SavKe Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Kupio danas kartu za kralja i jako sam jako srecan! :D Bolje bi mu bilo da napravi dobar shou :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Znaci ako pozelim dovoljno jako, stvoricu se na vrhu planine u full ski opremi? Vidimo se onda HE HE. Što da se cimamo skroz do planine, aj da blejimo na skijama kod sata na Trgu He HO Hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ajde, ponecu ja bombu apatinskog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Što da se cimamo skroz do planine, aj da blejimo na skijama kod sata na Trgu He HO Hu [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Ja kupih karte za Zabranjeno Pushenje, ne budu li svirali stare pesme ima neshto da silujem tamo!! Vratio sam se sa faxa, 6h programiranja.;\ Sad cu da blejim dok ne zakuntam...beeeeee... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 svirace i stare, tako ej barem nele rekao, ali na zalosty kontam da ce biti mnogo vishe novih. ne treba ni napominjati s chime ce se verovatno otvoriti cert, dan republike i te fore:) poshto su kove? No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 kako sam se smorio :| em me sabija glava, em sam se smorio na gajbi .. i sad tju da izadjem napolje na ovu smrzotinu :| al tju bar da se napijem! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Znaci ako pozelim dovoljno jako, stvoricu se na vrhu planine u full ski opremi? Vidimo se onda HE HE. ha ha ha :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 je zavrsio sam blejanje u kancu, palim doma hiphiphooray svirace i stare, tako ej barem nele rekao, ali na zalosty kontam da ce biti mnogo vishe novih. ne treba ni napominjati s chime ce se verovatno otvoriti cert, dan republike i te fore:) poshto su kove? slushao sam ove godine ono "drugo" pushenje, i mogu ti reci da pwnuju nela & comp. ... ono je choveche prava evolucija rnr-a, svaka im dala, puni energije, svaku pesmu donekle su doradili ali u savremenom duhu, chist pwn... nele peva sve losije stare pesme, a nove necu ni da sopminjem kakvo su dno @lesko samo dovoljno jako pozeli beks i to je to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 svirace i stare, tako ej barem nele rekao, ali na zalosty kontam da ce biti mnogo vishe novih. ne treba ni napominjati s chime ce se verovatno otvoriti cert, dan republike i te fore:) poshto su kove? Ma znam da je rekao al' necu da bude k'o za koncert za 25 godina njih i Riblje Chorbe! Ako mislish na cenu karte, 1200 su za parter i 1500-1600 za tribine... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) @G kad ne pijem,ne vozim!!! :))) Edited November 26, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Kako je lepo kad je ceo dan slobodan net jer brat nije kuci :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 nije lepo, jer je brat nedostupan :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) ^Koliko mene recimo nervira ovo pomodarstvo kod novih "urbanih" Jagodinskih klinaca da koriste "matori". Svaki drugi Jagodinski klinac je sad u tom "matori" tripu, umesto "brate" ili sl. Nemam nishta lichno protiv "matori", ali me nerviraju klinci glupaci koji su eto chuli od dva lika u bgu,kad su bili na random house/trance rejvu, da prichaju "matori" i sad misle da su kul ako i oni to rade po Jagodini,jebem ti retardiranu decu :/ Edited November 26, 2008 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Fino vece :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 nije lepo, jer je brat nedostupan :D Spava mi se, a ne znam da li ima kljuc, a ne mogu da ga zovem. U najgorem slucaju, ko ga jebe, nek spava u liftu :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ^Koliko mene recimo nervira ovo pomodarstvo kod novih "urbanih" Jagodinskih klinaca da koriste "matori". Svaki drugi Jagodinski klinac je sad u tom "matori" tripu, umesto "brate" ili sl. Nemam nishta lichno protiv "matori", ali me nerviraju klinci glupaci koji su eto chuli od dva lika u bgu,kad su bili na random house/trance rejvu, da prichaju "matori" i sad misle da su kul ako i oni to rade po Jagodini,jebem ti retardiranu decu :/ i mene nervira 'matori', al onda zastanem i skontam da sam verovatno i ja tako poceo sa 'brate', a da je neko pre mene tako isto poceo sa 'dzek' ili sa cime god i onda kazem jebiga, progres:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 pozzilitza Danas je bio Lep dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Kako je lepo kad je ceo dan slobodan net jer brat nije kuci :D brate pa sto nisi zvao neku pichku jebote:)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 CAOS RURE DOBRO JUTRO :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 E ONO CAO JEBOTE. no life oh yeah. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 ufffff,kakvo govnjavo jutro!!! ajde sto sam neispavan,to se da srediti u toku dana,ali sam i nadrkan nesto + smoren + nerovzan...cudan osecaj zapravo... dobro,sinoc zavrsio jedan seminarski,danas me ceka najtezi zadatak,zavrsim jos to za sutra,i onda malo da se odmori od radova i sranja... :( :\ :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 nemoj samo da nam se premoris lesko, ipak, 2 dana pisati seminarske nije sala :)))) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 jebote probudio me komsija u pola 8 odvrnuo muziku ko da je svadba, nisam mogao da nastavim da spavam :( danas sam gotov u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts