killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 jebote ladno rade svoj posao ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 hm, bruž, norveška... sve dobre ideje, a ja uskoro dobijam šengen vizu.. :) Ali nasha proevropska vlada je rekla da ce da nam obezbedi bezvizni rezim sa Evropom? :(( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 i na tarabi piše pička, pa ti nemoj da slomiš kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 pa ti blago meni daj otkaz The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 someone just got laid Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Pa mi peremo bre ovaj rukomet. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 dao sam otkaz :D zivela sloboda pejo sve tvoje zelje su ispunjene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 :( brate, kili... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 primer situacije zbog koje ne zelim da imam nikakve veze sa zivotom: covek sa kojim se vozim zove svog sefa da ga pita da li da ide sa vidikovca na novi beograd zbog 2eura nasta dobija odgovor u obliku dranja preko telefona uz instrukcije da treba da ode tamo odma i da jos ceka ispred ako treba koliko god treba posle cega ovaj drugi bukvalno zabada u volan od kola i pocinje da se dere i psuje sve oko sebe gde se ja nalazim pored celog tog sranja i gledam onako dal je ovim ljudima dobro dakle boli me kita za 2e, boli me kita da gubim zivce zbog necije tudje zarade itd zivote nasisaj mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Ju, šta sam to propustio, ti si kili negde šljakao? A gde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 privatna firma sa privatnim kolima, mnogo sam pomogao znam :D u pitanju je razvoz materijala za zubare i zubne tehincare Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 idem popiti pivo da se smirim. iako sam rekao da necu danas piti. moram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Uzas jebani, jebani danci i jebani sudije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 kili radnik The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 primer situacije zbog koje ne zelim da imam nikakve veze sa zivotom: covek sa kojim se vozim zove svog sefa da ga pita da li da ide sa vidikovca na novi beograd zbog 2eura nasta dobija odgovor u obliku dranja preko telefona uz instrukcije da treba da ode tamo odma i da jos ceka ispred ako treba koliko god treba posle cega ovaj drugi bukvalno zabada u volan od kola i pocinje da se dere i psuje sve oko sebe gde se ja nalazim pored celog tog sranja i gledam onako dal je ovim ljudima dobro dakle boli me kita za 2e, boli me kita da gubim zivce zbog necije tudje zarade itd zivote nasisaj mi se Killi nije u pitanju 2e nego zelja poslodava da pokaze klientu da ovaj uvek moze da se osloni na njega. Ponekad moras gledati dalje od sopstvenog nosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 sve je to meni jasno ali ja licno apsolutno nemam nikakve koristi ni od tih 2e ni od 1h voznje tamo i vamo i jasno mi je isto tako da sa tim stavom mogu da se sutiram u dupe za pare jedino al eto to mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 kili radnik peja moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Killi nije u pitanju 2e nego zelja poslodava da pokaze klientu da ovaj uvek moze da se osloni na njega. Ponekad moras gledati dalje od sopstvenog nosa. statore, ovde postoji zelja samo za klasicnim izdrkavanjem The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 sve je to meni jasno ali ja licno apsolutno nemam nikakve koristi ni od tih 2e ni od 1h voznje tamo i vamo i jasno mi je isto tako da sa tim stavom mogu da se sutiram u dupe za pare jedino al eto to mislim kako nemas?a plata? NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 volontirao sam skoro 2 meseca bez ikakvog nagovestaja da ce se nesto promeniti niti bilo kakvih daljih instrukcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 glavo gde si don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Ne znam što su ovi panduri nešto "pomahnitali" danas. Obično ih ima po gradu dosta, najviše ono pred kraj meseca, a danas ih je bila gomila, iako je generalno najmanje vozila na ulicama nedeljom. Išao sam od Hrama do Terazija pa nazad preko 27. marta do Crvenog krsta, i bili su: - Pandur kod prve trola stanice u Kralja Milana, čeka one koji skreću direkt desno u Kralja Milana iz Beogradske, - Pandur u Kralja Milutina, čeka one koji skreću levo iz Nemanjine u Kralja Milutina ili nastavljaju pravo iz gornjeg dela iste ulice. - Pandur u Resavskoj kod Rajfajzena, hvata one koji skreću iz Masarikove levo u Resavsku. - Pandur na Terazijama, hvata one koji se parkiraju tu. - Pandur na ćošku Takovske i Džordža Vašingtona, hvata one koji iz trake za desno nastavljaju pravo. - Panduri na samom početku 27. marta tamo kod ulaza u garažu kod Vuka, hvataju one koji skreću levo iz Ruzveltove. Pa eto, da znate ako idete negde, možda su još uvek tamo :) Budzetski deficit je veliki, svaki dinar dobro dodje :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 danas malo pisao,i posto sutra ujutru treba da predam rad,ceka me celonocno kucanje...jeeeeeeej \o/ idem da se natovim cokolade i sranja,pa da se bacim na pos'o!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Sutra, tj danas pocinje prokleta skola :( There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts