Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

oj, pa i ja idem tu u poslednje vreme kad imam para:)

stolovi su kul, al nisam preterano zadovoljan stapovima, al dobro, atmosfera je okej, nije onaj redneck debilni klub nego okej. i muzika je podnosljiva.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

samo zato sto je neko zavrshio fakultet ne mora da znachi da je nachitan, chak i ako se naizgled chini uspeshnim i inteligentnim. Evo ja sam isao sinoc isao sa jednom ortakinjom u pozoriste, kojoj je prvi komentar bio kada je pocela predstava - "Ju, sto nemam domet", kada su se upalila svetla posle sat i po krenula je da se pakuje kuci a kada sam je pitao na kraju sta misli o celoj predstavi rekla je da joj se ne svidja antisemitizam, na sta sam je ja sa osmehom pitao sta misli kada je napisan Mletacki trgovac Vilijema Shekspira (mislim ne radi se ovde o nekoj salveta predstavi Marka Vidojkovica) - "Kapiram, 30 tih godina"...inache ima diplomu mastera na FON-u sa prosekom preko 9 i radi kao asistent na FIT-u

koja carica, jesi je šamarao dok si je jebao?

e pa idem i ja cesto tamo kod takvuda... :) btw,klub se zove ''manila'' .

a sto se tice snukera,igrao sam ga nekih 4,5 puta. to je bolesna igra,ja sam toliko zivaca pogubio da mi se smucio i bilijar i sve neko vreme. ortaci i ja igramo jednu partiju po sat i po, i na kraju imamo fazon po 10 poena samo. znaci loptica stoji na rupi bukvalno i udarim al' jok,ona se odbije o ivice i ostane na istom mestu.

posle kad dodjes za bilijar,osecas se kao da ga igras od 3 godine,laganica skroz :)

Bjukenon Mitch

Ahh drugi trodnevni odmor je zavrsen :P

neverovatan smor...jos par dana i ondaaaa!!!

i onda jos gori smor

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Jel' dobijesh i blowjob kad udjesh u tu Manilu? Jbt, 500kinti za 1h bilijara... skupo bre to planinarenje! ;\

Pa jbg,nisu to oni chachanski stolovi,20 dinara zheton!

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

DOBRO JUTRO SVETE!!!

IN OTHER NEWS

Dobra vest je: nisam mamuran

Losa vest je: jos uvek sam pijan

kako je sjajna stvar uiuuuu uuu u aaa uuuu :D :D :D :) :) :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

sabili me na bilijaru:(...al nema veze, prosli put sam pawnovao, sledeci put igram snuker na onom ogromnom stolu...zvali su me mali roni!

Desi, Dule...pozdravila te Ceca...:)

Dobro jutro svima...nov dan, ne preterano velikih ocekivanja....sto kaze br.1 u Alan Fordu:"Tko zivi u nadi, umrije izvizdan!" :)))

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...