RaveN Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 :))))))))))))))))))))))))) jebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Otcepio bi Vojvodinu golim rukama? [roflmao][roflmao][roflmao][roflmao][roflmao] Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 umirem Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 http://www.hocuto.rs/sr/a/neon_power_ball-76.html 3000 kinti ijao sjajno, al cu da ga bacam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 zajeban je power ball ... i ima i vidljivih rezultata ... moj ortak i dalje to govno vrti i bogami vidi se, al mene su zglobovi boleli posle nedelju dana, pa sam batalio :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Otcepio bi Vojvodinu golim rukama? [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 sve je to lepo i ok ali neka neko objasni kako ovo chudi radi na koju foru Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 centrifugalna sila Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Lex wins ! FATALITY! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 sve je to lepo i ok ali neka neko objasni kako ovo chudi radi na koju foruti mrdash a ono nece da se mrda. ali ako si jachi onda mrda. kapirash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 LoL :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 ti mrdash a ono nece da se mrda. ali ako si jachi onda mrda. kapirash? got it nego na koju foru "nece da se mrda" Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 Tako shto se sila koja se stvara ne gubi nego se apsorbuje i samim tim sve je jacha i jacha. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 ^ auf. najjednostavnije rečeno, unutra je masa koja rotira i zbog toga ima mnogo veću inerciju nego da miruje. zato je kuglu teže pomeriti što se brže vrti. al kad je jednom pomeriš, više ne pruža otpor dok joj ne promeniš pravac, smer ili brzinu, pa zato ovi likovi izgledaju ko da drkaju. pročitao sam gornji pasus i shvatio da nekom kome nije bilo jasno do sada neće ni on pomoći. ko vam jebe mater što ste umesto na fiziku u osnovnoj išli u igraonicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 (edited) ^Ja sam ishao u park da pijem pivo! Elem, Ivane sve to shto si rekao i dalje ima veze sa tim shto se energija koju proizvodi unutrashnji deo apsorbuje i stvara otpor tvojim pokretima. Nisam ja ishao na regionalna takmichenja iz fizike za dzabe! :P Edited December 22, 2008 by CABKE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 ebo mater nikad fiziku nisam znao al kontam da znam kako to cudo radi sto ga brze vrtis u jednom smeru ono stvari veci otpor stoga je i potrebna veca snaga da bi ga mogao brzo pomerati bravo ja Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2008 Author Report Share Posted December 23, 2008 e bre kibo bre [roflmao] Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 sedi, jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 They have bear on the regionalnim takmichenjima iz fizike ? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?tid=27414 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 njih je zanimao naziv sajta powerBALLS! Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 'Ladno ima gay forum u Srbiji! lol Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 i kolac ga posecuje as far as i see :) Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts