Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Smuchilo mi se vishe da budem pijanac majke mi :((

Pridruzujem se ovoj ekipi rurovca shto prestaje na neko vreme.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

^ ispljuvase ga u gametrailer recenziji, mislim igra je LUDILO samo oni DIJALOZI i KOMENTARI u igri hahah, el to ebeni prince of PERSIA ili prince of HOLLYWOOD? [roflmao]

a da, exkluzivno slika gospodara svih malih glodara, obratite paznju na tu fensi aerodinamik surlicu: http://www.blic.rs/slobodnovreme.php?id=73516

\o/

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

^(••)^

skinuo sam novog princa za kutiju, neverovatno kako uvek uspeju da naprave jos bolji nastavak.

Ja se skoro pa odushevih prvim nivoom, ali su me sledetja dva vetj smorila, pa sam prestao da igram.

A i Princ je uzhasan, ali uzhasan kao lik.

Zato igram Ultimate Band za Wii i to bubnjara, sjajno... :D

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

a da, exkluzivno slika gospodara svih malih glodara, obratite paznju na tu fensi aerodinamik surlicu: http://www.blic.rs/slobodnovreme.php?id=73516

tokom višemesečne ekspedicije u Dominikanskoj Republici, jednoj od dve zemlje u kojoj živi Solenodon paradoxus. Može se još naći i na Haitima.

wow, tako retka životinja a živi u ove dve zemlje na različitim krajevima sveta? :o

Uvek možete da se kladite u 100 evra da se ne drogiraš, a onda tražiš da te odvedu na testiranje i vađenje krvi itd.

maaatoooriii odakle mi sto juraaaa?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Da cu ti ja, ti se kladi, pa mi vrati.

lol, skupili mi u srednjoj 1000 dinara da kupimo drugaru poklon za rođ (in be4 "sirotinjo", 1000 dinara je početkom decenije bilo skoro 20 evra), i lik koji je trebalo da kupi nešto ode u kladžu, obrne pare i uzme nešto solidno skuplje + zadrži razliku. Šta su ti muda čoveče.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...