Jump to content

Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koje seronje

uglavnom, hok aj nije idealno pouzdan jer ne može da uzme u obzir koliko se loptica ulubila pri odskoku, pa samim tim ni kolikom je površinom bila na podlozi. milimetri su u pitanju al za ono kad prikažu da je bila na liniji DVA PIKSELA ne možeš znati da l su u pravu ili nisu.

Sa obzirom da se taj aut desio ispred gonzalesa i da je on tvrdio da je aut i ovi iz hok aja a sudije posle gledanja nekoliko tragova dosudile dobru loptu verovatno je bio aut. ali to sigurno nije odlucilo partiju.Jos je gonzales onako ljut seo i dupetom obrisao taj trag :)) i ceo mec igrao sa narandzastom pozadinim lol

ako sam dobro video to je bio JIMMY THE JUMP,KOJA KRALJINA!!!

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jeste da ja gotivim Federera,ali Nadal ce da ga nadmashi debelo:(

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Sa1Nt said:
pitanje je :) najpoznatiji fizioterapeut u evropi koji lechi gomilu tenisera je rekao da nadal ovim tempom mozhe da igra max 2 godine :) u prevodu, ako ne olabavi malo - najebace :)

Upravo... Mene chudi kako je izdrzao i ovoliko... Svi znamo da je mashina :) Ali ne moze taj napor toliko da se izdrzi :) A Federer je mozak, njemu ne trebaju mishitji ;)

Jel' se zna da li tje igrati na Wimbledonu? Za Nadala pitam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...