LESkOpoz Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 ma mnogo se prodao Rodik :(. sad da vidimo sta ce u ovom taj breku da bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 bogami peti set se igra...bice zajebano s obzirom da nema taj brejka cini mi se da je rodik u prednosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 gospode boze, kakav mec...svaka cast i jednom i drugom, zasluzili su obojica da uzmu, al stvarno mi je drago zbog rogera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 sranje bash :| ali svaka chast federeru, poshtovanje stvarno za sve shto je uradio u karijeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 da je bilo ko uzeo-uzeo bi zasluzeno...vrhunski mec, ne preterano zanimljiv sto se tice poteza, ali broj gemova... ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 kako bolestan gejm inache ne volim da gledam tenis ali ovo je stvanro bilo bolesno bash mi zhao shto rodik nije uzeo neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 navijao sam za rodika :/ koliko se on popravio jebote, svaka mu cast...dugi poeni mu vise nisu problem al morace jos malko da radi da dobije fedija :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 navijao sam za rodika :( It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 jel moguce da ovaj nije cmizdrio :) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 zashto ste svi navijali za njega danas :( Federer je pravi pobednik i realno treba da pishe istoriju,a ne onaj mehanicki spanski bik.Tako da sam ja bio svim srcem uz Rodika u polufinalu,a danas uz Fedija.Svaka im chast na mechu. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 what gruja said, jebo vas rodik...mislim ok, gotivim ja njega, bas je popravio igru, zasluzio je i on da osvoji, al ni fedi nije bio nista losiji i zasluzio je da udje u istoriju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 jedan je fedex covek igra najjaci tenis, non stop rizikuje i cepa sto je najvaznije, ponovo je numero 1! VAMOS PESMO!! \O/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 a jbm mu mater,covek igra lep,raznovrsan,leprsav,ofanzivan tenis.A recimo Marej i Nadal koji su no2 i no3 su totalno defanzivni.I ono,to realno smara.Ko sto je i celzi smarao kad je osvajao trofeje pod Murinjom.Jebesh to.Ja respektujem Nadala i kao sto sam vec rekao mislim da ce on postati najtrofejniji igrach ikad,ali nikad necu moci da navijam za njega jer on za moj stil igra ko sisa.Ja sam prestao da drkam na Milan zato sto isto igraju ko sise vec petsto godina izmedju ostalog.Volim lepo.Volim ofanzivno.Chak i kad nije efikasno.If you know what i mean(pr.ur. Arsenal,eto oni mi odmah padoshe na pamet) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 a jbm mu mater,covek igra lep,raznovrsan,leprsav,ofanzivan tenis.A recimo Marej i Nadal koji su no2 i no3 su totalno defanzivni.I ono,to realno smara.Ko sto je i celzi smarao kad je osvajao trofeje pod Murinjom.Jebesh to.Ja respektujem Nadala i kao sto sam vec rekao mislim da ce on postati najtrofejniji igrach ikad,ali nikad necu moci da navijam za njega jer on za moj stil igra ko sisa.Ja sam prestao da drkam na Milan zato sto isto igraju ko sise vec petsto godina izmedju ostalog.Volim lepo.Volim ofanzivno.Chak i kad nije efikasno.If you know what i mean(pr.ur. Arsenal,eto oni mi odmah padoshe na pamet) This. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 covek je gej. tacka rodik je imao mnogo interesantnijih poteza, i bilo ga je zanimljivije gledati generalno, ne gotivim ni jednog od njih ali sam navijao za amera bash zbog moranja pederka da izjednachi nekakav rekord a od toga mi se josh vishe kenja kada ga vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 a jbm mu mater,covek igra lep,raznovrsan,leprsav,ofanzivan tenis.A recimo Marej i Nadal koji su no2 i no3 su totalno defanzivni.I ono,to realno smara.Ko sto je i celzi smarao kad je osvajao trofeje pod Murinjom.Jebesh to.Ja respektujem Nadala i kao sto sam vec rekao mislim da ce on postati najtrofejniji igrach ikad,ali nikad necu moci da navijam za njega jer on za moj stil igra ko sisa.Ja sam prestao da drkam na Milan zato sto isto igraju ko sise vec petsto godina izmedju ostalog.Volim lepo.Volim ofanzivno.Chak i kad nije efikasno.If you know what i mean(pr.ur. Arsenal,eto oni mi odmah padoshe na pamet) iako posle Noleta navijam za Nadala, cenim da nema teorije da ce preteci Federera u GS ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nece nadal jos dugo digra profesionalni tenis, izgleda da ima hronicne probleme sa kolenima Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 ^velika shteta za Nadala navijam za Novaka jer je Srbin i nije sisa(njegov cale jeste, a meni je to nebitno)...ima dechko problem u glavi, zbog pritiska i nadam se da ce uspeti da prevazidje, i da osvoji josh koji GS u karijeri... a tenis pratim josh iz doba Zivojinovica, Ivanishevica i Seleshove, pa me sada veoma raduje chinjenica da imamo tenisera koji je pri vrhu, osvojio AO i josh nekoliko mastersa, bronzu na olimpijadi itd. (NAPOKON) I ne kapiram kako ljudi mogu da navijaju za Federera ili Nadala a odavde su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 pa sta cesh nole im je raspad, a pishica im prnse u vrat kada vide federera kako namesta frizuricu :P :D :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 ja nisam rekao da fedi inace igra defanzivan tenis, nego da je juce odigrao tako - sto puta je udario onaj gej slajs na visoke lopte. da je igrao ko pre dve godine, pokupio bi rodika sa terena za cuku i po sa sve kacketom to stvarno jeste, juce je sisasto igrao, onaj bekhend slajs kad lopta putuje pola sata je bas smorio...al jebiga, verovatno se i on malo usrao, pa nije smeo da rizikuje...al zato ga je serva srala epski, 52 asa bese, steta sto ne obori karlovicev rekord...btw, naravno da navijam za noleta protiv bilo koga da igra, al to ne menja stvar da je on debil:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 GG Fedi, jebeni care. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 naravno da navijam za noleta protiv bilo koga da igra, al to ne menja stvar da je on debil:) shto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 moje licno misljenje o njemu kao coveku na osnovu njegovog ponasanja i nekih prica koje sam cuo...ali to je sasvim nebitno za cinjenicu da je on nas najbolji teniser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Pa znamo mi da je to tvoje licno misljenje, nije sigurno moje. :D Covek te je pitao sto, daj te argumente i te price. :) Ni ja ga licno ne gotivim preterano, al' ne'am razloga da mislim da je debil. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts