manager Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 kori, dovoljno sam ja nagojen da mi ne bude zima, svakako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 lol sećam se i ja te 2005, kilometri snega svuda, skijalo se za sve pare i kusur. nadam se da će i ova zima tako objasniti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 (edited) Glavno da je dvinity kenjao kako pre cca 20 dana kako ga zabrinjava shto temperatura ne ide ispod nule. NA ! I vi i globalno zagrevanje. Jedva ga chekam. Edited January 11, 2009 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 vulfg0r: dobro, mozda sam deda, ali nisam baba!11 krukajlo: jok, martinkama, znas kako sam bio zajeban, nije bilo crnca kilometrima oko mene:) U svom kvartu ti si heroj I tvoja ulica tvoj je dom I niko nepozvan ne sme da udje U tvoje misli, u tvoj san al' jedna misao kruzi ti stalno Kako da osvojis ceo grad Kako da pobedis najjaceg Kako da budes zakon ulice Jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, Ti si taj, jer ti si heroj! Pre si bio niko i nista I smejao ti se ko je hteo Sada beze sa tvog puta To je mnogo bolje nego da se smeju Al' tvoja volja, tvoja slava proci nikad ne sme Tvoja dusa ne trazi spasenje, Tvoja dusa ne trazi mir Jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, Ti si taj, jer ti si heroj! ^__^ Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 kolima! bio sam na paintballu malopre u areni, sranje je. ja sam reshio da ne idem na taj paintbal zimi dok ne kupim svoju masku. One njihove se ne cuvaju pa se magle konstantno pa ne znam ni gde idem a kamoli gde pucam It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 U svom kvartu ti si heroj I tvoja ulica tvoj je dom I niko nepozvan ne sme da udje U tvoje misli, u tvoj san al' jedna misao kruzi ti stalno Kako da osvojis ceo grad Kako da pobedis najjaceg Kako da budes zakon ulice Jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, Ti si taj, jer ti si heroj! Pre si bio niko i nista I smejao ti se ko je hteo Sada beze sa tvog puta To je mnogo bolje nego da se smeju Al' tvoja volja, tvoja slava proci nikad ne sme Tvoja dusa ne trazi spasenje, Tvoja dusa ne trazi mir Jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, jer ti, jer ti si taj Kog se plasi ceo kvart Kog se plasi ceo grad, da, da, Ti si taj, jer ti si heroj! ^__^ /bow brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Mene je na tom paintballu vishe jebalo shto sam slep nego shto maske magle. :\ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 a mene je na tom pejntbolu jebalo to sto nikada nisam bio :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Pa kad si slep. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 nisam slep, imam dioptriju 'samo' -1.75 na oba oka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 nije tebi bilo upuceno Stanko glupane. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 oprosti mu, malo je uzbuđen. osoba ženskog pola je danas razgovarala s njim. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ha ha ivke komedijas. togfu, post nije kvotovan, tako da se odnosi na post iznad postavljenog tako da si ipak ispao togfuoash :D aahhaahha sta god ovo znacilo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 i dalje si glup. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 i dalje si iz futoga :/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Ouch, treb'o sam da pretpostavim da ces tako odgovoriti :) Idem da spavam. Stanko, napusi se futoske kite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 \o/ realno, ocekivao sam nesto tipa ' a ti si i dalje hrvat' ahahaha ali prevario sam se ocigledno!!! ae gud najt togfu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 gewd mewning -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 jbt,idem i ja da spavam... ae,laku noc. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Radio sam matematiku do sada! :\ Odo' da spavam. Laq noc! ;* . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 wow, tako retka životinja a živi u ove dve zemlje na različitim krajevima sveta? :o Moze se tako reci :PPP https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Dobro jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 Dobro jutro. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 laq notj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts