Mitch Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Ja se zovem Marko imam 63 kilograma i 183cm sam visok, JEA, da cujem sada vas! HEH I JA ISTO Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 NISI TI SI VISI OD MENE. CUO SAM OD POUZDANIH IZVORA sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 I ja se zovem Marko imam 75 kilograma i visok sam 188cm, JEA, next! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 fuck -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Vecheras sa sprsku neka kucna zabava od 15-tak ljudi, a jedan gost me je specifichno zainteresovao :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 nemoj samo da bude tresla se gora rodio se mis :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 ne bih da ti bušim balon, ali te dijete sa 1 obrokom dnevno ne valjaju, možda ćeš i da smršaš, ali ćeš kasnije da se ožderavaš jednom dnevno, pa ćeš brzo da se vratiš na staro Plus ces toliko usporiti metabolizam, da ce tvoje mlado adolescentsko tjelasce sa radoscu praviti depoe masti od svega sto pojedes jer ce navici da retko jedes. tako istinito :D i realno mozda cak i nema potrebe da jedes manje : Dnego da ta tri obroka pretvoris u 5 :D tako ubrzas metaboliazam i smrsas :D Leško, složio bih se sa kolegama, nikako ne radi te manekenske dijete. Ko ti je uopšte preporučio ? :) pa niko mi nije preporucio,nego ja to izmislio u glavi,jednostavno :DD. Ali,nisam ja mislio ovako da nastavim,nego recimo 5-6 dana tako,a posle cu da jedem vise,u suprotnom bih umro (jer jako volim da jedem:D ). U svakom slucaju,hvala na savetima,mada cu sad eto i krenuti na neke redovnije treninge,pa cu i moci da jedem vise bez problema :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Istripovao mi se forum :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Nego u drugim novostima. Veceras SNG. Ne mogu da kazem da mi je mrsko jer nije ali sam nekako sam u meh fazonu. Ali ono pozvao sam neko drustvo pa cemo da raspravljamo da li bog postoji izasto ne!?! jao! pa tu foru za kalija je vec neko provalio! sasav si jer si se setio! ti si secac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Shto je hevi kad zavisish od matoraca pa mogu dupe da ti pomeraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 ladno sam zaboravio da je danas srpska nova godina :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 nadji posao bre da radis za 300e znas kako ces onda moci da kupujes vutru za svaki dan da imas po jedan srolan pa da vidis kace onda da ti zabrane da se drogiras ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 600 din ket u BG-u, tako da i nije nesto skupo, ne verujem da mu za to trebaju pare ! on topik ! Posto je SNG razlog da izadjes i kao radis nesto neobicno, idem na Trg da slusam 30 minuta kerber pa na u neki kafic koji se bas lepo zove El Ninho :D Tamo je neka humanitarna akcija i sve sto se skupi ide za pomoc jednoj maloj Sari u borbi protiv leukemije tako da ce biti bas superiska :D A ostatak noci vozicemo se i glumiti crnce :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Jel to odnekude postalo kul da se priča kako se mota i vari? Bio sam danas napolju nekih sat ipo sve u zbiru i jedva gledam na oči sad. Mrtva zima, željno čekam dan kad će sve da ozeleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Ček ček, Kerber u Boru, na trgu? Argghhhhhhhhhhhhhhh................ Kad god sam dole za praznik budu Zorica Brunclik i ona trandža sa evrovizije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Kul nego shta. I tako je vetj dugo vremena. I ja sam kul ! Kili, hvala ti brate, bash to tju da uradim. Al samo ako tju svaki dan po jedan srolan da imam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 600 din ket u BG-u, tako da i nije nesto skupo, ne verujem da mu za to trebaju pare ! 500 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 ^ :O IS A LIE ! Eto josh jedan razlog za dolazak u Bg na fax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 idem, negde, jer veceras je omg nova godina za koju mi titra jaje tbh -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 tek kad se razbolis shvatis koliko je bogatsvo biti zdrav NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 ^ :( http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 drugarica, najbolja koleginica na faksu, otishla u oktobru proshle godine u Ameriku (sa svezhom diplomom mastera arhitekture), sa vizom na tri godine i prichom kako se ni posle toga nece vracati, kako bi tamo radila na pocetku i kao bejbisiterka i spremachica.... a na kraju dolazi za mesec dana kuci jer je ekonomsko stanje u Chikagu toliko loshe da posla nema uopste za tek pridosle imigrante, ma uopste... malo tuzno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Svi ćemo postati lešnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 sto nema neka nagradna igra za sng???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Da Hrvati ne bi dobili nagradu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts