Jump to content

Zovi me

brue

Recommended Posts

zar kod nas mobilni nije već prilično jeftin, u poređenju sa ostatkom evrope?

iskren da budem, meni ne treba jeftinija mobilna telefonija u srbiji, a verujem da je slično za sve koji umereno telefoniraju. radije bih video neku šemu za jeftiniji roaming, jer je jako glupo da mi dođe račun od 3000 dinara za pet dana u bosni.

ali dobro, svaka konkurencija je dobra, tako da podržavam ovu skype šemu :)

Hm, not at 1st.

Markovic je "pronalazac" pejdzera kod nas, koga je Karic kupio sa 3 milki dolara, kucom na Dedinju i direktorskim mestom :)

Drugi deo u stvari nikad nije realizovan, ukratko, covek nije hteo da da firmu za te pare i to firmu koja je tad vredela 20 miliona dolara...i popusio naravno, tja "oduzeli su mu je"..bah

e bru, odjebi tog lika shto te lozi ako je to shto mislim

a mislim da je to josh jedno piramidalno govno

neki lik je i meni nudio tu karticu...a tehnichki nema veze sa zivotom, niti moze da objasni

pokazao mi je sajt neki isto, ali se ne secam

ali sacu da pogledam na ES, secam se da sam tamo video par topika

zar kod nas mobilni nije već prilično jeftin, u poređenju sa ostatkom evrope?

iskren da budem, meni ne treba jeftinija mobilna telefonija u srbiji, a verujem da je slično za sve koji umereno telefoniraju. radije bih video neku šemu za jeftiniji roaming, jer je jako glupo da mi dođe račun od 3000 dinara za pet dana u bosni.

ali dobro, svaka konkurencija je dobra, tako da podržavam ovu skype šemu :)

Taj neki rad, Ja bi vise voleo kada bi skinuli cena net-a za jedno 10 puta pa da MB kosta 5 din sa PDV-om.

Inace za ovu akciju mislim da je golo govno. Jer koristi 2.4 Ghz spektar za ovako nesto je mega lol.

ima ponesto da se nadje na http://voip-buzz.com/ u vezi ove teme.

e bru, odjebi tog lika shto te lozi ako je to shto mislim

a mislim da je to josh jedno piramidalno govno

? lol brate, kakve sad ti piramide pominjes. Pa nit ja zelim da prodam nesto ovde, nit je meni nudjeno da kupim/prodam. Samo sam postovao info za nesto sto sam uz put pokupio, a cini mi se kao zanimljiva tema :)

Posle komentara sam se malo vise zaintrigirao, cisto da saznam dokle su stigli sa tom tehnologijom, koja me ama bas nije intresovala (il bar nisam nasao vremena pre)

? lol brate, kakve sad ti piramide pominjes. Pa nit ja zelim da prodam nesto ovde, nit je meni nudjeno da kupim/prodam. Samo sam postovao info za nesto sto sam uz put pokupio, a cini mi se kao zanimljiva tema :)

Posle komentara sam se malo vise zaintrigirao, cisto da saznam dokle su stigli sa tom tehnologijom, koja me ama bas nije intresovala (il bar nisam nasao vremena pre)

ok sorry

bilo mi je veoma slichno sa tim shto je meni nudjeno

ono sto rece truper, odakle ti wifi pokrivenost za to?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@ brue - Pa nisam ni mislio da su Karici osnovali Bel Padzet, ali znam da su ga u jednom trenutku preuzeli, i bash gurali.

A i ti pejdzeri, covece, samo su u jednom trenutku nestali :)

Ma to za mladjane koji ne poznaju tematiku, da naglasim kako se to radilo 90tih :)

Gurali su ga do trenutka dok nisu kupili onaj zastareli sistem mobilne telefonije koji iz tog razloga nije podrzavao roaming igde, a i pokrivenost je bila "skoro" celi BG i NS. A mob plus kartica su bili i u cetvorocifrenim brojevima maraka. Jbga, ko zna, zna (kako da osisa ovce) :)

Taj neki rad, Ja bi vise voleo kada bi skinuli cena net-a za jedno 10 puta pa da MB kosta 5 din sa PDV-om.

Inace za ovu akciju mislim da je golo govno. Jer koristi 2.4 Ghz spektar za ovako nesto je mega lol.

Pa ako nekim cudom uspeju da pokriju grad (a pogotovu unutrasnjost objekata) WiFijem, pretpostavljam da ce i internetu pasti cena.

Al jako sam pesimistican po ovom pitanju WiFija koji ce da zameni GSM... mozda da je u pitanju WiMAX, al ne znam kolko telefona uopste ima WiMAX cip.

Edited by trooper

Imao sam priliku da upoznam gospodina Markovica letos na putu za Spaniju. Tada sam prvi put cuo za ovo sto ste pomenuli ovde. Tada je jos bio u pregovorima sa nekim strancima oko investiranja u infrastukturu. Rekao bi da je prilicno ozbiljna prica u pitanju. Planiralo se tad pokrivanje Beograda za pocetak predajnicima. Dokle je stiglo nisam siguran, ali znam da je planiran bezicni internet u tom trenutku. Nisam previse upucen u mogucnosti wifi telefonije pa ne mogu o tome nista da kazem, ali moguce da ce i to da funkcionise.

"WiFi ce pokriti Motorola "licno" sa predajnicima :)"

and pigs fly

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

daj bre nisu ameri mogli da se dogovore i naprave tu mrezu u san francisku onomad, sad ce motorola doci kod nas da pravi wifi mrezu, lol

daj bre nisu ameri mogli da se dogovore i naprave tu mrezu u san francisku onomad, sad ce motorola doci kod nas da pravi wifi mrezu, lol

impresionira me tvoje mišljenje (ili je podsvest u pitanju?) da je zemlja koja je do pre dva minuta imala posebne slavine za crnce nekakav vrhunac civilizacije, te da nešto što tamo nije uspelo mora da fejluje i ovde...