sh Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Malo da ozivimo ovaj deo foruma. Modeling&rendering: Cinema4D, V-ray Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 evermoshneru ! :P daj malo vise infoa, gi ? fg ? Svidja mi se prvi render, strasno puno dodaje na atmosferi onaj cosak zida sto si iztexturisao, ali imam nekoliko zamerki , mislim da su tastatura i mis underscaleovani, ona lampa malo cudno bleeduje boju. Postolje na prvom renderu kao da ima neku transparenciju, dok na renderima ispod se vidi da je u pitanju neki farbani metal. Malo vise poradi na materijalima za postolje za monitor ,slike na zidu i ona plava vazna desno takodje deluju out of place. I na cetvrtom renderu ti horizont nije bas najbolje namesten. Eto to su sitnice koje bi mogao da popravis, i naravno stavi wide monitor/e bre :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 malino kad okacish ti neki rad onda mozesh da podignesh 2 prsta da se javish kkthx!:D inache meni je zapalo za oko sto imas 2 iste stolice na tockice na razmaku od 2 metra ... ekonomicnije je imati jednu stolicu pa se samo otkotrljash :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Provali se po tastaturi da je render, nekako je suvishe mala :) Inace mi se svidja skroz, dobra je i kombinacija boja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 malino kad okacish ti neki rad onda mozesh da podignesh 2 prsta da se javish kkthx!:D inache meni je zapalo za oko sto imas 2 iste stolice na tockice na razmaku od 2 metra ... ekonomicnije je imati jednu stolicu pa se samo otkotrljash :D mb rade dve arhitetke :P Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 fali kucishte :D bash lep radni sto, mada bi bilo praktichnije da ima postolje na kojem izdignuti stoje monitori jer ovako nisu u pravcu ochiju pa morash da se zgrbish :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 kul izgleda samo je lampa mega gej Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 Hvala ljudi svima na komentarima.. Kacim jos neke radove uskoro.. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 malino kad okacish ti neki rad onda mozesh da podignesh 2 prsta da se javish kkthx!:D +1 :D @topic: svidja mi se, neko je vec rekao da su tastatura i mis manji nego sto bi trebalo, takodje i slike na zidu su nekako previse "zive", kao da su u pitanju monitori a ne slike, fali im malo refleksije neke valjda. Isto vazi i za monitore, sto se refleksije tice, pogotovo ovo postolje monitora, ne moze tako da bude crno kao crna rupa :) Al dobro, sad vec previse obracam paznju na detalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarovsk1 Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 meni monitori deluju nekako cudni (+ nisu wide :P) ko od kartona,'bem li ga.cudni su mi.i nekako mi monotono deluje atmosfera :) aj ugasi svetlo i neko gotivno osvetlenje stavi :) :P malino kad okacish ti neki rad onda mozesh da podignesh 2 prsta da se javish kkthx!:D inache meni je zapalo za oko sto imas 2 iste stolice na tockice na razmaku od 2 metra ... ekonomicnije je imati jednu stolicu pa se samo otkotrljash :D pohabatje parket :P svidja mi se bas samo ti malecki propusti sto su i ostali nabrojali :) e da...mozda ti fali lavalampa ^^ Quote :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 kul je, posebno mi se svidja osvetljenje mada je negde belo malo progorilo, ali nije strasno. Jel ovo Cinema 10 ili 11? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 neki cg baja pre nekog vremena napisao tekst koji je stajao na cgtalku, a tice se toga sto svi kukaju kada je nekom render 'overburnovan'. onda je okacio jedno 10 fotografija gde je svetla povrsina direktno obasjana suncem i pokazao ljudima da 'overburnovanje' normalna pojava u stvarnosti i da je preterano kukanje na to zapravo bezrazlozno! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted February 2, 2009 Author Report Share Posted February 2, 2009 @ Iguana Hvala na komentaru. Cinema 10.5 je u pitanju i Vray 1.0876, izasao je vray 1.1 za cinemu koji ima opcije kao max-ov jos pre nove godine ali jos nema da se nadje "legalna" kopija na netu :( Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 zasto 2 stolice ? :) ako je jedan arhitekta, dovoljna je jedna stolica, pogotovo sto je na tockice ;) sve u svemu, sve pohvale Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts