Jump to content

Lost

Guest

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja bik rekao da je Šarlot nekako popila radijaciju od bombe, koja je verovatno negde zakopana a ona bili u blizini (i Faradej je toga svestan, očigledno).

Kako je moguće da je riba sa puškom i ona u komi ista osoba? Ova druga ima sestru, a po ovome bi i jedna i druga bile rođene još pre II Svetkskog rata, malo je verovatno da je i njena sestra sa kojom je Dezmond pričao deo cele te zavrzlame.

Ričard je definitivno neki uber time traveller, ne uklapa se ni u jednu ekipu koja ordinira na ostrvu, a izgleda da je jedini koji ne stari na njemu (da li ima još nekoga ko zadržava svoj izgled u svim vremenskim segmentima na ostrvu).

Super mi je ono kad mu Džon kaže da ide za par godina da ga ispita kao klinca, samo što će morati da opet padne gledanje cele serije bar od početka druge sezone...

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Odkuda to da je Šarlot rođena na ostrvu? Nešto sam prevideo/zaboravio, zar ona još uvek nije undeveloped karakter naučnice koja tu nešto smrdi za ostalima i loži se na Faradeja?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

bash objasnila epizoda

da da, na to sam i ja pomislio, ali bez spoilera :)))

slazem se za ricarda, mislim, stari se na ostrvu, zaboravio sam benov primer. kao i ostalih dharma clanova.

mozda je richard jedini 'nativ' ?

ja bih pre rekao da je jedan od onih manipulated dead. verovatno je tada (davno) bio zhiv a u medjuvremenu je riknuo pa ga ostrvo kontrolishe kao nekog svog posrednika

sa obzirom na to da je richard pokretach mnogo stvari vezanih za loka (choveka kom je ostvro povratilo noge, hilovalo vundove i sl), skoro sam siguran u tachnost ovoga

neka osoba glupak hehe

Već vidim početak sledeće epizode:

Sun: Bene, pizdo, sa'ću te isprangijam zbog onog što se desilo mom mužu!

Ben: Sun, Džin je još uvek živ!

Sun: Džin je živ?! Kako znaš to?

Ben: Eeee......

brate, ušao sam na topic posle 100 godina, video da Miša tu kao nešto mudruje, on je znalac za seriju, i sve mi je bilo jasno [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi