Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Zašto se redovno spominje biceps u kontekstu teretane? Kao da tamo ljudi samo sede i pumpaju biceps ko zatvorenici u američkim filmovima.

Nadam se da znaš koju vežbu sa tim tegićima treba da radiš da bi uposlio taj konkretan mišić.

pretvaraš se u teretana-zealota, vudu. još malo pa ćeš ići od vrata do vrata ko jehovini svedoci i ubeđivati ljude da je teša super. :)

a sto se tiche bicepsa i teretana, nemoj mi reci da veliki broj, ako ne i velika vecina ljudi tamo ne ide da moze leti svima da pokaze kako imaju biceps za miraz u tesnoj majici...znachi iz cisto estetskih a ne zdravstenih razloga, jer je zdravo imati misice u kondiciji, tonirane

a ti ne bi svrstao sebe u većinu po bilo čemu, pa bi i u teretani mogao da budeš izuzetak. :)

srsly, džaba pet fizioterapeuta ako si totalno neaktivan.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a sto se tiche bicepsa i teretana, nemoj mi reci da veliki broj, ako ne i velika vecina ljudi tamo ne ide da moze leti svima da pokaze kako imaju biceps za miraz u tesnoj majici...znachi iz cisto estetskih a ne zdravstenih razloga, jer je zdravo imati misice u kondiciji, tonirane

Pa sad, ja otkad vežbam ne boli me kičma i ramena dok stojim, tako da je bilo i zdravstvenih razloga. A tu je i onaj momenat sa majicom, s tim sto ne pokazuješ biceps nego torzo, ali to je to. Win win.

Jebiga, nisu svi talentovani dizajneri sa širokim poznavanjem novije književnosti, stripa i kinematografije pa da pucaju samo na intelekt i šarm. Nerdovi moraju da se snalaze.

Pa sad, ja otkad vežbam ne boli me kičma i ramena dok stojim, tako da je bilo i zdravstvenih razloga. A tu je i onaj momenat sa majicom, s tim sto ne pokazuješ biceps nego torzo, ali to je to. Win win.

slozio bih se za win win u tvom slucaju da skoro na svakoj slici na fejsbuku, pa i na onima sa "na izvajanim torzoom" ne izgledash kao da ti je upravo neko pregazio omiljeno shtene. Smej se coveche malo vishe, dzabe ti misici ako na prvi pogled izgledash kao Topalovic.... i to sto je neko nerd ili ne nema veze sa prichom. Nerdovi su bili i osnivachi gugla pa ih vidi sada, jebu Modelsice :)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

[roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

jeste, da bash mi treba biceps ko dve vekne hleba da bih pomerao g5...sto me podseti, mozda da izvadim koji tegic

a sta sad ti izmisljas kad znas da je voodo hteo da kaze da ako hoces da resis svoj problem fizicki se aktiviraj :D teretana ti je najbolji izbor jer ti ne treba niko kao npr za basket fudbal :D i nesto sl :D

Нема  будућности без истине.

nisam u bataji pre 5 radnim danom...enivej, jesi li video da je otvoren novi bazen(che) u tvom komsiluku praktichno. Lik koji je pre imao Rebro sada je otvorio bazen 16 x 8m...jedino sto je malo smeshno plitak, samo 1,4 m

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Bio sam juce u nekom striptiz baru ... mnogo gotivno mesto, jer je kao klasican pub sa naravno omg ribama a cene su ko bilo gde drugde ... znaci ne deru. Osim gledanja pole denserki, mozes da se naruci provate striptiz sa pipanjem i to je to -) Za to nisam imao kinte, tj. imao sam al mi se nije davalo...

sex, drugs and bio food!

Bio sam juce u nekom striptiz baru ... mnogo gotivno mesto, jer je kao klasican pub sa naravno omg ribama a cene su ko bilo gde drugde ... znaci ne deru. Osim gledanja pole denserki, mozes da se naruci provate striptiz sa pipanjem i to je to -) Za to nisam imao kinte, tj. imao sam al mi se nije davalo...

Pa trebao si onda da vidish dal' treba nekome da se reinstalira sistem ololo

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

nisam u bataji pre 5 radnim danom...enivej, jesi li video da je otvoren novi bazen(che) u tvom komsiluku praktichno. Lik koji je pre imao Rebro sada je otvorio bazen 16 x 8m...jedino sto je malo smeshno plitak, samo 1,4 m

Haha da video sam,prolazio sa dzukcem tuda :).Jedva cekam leto da pisam medju decom ^^

pa to je deciji bazen monstrumi jedni

:x

Svenevideći

boze, koje govno od dana.

potpisujem i udaram shtambilj

Edited by CABKE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...