cali Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Ako se dobro sećam braniš se od headcrabova pajserom dok ne dodjesh do Barnija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 ovo što kali reče, tako i ja nešto pamtim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Читао сам негде раније да су скратили игру? Нису сви нивои из ХЛ кеца ту? Зна ли неко? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Fali Xen sekcija, nju trenutno rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Ako se dobro sećam braniš se od headcrabova pajserom dok ne dodjesh do Barnija upravo tako :) Barni je cuvar lifta koji te spusta dole , kasnije kad ode sve u kurac on ce i dalje biti tamo i par leseva :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 e kurac, posle nekog napucavanja sa vojskom i kad uđem u onaj neki bunker pa u ventilaciju, krešuje mi i ne mogu da nastavim :/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 ja sam problem rešio sa krešovanjem tako što sam grafiku spustio na minimum u problematičnom delu, onda ga onda učita to što nije mogao pre, ja vratim grafiku na ful i milina. Samo mi se tada jednom desilo inače to tako da mi krešuje, a da restart igre ne pomaže. Jednom ili dva puta sam se zaglavio da ne mogu da se pomerim, ništa što sejv nije mogao da sredi. Samo ponekad louduje malo duže... sem toga, nisam imao nekih problema do sada. Mada mi je pri početku krešovalo nekoliko puta niotkud ali kad sam pokrenuo opet igru, sve radi.a da, i grafika mi je skroz ok. Jeste u rangu HL2 i sad već matoro, ali daleko bolje od igre iz '98. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2012 Report Share Posted October 10, 2012 Ja probao i nisam nešto impresioniran. Nekako mi je i tada grafika na najjadnijem kompu mogućem ostavila bolji utisak, valjda zbog godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 pa, rešili su likovi da prodaju punu verziju igre na stimu ali kao biće i neka bazična free verzija. To mi je malo jadno - http://kotaku.com/half-life-is-15-buy-its-modded-re-release-on-steam-soo-1467807685 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 ne samo to da sam rekao, nego da su pičke što hoće da naplate i prodane sisetine i da treba da crknu gladni i bedni jer nisu u startu rekli "e, evo, prodavaćemo, jebite se" nego su izdali za dž nedovršenu igru i onda se učepili valveu i sad hoće pare. ali ne, stvarno, ovo što stija kaže, razumem da hoće da naplate svoj rad posle toliko godina rada ali opet jebiga, pričaju osam godina kako je besplatan mod, svi se nalože, ovo, ono, izdaju ga nezavršenog i sad hoće pare jer su videli da ima prođu. Živo me zanima koji će to premium sadržaj da bude u plaćenoj varijanti. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts