domiNus Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Kada sam se doselio u novi stan zatekao me je racun od prethodnog stanara, zbog toga su me vec iskljucili, dug je od meseca septembra, posle toga sam platio svoja dva racuna, telefon je i dalje iskljucen, ono sto mene interesuje je kada dolazi do iskljucenja broja, da znam sta da radim, da ne saljem gazdi kiriju ili sta vec kako bih platio taj racun :) Znaci dug je vec u trecem mesecu sad, pa ono.. mislim da mi je neko rekao da posle tri oduzimaju, pa da proverim.. poslao sam i njima na sajtu pitanje, ali verujem da ce ovde stici brzi odgovor. Unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Pretpostavljam, kad si pomenuo gazdu, da iznajmljujes stan... Ako je tako, zali se bas gazdi, ako je dug od pre nego sto si ti dosao u stan, onda on mora da resi to, uopste nije tvoja briga. A PTT informacije su valjda na 977 pa pozovi njih, i sve ce da ti kazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 nadji prethodnog coveka koji je tu ziveo i iznabadaj ga reci mu da ces da mu dovedes celu vojvodjansku armiju ako ne plati ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 18, 2008 Author Report Share Posted December 18, 2008 los savet :( ma ne bre, podstanar sam, a ortak je pre toga ziveo tu, sto nije ni bitno, uglavnom gazda mi vice stalno cuce se on sa njim, ali eto vec 3 meseca, problem je sto meni treba taj telefon :D znaci ne trazim savet sta da radim, vec pitam da li neko zna posle koliko oduzimaju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Pa ja mislim da recimo negde nakon 4-5 meseci te skroz isključe a posle recimo 7-8 demontiraju broj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Brante plati taj telefon ko da je bitno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 18, 2008 Author Report Share Posted December 18, 2008 zasto bih ja placao tudji racun? ajde da se nadjemo negde u gradu da mi das 100 eura, ko da su ti bitni :) @lucky dobro je, znaci nije posle tri, thanks :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Može da ti da 100 evra, kada izađe sa 200 jura da ti pola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Brante plati taj telefon ko da je bitno :) rofl, nisi ti bash normalan :) @dominus: to je gazdin, a ne tvoj problem... ako nece da plati, plati od sledece kirije pa mu daj ostatak... kakva je to glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 rofl, nisi ti bash normalan :) @dominus: to je gazdin, a ne tvoj problem... ako nece da plati, plati od sledece kirije pa mu daj ostatak... kakva je to glupost Dobro nisam znao da je 100 evra u pitanju, ali opet ja bih pre platio to nego da trosim vreme i da se zezam sa tim jajarama, gazdu ocigledno boli paja i nece uraditi nista dok mu ne dodju iz telekoma da seku telefon a tog bivseg stanara neces videti ni na razglednici tako da jedino sto ti je pametno da uradis je da nateras gazdu da plati, jer on kao zakupodavac mora tebi da obezbedi stan bez ikakvih tereta i racuna koje ti nisi napravio, mozes u krajnjoj liniji i da ga tuzis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 mozes u krajnjoj liniji i da ga tuzis :) ovo je srbija, zemlja sa ultra neefikasnim pravosudnim sistemom. kao shto saint reche, plati rachun, odbij ga od stanarine i zauzmi chvrst stav kad budesh prichao sa vlasnikom jer ce on probati da te izvacari za te pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 to kako ces i ko ce da plati taj od septembra je tvoj problem a onda treba da platis i sve ostale koji su ti stigli i da odneses uplatnice u postu ako hoces super mega brzo aktiviranje telefona. Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 (edited) Jednostavno , ako gazdu boli kurac ti ako hoces fontel plati to sve i odbij mu od kirije i cao , ako te bude zezecio opet nadji drugu gajbu bar je to lako . Edited December 22, 2008 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Jeste, ja tako ujutru izađem po leba i nađem tri gajbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Jeste, ja tako ujutru izađem po leba i nađem tri gajbe. Od piva ?:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 .................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 23, 2008 Author Report Share Posted December 23, 2008 meni je bitno da nece iskljuciti telefon, gazda nije iz Beograda i retko dolazi, a ovu kiriju sam mu vec platio. lako cu resiti problem tako sto cu od sledece odbiti, pa neka on jurca za te pare koga treba.. dobio sam bitnu informaciju, problem solved ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Kada sam se doselio u novi stan zatekao me je racun od prethodnog stanara, zbog toga su me vec iskljucili, dug je od meseca septembra, posle toga sam platio svoja dva racuna, telefon je i dalje iskljucen, ono sto mene interesuje je kada dolazi do iskljucenja broja, da znam sta da radim, da ne saljem gazdi kiriju ili sta vec kako bih platio taj racun :) Znaci dug je vec u trecem mesecu sad, pa ono.. mislim da mi je neko rekao da posle tri oduzimaju, pa da proverim.. poslao sam i njima na sajtu pitanje, ali verujem da ce ovde stici brzi odgovor. Unapred hvala. sry sto sam kasno video post: Telekom i kad platis racun trazi da mu odneses placeni racun na uvid jer je to procedura u kojoj ti pokazuju ko je gazda i ko kome dolazi na noge a sto se tice gazde: sve pise u ugovoru o iznajmljivanju stana koji ste overili u opstini kako bi gazdi mogli da 'odrezu porezu' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 24, 2008 Author Report Share Posted December 24, 2008 da, da, ugovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts