iggy_bus Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 eo ja stigoh kuci... raspisaste se sve diskusije premestice se na forum serbia.kode5.com, registrujte se tamo i cekajte da mi dodele admin da mogu da sredim sav info Ovako danas se na sastanku doslo do sledecih odluka: 1) Ove godine ce se takmiciti samo ekipe iz Srbije. Sledece ce biti prosireno na balkan. 2) Ekipe koje se prijave imace 2 nedelje da uplate lovu na racun koji ce biti tamo objavljen. Sve pare idu na nagrade i placanje ljudi koji ce pomagati u organizaciji. Ko ne plati skida se sa liste. 3) Sve ce biti steam, shakal je napisao nonstea, jer smo o tome mi ranije pricali ali ja sam preduzeo neke korake da utabam put tako sto sam exdg3 uslovio da bude steam da bi dobili servere. Tako da ne bojte se, steam ce biti. Ko nema imace info kako doci do istog. 4) Za ekipe koje "znaju" da ce ispasti odmah pa se ustrucavaju da se prijave i uplate, ima caka, posle online kvalija ispasce 48 ekipa, 30 ekipa koje budu imale najvise dobijenih rundi dobice steam cw server na mesec dana. 5) Nagrada ce biti u izobilju a na kgb-u je da to sve obezbedi. Sada se traga za sponzorima pored vec veoma jakih koji su automatski u prici 6) Osnovni motiv kgb-a za ovo naravno nisu pare, nemojte se praviti pametni, veoma dobro nam ide i sa ovim cime se bavimo tako da nam je ovo dodatna briga ali naravno da ocekujemo da ce nam sponzori kompenzovati to dal u robi ili u parama videcemo. 7) Pratite serbia.kode5.com i forum tamo jer cim budem dobio admin pocecu sa najavama sistema i daljih informacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Zanima me samo kako da editujem STEAM ID u ekipi kod preostala 3 clana gde nisam uneo isti, naime ekipa je prijavljena sa 2 steam id-a a ostala 3 edit naknadno, e sad sta je sledeci problem, ne postoji opcija edit, uvek izbaci ovo "Ne možeš da promeniš svoj game nalog, dok ucestvujes u aktivnom kupu!" Ako moze da se sredi taj edit, da ne moramo da brisemo prijavu, pa opet da pravimo istu. Hvala Quote https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 3) Sve ce biti steam, shakal je napisao nonstea, jer smo o tome mi ranije pricali ali ja sam preduzeo neke korake da utabam put tako sto sam exdg3 uslovio da bude steam da bi dobili servere. Tako da ne bojte se, steam ce biti. Ko nema imace info kako doci do istog. 4) Za ekipe koje "znaju" da ce ispasti odmah pa se ustrucavaju da se prijave i uplate, ima caka, posle online kvalija ispasce 48 ekipa, 30 ekipa koje budu imale najvise dobijenih rundi dobice steam cw server na mesec dana. stvarno super vest, odlicno ste zamislili pricu, sretno sa izvedbom KGB je jako uspešan i sebi sigurno može priuštiti ovakvu promociju čak i da ne zaradi, a to da li zarađujete ili ne od nečega i ne treba nikog da bude briga. Drop one steelpad sx and I'll keep my mouth shut! :D ne prodajem padove vec skoro 3 godine tako da ti je džaba da se razumemo, konkretno GM u ovom momentu nema sponzore izuzev Netplusa, ali daleko od toga da je cilj bilo koje gaming organizacije da radi sa nulom ili još gore minusom Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 vidi ga što me je shvatio ozbiljno : ) i znam da ne radiš već odavno sa padovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 ma za padove sam se uplasio da će mi se neko opet javiti na PM da ih traži jer je to već redovna pojava pa sam morao da reagujem, trebao sam da stavim smajli, al šta sad :D a ostatak je više bio tu zbog ove priče koja je krenula o parama, nego neki odgovor tebi ... mislim da bi svima trebalo da bude jasno da nam odgovara da bude što više gaming eventova i GM će svaki event podržati bilo kroz vesti bilo na neki drugi način. sve jedno gde se i kako organizuje. jednostavno što se gaming više pojavljuje u medijima, što više ljudi igra i gleda igre, što više turnira ima (naročito internacionalnih) i uopšteno što je scena aktivnija veće su mogućnosti za svaku organizaciju Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 Dobre vesti nam stizu za vrha. Vrh brate :D Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 ajde onda uklonite sve one prijave stranih ekipa u ucesnicima ima 9 ekipa iz madjarske samo ... P.S. da li ce na racun moci da se izvrsi uplata iz inostranstva ? Posto belgijanci bi trebali da nam plate uceshce. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 pa vi platite a oni nek vam poshalju pare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 pa vi platite a oni nek vam poshalju pare ? to stoji al opet bolje oni da uplacuju na racun ako mogu ako ne ta varjanta je jedina. tj da uplate meni na karticu a ja prosledim... Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Pa tako ce na kraju i biti. Jer ne verujem da ce ovi otvoriti devizni rachun. Anyways.. Snacicemo se nije to neki problem. Dejan je samo hteo da se pohvali :P Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 To da li ce biti za srbiju samo tek treba da nam odobre ovi iz kode-a, postoji verovatnoca da oni kazu da mora da mogu i stranci jer svagde je takva praksa mada meni je to glupo. znace se sutra Ja ako se budem pitao moci ce samo balkan, tj drzave bivse juge A one prijave tamo ce se ocistiti samo da se dogovorimo oko steam i serbia only i da mi daju admin Placace se na moje racune silne tako da moze i iz inostranstva da se plati ali ce im uzeti proviziju Uglavnom imate fore jer offline se igra 1. marta a online ce se igrati samo 3 dana Tako da cela parada je gotova za 4 dana efektive Dakle napravili smo sistem da sve ekipe odvoje lepo 3 dana za online kvalifikacije i onda posle neke pauze nastavlja 16 ekipa u lanu Za sistem je zasluzan kobrica koji ce da odradjuje svoj deo uz shakala i mene sto se organizacije tice samo sto je nestao, nema ga zadnjiih dana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 eto posto ce biti steam qualy,o5 napominjem,da rade ti posto radis u kgb-u da se dog sa trujom,da admini stave na sve kompove steam login ,da bi ekipe mogle da igraju,kao sto rekoh posto kompovi tj sobice su uvek zauzete [ne pusacka 99%,a pusacka ni ne moze da se rez jer ima fixne] :) da se makar obezbede uslovi :) jer lakse je nabaviti steam,nego naci kompove u bg-u makar,zbog steam id-ova... :) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 a warcraft?! a warcraft? :)) svaka cast za ovo =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) a warcraft?! a warcraft? :)) GTFO !!! Dajte neki ziro racun ovde da moze RISK da uplati proslo je sigurno 3-4 dana od nase prijave i ne bi hteli da nas izbrisu bezveze... Edited December 15, 2008 by 3nzo Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted December 15, 2008 Author Report Share Posted December 15, 2008 Necemo Vas obrisati ne brini se, racun ce se napisati sutra.Cekam na odgovor kode5 da li ce biti samo serbian qualy. @Hogard - Ne boj se nista, za turnir ce biti namesteno da svugde mogu da se uloguju ljudi sa steamom ( nece se igrati samo u nepusackoj/pusackoj sobici ) ^^ Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Ne boj se nista, za turnir ce biti namesteno da svugde mogu da se uloguju ljudi sa steamom ( nece se igrati samo u nepusackoj/pusackoj sobici ) ^^ extra... Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
genome^ Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) Opaaaaaa, vidim da je i kobrica u ORG. e jel mogu ja sad ovde javno da pitam organizaciju? Posto su mi sa BGC-a ostali duzni 1000 dinara, da oni iggi-ju licno daju tih 1000 dinara, a da vam mi uplatimo 800 na ziroracun, mislim da je mnogo laksa varijanta da mi vrate kesh... Jel moze Kobrice??? Edited December 15, 2008 by genome^ Quote Je ne ulazim u bitku po tome kolika me sila ceka, nego po tome koliku svetinju branim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted December 15, 2008 Author Report Share Posted December 15, 2008 Druze .. mi nemamo nikakve veze sa BGC-om, to sto imas sa njima ti razresi ..:) Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 Opaaaaaa, vidim da je i kobrica u ORG. e jel mogu ja sad ovde javno da pitam organizaciju? Posto su mi sa BGC-a ostali duzni 1000 dinara, da oni iggi-ju licno daju tih 1000 dinara, a da vam mi uplatimo 800 na ziroracun, mislim da je mnogo laksa varijanta da mi vrate kesh... Jel moze Kobrice??? vec sam na topicu koji je otvorio lesko rekao ..... i ne ponavljam se moj broj je 062 28 44 30 vama i ctb-u nisu vracne pare a za to nisam kriv ja jer sam bio zaduzen da vratim smk-u sto sam i uradio to je moj broj i slobodno bilo sta da treba pozovi u vezi novca ja cu ti vratiti 1000 din posto se ostali iz organizacije prave blesavi ali na ruke jer ne mogu da se cimam po bankama kad se vidimo dacu ti 1000 din i tebi i ostlaima !!! pozdraw Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 News: Takmicenje ce ipak biti za SFRJ dakle moze i makedonija, bosna, hrvatska, crna gora i slovenija Upad ce biti 2000 din (22.5 eur) Steam Ostatak ce biti blagovremeno na serbia.kode5.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 lose vesti,jedina dobra stvar je sto nema Madjara i Bugara...ali sad je konkurencija dosta veca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 (edited) lose vesti,jedina dobra stvar je sto nema Madjara i Bugara...ali sad je konkurencija dosta veca pa dobro najvece sanse i dalje imaju srbi da osvoje :/ ovo sam napisao kao da nisam srbin ... Edited December 15, 2008 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 dobre vesti, bice kvalitetnijeg cs-a ;). IDEMO BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :DDDDDDDDDDDDDD Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 aca lukas: dobra vest ... ostavio sam kokain losa vest .... ne znam gde xD Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 15, 2008 Report Share Posted December 15, 2008 ^hahaha :D pa dobro,ok je ovo...samo da se na vreme prijave jake ekipe,a ne da slotove uzmu neke mix i "ajde da igramo turnir" ekipe... srecno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts