dovlagsi Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Hvala svima na cestitkama! A sada svi da ste kliknuli na link iz moje signe i glasajte za Speed! & RUR automobil godine!!! ;) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ja nemam pojma o automobilima,ali sam zabo neki i glasao \o/ gogogo Volkswagen Golf VI Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 hahah, DESI BOSANAC The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 znao sam da imam dobar ukus :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) ma nije tol'ko strašno. tog dana ne možeš ništa da radiš, al već posle prve noći si relativno normalan. vojo, koliko je trajalo? i ja sam imao vodoravni umnjak, lomili su ga i vadili iz jedno sedam delova, trebalo im je sat i po. Isto, plus krivi korenovi pod 90 stepeni. Rekli mi da nisu imali skoro tezu operaciju. Sad sam vec bolje, kontao sam i sam da ce posle prve prespavane noci biti manje vishe normalno. U svakom slucaju bolje shto pre izvaditi jer shto kasnije vadish to je zub vec i bolje se ushtekao :D pa ga je teze izvaditi. To sam ja nekako sam skontao, nisu mi rekli lekari, da me neko ne bi drzao za rec pa posle kukao :D. Edited November 25, 2008 by Sting We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 PADA SNEG PADA SNEG PADA PRVI SNEEEEG :DDDDDDDDD Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) e ako ti je ovo sneg... onda stvarno .. lol, vidi stvarno, pada :D Edited November 25, 2008 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 meni izgleda kao da padaju govna defo...ruznije vreme nisam skoro video -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 gsne. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Zima. Pros: sarma Cons: everything else Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Sneg je sranje, zima je sranje.Ovda neka kisa, mada ovde je prvi sneg pao pre 5-6 dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 meni je do jaja iskreno kada pada sneg...zaboravis da ti je hladno, atmosfera je nekako fina, ovo sad je govno -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Idemo, RUR grudvanje :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 lol Viktore,koliko ti je visok ambar! HEHE Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Kod mene kisha :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ovde jos nista :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 napolju je predivno :) <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ovde suvo ko barut Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Vece pahulje u zivotu nisam video. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Geox-cipela koja dise! Ono na sta nisam obratio paznju je da dise putem sitnih rupica na djonu. 10 godina nece moci da mi se digne kolko sam sljapkao u mokrim cipelama danas You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ovde suvo ko barut DI JE NASH SNEG! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Nadam se da ce na kopu uskoro biti snega za skijanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 da ga bude u februaru i bice fino:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 ISENGARD » Click to show Spoiler - click again to hide... « DUBAI » Click to show Spoiler - click again to hide... « У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts