobija 10% vise XP-a od mobova. Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts