Doolio Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) znaci ja kontam da je efikasnije i jeftinije ovako, ali ovo je stvarno preterivanje, samo pogledajte http://www.peta.org/feat/chineseFurFarms/index.asp edit: disklejmer - brutalno dranje zivotinja za bunde ahead Edited December 10, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 shto sam pokrenuo glupi video.... jebo im glupi pas mater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Idi bre....Lose jako :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 (edited) e, al na stranu sto je krajnje cobanski i sto ih sve treba pobiti, ako pogledamo analiticki ja bih voleo da mi neko objasni zasto ih ne overe u vugla jednostavno, pa nek ih deru kasikom, mislim, ne vidim poentu da mucis zivotinju toliko bez razloga, mislim, kontam da cak i ovom liku smeta ako se rakun rita dok ga dere, nije mi jasno nikako. Edited December 10, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Ja mora da sam prs'o opasno. Nishta od ovoga mi nije gadno, bajadere koje trenutno jedem su i dalje istog ukusa... mmmm bajadere... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 pa nije ti gadno zato sto nisi gadljiv, nije ni meni gadno, nije ni poenta da je gadno. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 PA KOJA JE POENTA ONDA LOL?! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 meni je gadno,ugasio sam snimak jako brzo. ono je jebeno zlo i treba ih pobiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 PA KOJA JE POENTA ONDA LOL?! poenta je da je to nepotrebna brutalnost i izivljavanje i da je nehumano i da su sabani, a bacanju pegle sluzi 2girls1cup. mislim, jeste, sad sam ja otvorio topic u fazonu 'omg lol ajmo da nam bude gadno vuhuhu'. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) preterano lose,ali treba videti,cisto da znas koliko ustvari nisi skot ... :( inace ove za ove majmune: iskljucivo talion ! Edited December 10, 2008 by Miloshhh Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Kako si ti imenjache ovih dana? ;) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 10, 2008 Author Report Share Posted December 10, 2008 preterano lose,ali treba videti,cisto da znas koliko ustvari nisi skot ... :( heh, pa uvek mozes da nalazis neke nevidjene pajsere i da ispadas do jaja za svaku sferu zivota:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 mislio sam u toj sferi ravnodusnosti kod povredjivanja drugog zivog bica na takav nacin... Quote Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 srce me je bolelo dok sam gledao ovo Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Koliko je ovo strasno , pa ja nemam rechi , mozda ih deru na zhivo da pokazhu koji su skillori, kao mogu zhivog da oderem :( Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) au najebem im se keve....aaa ako nesto mrzim onda je to mucenje zivotinja,ali ovo je mnooogo gore :@@ suze mi krenule :(((( Edited December 11, 2008 by paris Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 Necu da otvorim ovaj video kad sam prochitao komentare :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 pocrkali svi dabogda Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 jebo mamu svoju...... tacno bih njih seckao ovako dok ne pocrkaju svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 inace u srbiji i svuda u svetu se to radi sve drugacije................budite realni to sto jedemo meso koje je przeno i ne izgleda kao da je doslo od zivotinje jer je ne ubijamo direktno ne cini to tako, zivotinja ce da umre u mukama da bi vi imali to meso da jedete dal je mucena 1 ili 5 minuta nece praviti veliku razliku............a da peta ima svojih velikih minusa, kao npr ubiju vise zivotinja godisnje nego sto spase....... Nasa rasa je bazirana na tom nacinu zivota, ubiti zivotinju da bi ti ziveo,gadno,primitivno da..............ali sa druge strane mi kenjamo i pishamo kao i svaka druga zivotinja..............to je zivot kakav jeste da smo jeli travu bili bi krave sada............... Gadno jeste slazem se ali ljudi svuda rade ove i jos gadnije stvari drugim zivotinjama,,,, nisu samo kinezi..........................zivot je zajebana i precenjena stvar.....................pre par stotina godina su ljude nabijali na kolac i drali ih zive ............stvari se menjaju ali sporo dok ne naprave star trek masinu koja ti pravi sta god hoces da jedes iz vazduha budi realan i skapiraj da te kozne cipele/novcanik/jakna koje nosis dolaze od zivotinje koja je ubijena samo za to.....................................budite realni samo to,ja nikada ne bi ubio zivotinju sem da mi zivot zavisi od toga ali na kraju krajeva celo drustvo ko zna koliko vremena unazad je zasnovano na masakru zivotinja. Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 (edited) ^ oO @tema je*em im mater Edited December 11, 2008 by reiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 nije ni meni gadno nista sa slika/interneta itd,ali gledanjem ovakvih klipova kad muce zivotinje/ljude,momentalno dobijem neki trip u glavi kako bi ovim kretenima kasikama vadio oci itd... i nije ni meni jasno zasto ga ne roknu u glavu odma i cao. ovo je takvo izdrkavanje da nemam reci. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 govna kineska treba pobiti kao i uvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts