Jump to content

Jim Carrey

Recommended Posts

Molim vas da mi preporucite sto vise komedija sa Jim Carrey-em, tipa Ace Ventura ili Bruce Almighty, mnogo su mi se svidele ove dve, voleo bih da nadjem jos.

lepo odesh na imdb i ukucash dzim keri i eto ti

98% njegovih filmova su komedije kapiram

oO

Niko da kaze Ethernal Sunshine of the Spotless Mind koji je sigurno najbolji film u kome je on igrao. Mada nije komedija, elemenata komedije.

Deda znam da si ti hteo da skrenes paznju na taj film i da si ti imba i sve je to ok ali ipak je

TRUMAN SHOW > ETERNAL SUNSHINE

Good morning, and in case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night!

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Niko da kaze Ethernal Sunshine of the Spotless Mind koji je sigurno najbolji film u kome je on igrao. Mada nije komedija, elemenata komedije.

kad se sve sumira ispada da je dzim keri prilichno dobar glumac, ako zapostavimo maloumne komedije poput maske, dumb and dumber, itd.

jebiga, ja sam glupana i tupana gledo cim je izaso i to sa ortacima i u-m-i-r-o sam od smeja, sve u svoje vreme:) sad bih verovatno bacio peglu, vec ejs ventura mi je bio nesmesan prilicno, a mogu da zamislim ove kasnije.

cable guy meni uopste nije bio smesan, bio mi je jeziv:) ima onaj jedan, cini mi se da on glumi, gledao sam dvadesetak minuta i bilo mi je onako, nisam bacio peglu, nesto ide on s nekom ribom i tripuje se, dobar je, pa se onda prozli i tako...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

cable guy meni uopste nije bio smesan, bio mi je jeziv:) ima onaj jedan, cini mi se da on glumi, gledao sam dvadesetak minuta i bilo mi je onako, nisam bacio peglu, nesto ide on s nekom ribom i tripuje se, dobar je, pa se onda prozli i tako...

I ja se secam da sam ga gledao u toj nekoj ulozi, al' neam pojma koji je to film. Anyone?

.