Jump to content

Serbia.kode5.com


SaKaL_HuNtEr

Recommended Posts

KODE5 Announces KODE5 Serbia

Intense E-sports Excitement Coming To Belgrade

(Belgrade, SERBIA) – Decembar 12, 2008 – Vruće od tragova jučerašnjih KODE5 Australia vesti najnovije KODE5 obaveštenje. KODE5 u organizaciji sa KGB E-Sports, zadovoljno objavljuje KODE5 Serbia global gaming community. Counter-Strike 1.6 igrači će imati šansu da testiraju njihovu hrabrost tokom KODE5 Serbia online kvalifikacija. Onda, najboljih 16 timova će se naći u KGB Gaming Club za KODE5 Serbia Regional Finals. Prva nagrada: putovanje na KODE5 Global Finals U Moskvi za titulu KODE5 Global Champion. Sa glavnim sponzorima CM Storm I QPAD, KODE5 Global Gaming Revolution donosi takmičarsko igranje prsa u prsa u preko 16 država širom sveta.

KODE5 Serbia Online Qualifier

EVENT: KODE5 Serbia Online Qualifier

DATES: Februar 22, 2009

GAME: Counter-Strike 1.6

LINK: http://serbia.kode5.com

NOTES: Top 16 od 64 ekipe dolazi na KODE5 Serbia Regional Final

KODE5 Serbia počinje intezivne online kvalifikacije sa KGB E-sports. Counter-Strike igrači iz celog regiona će dobiti šansu da se takmiče tako sto će se prijaviti na oficijalnom Kode5 Serbia sajtu ( http://serbia.kode5.com ). Zainteresovani takmičari se mole da se što pre prijave zbog ograničenog broja mesta.

Top 16 ekipa ce se onda susresti na KODE5 Serbia Regional Final.

KODE5 Serbia Regional Final

EVENT: KODE5 Serbia Regional Final

DATES: Mart 1, 2009

VENUE: KGB Gaming Club

LINK: http://www.kgb-hq.com

GAME: Counter-Strike 1.6

NOTES: 1st mesto ide na KODE5 Global Final

Na KODE5 Serbia Regional Final, top 16 timova će se boriti za čast da predstavljaju Srbiju na KODE5 Global Finals u Moskvi, Russia od 9 do 10 Maja, 2009. KODE5 Serbia Regional Final će se odigrati u KGB Gaming Club, u najprestižnijoj igraonici u Beogradu. Sa najnovijim tehnickim mogucnostima, elegantno dizajniranim prostorijama I veoma opustenom atmosferom privlacimo igrace da nastupe na ovom ekskluzivnom dogadjaju I dozive uzviseno gaming iskustvo

[KGB E-SPORTS QUOTE] "KGB E-Sports is pleased to be working with KODE5 to organize KODE5 Serbia. We will do everything we can to make it a fantastic event, and look forward to a long cooperation with the KODE5 organization. See you in Moscow!" said Trujic Dejan, Owner of KGB E-Sports.

"We are very happy to be working with KGB E-Sports to bring the Global Gaming Revolution to Serbia," said Lester Lau, KODE5 Revolutionary-in-Command. "There are many talented gamers here, and I look forward to seeing them show off their skills on the world stage at the KODE5 Global Finals."

"We believe that every global revolution is a result of motivation and desire of people to make the world a better place. CM Storm feels privileged, to have the opportunity to arm this gaming revolution and fighters with the best possible weapons, that will maximize their skills to 'frag' their competition," said Jovan Milicevic, CM Storm Balkan HQ

"Gaming carries the values of peace, unity and free spirit of competition, we are particularly proud of QPAD this year to be a part of the best Serbian e-sports competition ever organized. Together with the gamers we want to pay our deep respects to KODE5 for that smart move” notes Jean-Pierre 'TaZzMAjazZ' Ceccaldi, QPAD CMG.

Da bi pokazali igračima kako da poboljšaju svoje igračke performanse sa odgovarajućom opremom CM Storm i QPAD će se priključiti KODE5 Serbia i pokazati nesebičnu pomoć i podršku gaming zajednici

Da se prijavite za KODE5 Serbia Regional Qualifiers, idite na: http://serbia.kode5.com

Za više informacija o KGB E-Sports, pogledajte: http://www.kgb-hq.com

Za više informacija o KODE5, idite na officijalni sajt: http://www.kode5.com

Za bilo kakve informacije daljne sto se tice turnira,prijava,bilo cega mozete pozvati : 064-8777035 i pisati na sledece e-mailove :

rade@kgb-hq.com

iggi@kgb-hq.com

master@kgb-hq.com

Jedino sta mogu da dodam a to je , bice MNOGO sponzora, bice SVEGA i bice do sada najbolji/najveci turnir na nasim prostorima koji do sada nije bio :)

Sticky topic plx, thanks :))

die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Online ce se igrati na 8 kgb-ovih CW servera.

A offline ( lan ) u igraonici.

Iggi ce okaciti kostur ovih dana ovde.

P.S. Svaka ekipa koja se prijavi, ima rok od 2 nedelje da uplati kesh ( napisacu vam kako /gde da uplatite ), ako ne uplati u tom roku od 2 nedelje bice obrisana i nece moci da se prijavi opet.

Edited by SaKaL_HuNtEr

die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best

Link to comment
Share on other sites

U finalu ce ostati 1v1 lesko vs c0nfy sreda inferno odlucujuca partija c0nfy busi zid sa CT srede pokusava da pogodi leska u tunelu lesko skace i pre nego sto padne na zemlju opali metak iz awp-a head i GG... [:D]

Edited by 3nzo

kobriceeee 1/4 plssss

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...