markotod91 Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Nema ni L vise cini mi se, najmanja je XL, ali Nikola, ako je za tebe majica, M je definitivno premala, ja nosim XL, 187-190 sam visok. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dubfire Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 pa narucio bih Samo rejv crnu majicu XL ako ima.. pa da se dogovorimo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 Nema ni L vise cini mi se, najmanja je XL, ali Nikola, ako je za tebe majica, M je definitivno premala, ja nosim XL, 187-190 sam visok. Nema veze sad, dace mi Hide neku njegovu koja mu je mala. Hvala u svakom slucaju. ;) Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Samo Rejv Bela, XL x1 Samo Rejv Crna, XL x1 Post Express-om. Poslao sam vam adesu, ali postar nikako da pozvoni na moja vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan11 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 jel ostalo jos CAMO PEJB majica? hitno, pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Ne može počeo sam masovno da viđam pacere kako se šire u tim samo rejv majicama po žurkama, a i sestra mi kaže ima ih kod nje u školi. Boli me k što vam se sviđa to samo rejv, poserem se na to iskreno sada kada se svi lože na to, pre je bilo zanimljivije. Isto kao za "hejt", sada su svi u "hejterskom" fazonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Novim clanovima realno ne treba davati, treba da nosi kurta i murta te majice. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 pa ti si prvi dao drugu/drugarima zar ne ? :/ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Jesam jedno prosle godine jos, drugi su duze registrovani od mene. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dubfire Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) ono jel mogu da narucim ili ne.. ?! ako moze, neka me samo obavesti na pm.. Edited May 12, 2009 by JallE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Voliš sci+tec, može! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dubfire Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Ko se javio da bi došao po majice, neka se javi opet u redakciju i dođe. Ko je tražio postexpresom a nije stiglo, to su neka čudna posla, moraću da proverim još jednom. Što se tiče tebe Kori, mi smo ukupno radili svih majica tipa 200 komada. Samo rejv smo odradili možda 30-40. Super je ako viđaš sve ljude sa tim majicama po gradu, znači da za pokrivanje celog beograda nekom reklamnom porukom treba samo 30 majica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 17, 2009 Report Share Posted May 17, 2009 mozhda su vam pirati zaboli dizajn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts