Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Počeo sam da kucam nešto ali nema svrhe pošto su odve svi uvereni da je njihov penis najveći, pa ću sve sažeti u jednu rečenicu - Grujo, vrati se u Pančevo; Draško, vrati se na politiku; ostali, raziđite se.

nisam ni ocekivao bolji odgovor.Mislim toliko je debilno ono sto si rekao,da se prosto zapitam da je tebi to palo na pamet da kazes.Kakve veze ima da li ide sa drugaricom ili deckom na svirku.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ahhhaaa Igor Stankovic iz Nisa ubio majku iz pistolja jer mu je prigovarala da puno igra video igre.

Nakon ubistva je nastavio da se igra.

Oj zivote oj crna posalice

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Realno mogu da te dobijem u doti a i imam deblju karu nego ti tako da ti to nije neka uteha.

Dota/wc3 kad hoćeš. A da imaš deblju karu ne možeš da znaš osim...? Nevermind...

Stvar je u tome što si ti sad ćale i to je stvarno lepo, ali da se ne lažemo najlepši period u životu ti je između 20-25. Dok ne završiš faks itd. :P

@Ivan_: Nemoj samo te facepalmove da mi kačiš. :(

@Corey: [claps]

On topic: Bio sam do faksa, KGB-a i do frizerke danas. Jebem ti glupi bulevar kad u proseku 3-4 puta nedeljno se zabodu tramvaji zbog nekih automobila... A sam trotoar je tako klizav da ja nemam pojma kako ovi stariji ljudi hodaju po njemu, kad ja zamalo da se razbijem...

Bio kod frizerke, mrnjau što imaju dve zaposlene tamo. :D Ceo dan sam sa njima nešto pričao. I da na kraju sam se ofarbao u krv - crveno i skoro sve žene koje su bile tu su rekle da mi je "baš lepo". :D

Mada ja sam joj rekao da radi šta god hoće sa kosom ionako će mi se to skinuti za 2 meseca. :)

Edited by VoOdoO_MaN

Got some minuses for free?

Wooooo leglo ubrzanje

ko ce jos da ceka novu godinu ^^

Sad na nehumanu aktivaciju torenta :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

najlepse sa ovim povecanjem mi je sto je dosla iznenada, a ne prosli put, 2 meseca nas farbali... :) cekam i ja, jel treba da se resetuje konekcija?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...