Jump to content

Rukomet

grb1tj

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

G! brate,nisam Beogradjanin kao prvo,jbg selja sam iz Panceva.Kao drugo,mislim da si ti taj koji je brzhi od nas dvojice.Kao trece,zapaljeni shank gej bara ili ne,ja ne moram da radim,ali DA,radim jer smatram da je tako ispravno,to mozda govori o mojoj svesnosti.I kao cetvrto,ja tebe do jaja gotivim i ti si jedan od likova koje mi bas krivo sto ne poznajem sa foruma,i namerno sam te ishejtovao za radikale jer ti je toliko stav pogresan u ovom slucaju tj. nisi svestan kako zvucis i bas si me smorio tvojim nacinom razmisljanja,hoces i mene da ujedes za vrat,ali ujedi me za onu hrvatsku polovinu :) Ili ubi mi kevu,ustashka kurva se infiltrirala jos 85te,svesna sta ce se dogoditi,da spijunira neprijatelja,samo mi cale toga jos nije svestan :)

pa bratjori pusti me da prdim kad imam tik na bratju krvate :P

znam da imam a necu da se menjam... a i ono nisam masovni ubica i da jedva cekam kakvo ratno raspolozenje, ne daj boze... preventive radi treba uvek biti u pripravnosti i terningu :D

da ne duzim temu meni su krvati krivi isto koliko smo i mi srbi njima, i to je to, nista vise nista manje, jer sam totalno iziritiran danashnjim trendom da ne smesh da kazesh u srbiji JA SAM SRBIN SUPERMEN, VOLIM SRBIJU, VOLIM SRPSTVO, a da te ne pogledaju k'o kakvog chetnika. sto niko ne sme da drzi zastavu svoje drzave i svog naroda na svojoj kuci, sto niko ne sme da zapeva himnu malte ne... seva mi paja

kakve veze ima sto je tvoja majka hrvatica, i zasto to spominjesh uopste? ja ne rekoh da mrzim sve hrvate, niti to znachi ako se radujem njihovoj izgubljenoj rukometnoj tekmi u finalu (sta je sledece, ako lupam francuzi izgube od engleza u fuzbalu i ja se poradujem, znachi da sam sta? nacista? neonacista? nacisticki radikal? wtf?)... medjusobna netrpeljivost izmedju nas je vekovima usadjivana poslednjih godina intezivirana, i nazalost verujem da nece za nasheg zivota nestati...

a ti izvoli dodji u shabaju na rakiju i klopu pa da se razjasnimo ko pravi seljaci :D

IJU!

pishljivom, u smislu gde je intezivno medjusobno pokazivanje i merenja pisha :P

fallout_table.gif

lol.

G, kad izdajes svoj udzbenik iz istorije?

Čekaj, prvo mora jedan za ekonomski fakultet, jer smo videli na političkom topiku da se razume i u ekonomiju. Posle toga ide neki za FPN, samo da odabere temu, pa će onda da se pozabavi istorijom. Kad otvorimo deo foruma posvećen matematici, ne sumnjam da će da padne obaranje pitagorine teoreme

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

lol.

G, kad izdajes svoj udzbenik iz istorije?

? procitaj nesto sto nije izaslo u sfrj

Čekaj, prvo mora jedan za ekonomski fakultet, jer smo videli na političkom topiku da se razume i u ekonomiju. Posle toga ide neki za FPN, samo da odabere temu, pa će onda da se pozabavi istorijom. Kad otvorimo deo foruma posvećen matematici, ne sumnjam da će da padne obaranje pitagorine teoreme

AH SAD SAM ISPAO PREPAMETAN, JAO KAKO SI SHASHAV

za neke stvari je dovoljan zdrav razum i opsta kultura

fallout_table.gif

da ne duzim temu meni su krvati krivi isto koliko smo i mi srbi njima, i to je to, nista vise nista manje, jer sam totalno iziritiran danashnjim trendom da ne smesh da kazesh u srbiji JA SAM SRBIN SUPERMEN, VOLIM SRBIJU, VOLIM SRPSTVO, a da te ne pogledaju k'o kakvog chetnika. sto niko ne sme da drzi zastavu svoje drzave i svog naroda na svojoj kuci, sto niko ne sme da zapeva himnu malte ne... seva mi paja

[claps]

Bjukenon Mitch

jedno je pevati himnu, i držati zastavu u kući, a sasvim drugo mrzeti nekog, i navijati protiv njega. Iako je tanka linija između ljubavi i mržnje, to ipak nije nimalo isto..

znaci hajli treba da ih volim ? oces da ti opalim samar pa da vidimo hoces li me mrzeti ?:D

ja razumem one koji imaju razloga zašto nekog mrze, tako da, ako je bilo kome od ovih koji su se javili na topicu neko nastradao u tom ratu, njihova mržnja je po meni opravdana, iako ja eto ne mrzim Nemce, jer su mi pobili neke članove porodice u WW2. Ne znam kako su ti Ivano Balić i Lino Červar pobili porodicu?

I ako mi opališ šamar, pozvaću drugare da ti svršavaju po faci, tako da ti se taj potez ne isplati [:D]

dokle ste vi svi dosli ovde kada moram da vam postujem nesto sa CS FORUMA. Salu na stranu, pesma je jako realna, neki su to znali i pre jednog stoleca, neki su saznali devedestih, neki na zalost nisu i dan danas.

Jovan Dučić

SINU TISUĆLJETNE KULTURE

Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača,

Na poljima rodnim, braneći ih časno

Kitio si cvećem svakog osvajača,

Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno.

Slobodu si večno, zakržljala raso,

Ček’o da donesu tuđi bajoneti,

Po gorama svojim tuđa stada pas’o,

Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti.

Pokaži mi redom Viteze tvog roda,

Što balčakom s ruku slomiše ti lance,

Gde je Karađorđe tvojega naroda,

Pokaži mi tvoje termopilske klance.

S tuđinskom si kamom puzio po blatu,

S krvološtvom zvera, pogane hijene,

Da bi mučki udar s ledja dao Bratu,

I ubio porod u utrobi žene.

Još bezbrojna groblja zatravio nisi,

A krvavu kamu u nedrima skrivaš,

Sa vešala starih novi konop visi,

U sumraku uma novog gazdu snivaš.

Branio si zemlju od nejači naše,

Iz kolevke pio krv nevine dece,

Pod znamenje srama uz ime ustaše,

Stavio si Hrista, Slobodu i Svece.

U bezumlju gledaš ko će nove kame,

Oštrije i ljuće opet da ti skuje,

Čiju li ćeš pušku obesit’ o rame,

Ko najbolje ume da ti komanduje.

sums it up.

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg