Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma nije tol'ko strašno. tog dana ne možeš ništa da radiš, al već posle prve noći si relativno normalan.

vojo, koliko je trajalo? i ja sam imao vodoravni umnjak, lomili su ga i vadili iz jedno sedam delova, trebalo im je sat i po.

Isto, plus krivi korenovi pod 90 stepeni. Rekli mi da nisu imali skoro tezu operaciju. Sad sam vec bolje, kontao sam i sam da ce posle prve prespavane noci biti manje vishe normalno.

U svakom slucaju bolje shto pre izvaditi jer shto kasnije vadish to je zub vec i bolje se ushtekao :D pa ga je teze izvaditi. To sam ja nekako sam skontao, nisu mi rekli lekari, da me neko ne bi drzao za rec pa posle kukao :D.

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

meni izgleda kao da padaju govna defo...ruznije vreme nisam skoro video

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

meni je do jaja iskreno kada pada sneg...zaboravis da ti je hladno, atmosfera je nekako fina, ovo sad je govno

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Kod mene kisha :(

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ovde jos nista :(

▲

▲ ▲

Geox-cipela koja dise!

Ono na sta nisam obratio paznju je da dise putem sitnih rupica na djonu.

10 godina nece moci da mi se digne kolko sam sljapkao u mokrim cipelama danas

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ovde suvo ko barut

DI JE NASH SNEG!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

ISENGARD

Isengard-lord-of-the-rings-137365_1024_768.jpg

DUBAI

3013362137_66b82c0f46_o.jpg

[:0]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...