KadeshiAmbassador Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Treba da kupim neki laserac ovih dana cisto za kucnu upotrebu. Mrzi me vise da se bakcem sa pljuckavcima. Nesto za "siroke narodne mase".. do 100e max. Bitniji mi je kvantitet nego kvalitet stampe. Uglavnom bi mi trebao za neke tekstove nikakva precizna grafika ni slike. Burazer ima nekog samsunga ML 1640 ili slicno i radi mu ok. Gledao sam i Canon LBP-3000 ni on mi ne deluje lose. Ako neko ima predloga za neki drugi ili iskustva sa ova dva dajte slobodno... ja o ovom nemam pojma. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Canon LBP-810 Laser Printer Crno-beli, odlicno nas sluzi vec dosta vremena. Moja preporuka. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Nema LBP-810 da se kupi već sto godina pošto je premator. Al da radi, radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) ja sam uzo onog najjeftinijeg samsunga http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-ml-...p_printer/1/471 i odlichno mi radi posao. brz je a kvalitet shtampe je dobar chak i uz rezhim shtednje tonera. ima chak i za manje para brzhi model http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-ml-...p_printer/1/408 samo shto je beli (crni je ipak lepshi^^). e da, sad sam ti prochito post do kraja, ML1640 je model. Edited January 17, 2009 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 Hvala ljudi. Doduse ovaj lbp810 ni ja nisam nigde video. @darko Koliko si odstampao sa pocetnim kertridzem? I koliko je reciklaza tj Ima li neka caka oko punjenja? Posto mi ovako deluje dosta jeftino. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 u glavnom gledaj modele kod kojih mozes da kupujesh reciklirane tonere... nema ih mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 preporucujem Canon LBP 2900. Imam ga i na poslu i kod kuce. Odlican je. Pri tom kertridzi su isti kao na nekim HP modelima, pa je i to dodatni plus. cena mu je oko 7000 dinara trenutno koliko znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ja nemam baš nešto specijalno ok iskustva sa Samsungom, imam onaj ML1610 recimo, mislim da je ta oznaka. Dosta brzo je krenuo da guta papir i da se glavi i baguje, mada kod mene ima nešto malo više prašine nego na drugim mestima, ali opet. Toner je trajao dosta dugo, to je tačno, ali je glavljenje baš umelo da smara. Na drugu stranu, Lexmark e232 se pokazao znatno boljim, baš fino radi dosta dugo, mada je i on počeo od skoro da kupi dupli papir, i to na svakom recimo 5-6 papiru, pa to ume da smara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Imam samsunga ml-1640, moja preporuka, odstampao je par maturskih, pun kurac faktura, lektira, puskica etc.etc ... Tako da taj samsung slobodno mozes uzeti i mislim da mi se jednom ili dvaput zaglavio ali sam ja tard lose papir stavio! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts