Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^[roflmao][roflmao] jebeni car [roflmao][roflmao]

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

meni je ta emisija bolno retardirana. 5 minuta se nešto dešava, a ostalih 55 urbani voditelj nešto sere i sluša urbane učesnike kako nešto objašnjavaju. užasan mi je taj jeftini "dokumentarni" program.

elem, bio sam na sajmu vina u hajatu. koncentracija fejka kao petkom u plastiku, samo na pet puta većoj površini. vredelo je dati 800 kinti samo da bi se to videlo :)

al kakve sponzoruše furaju domaći bogataši, fiijuuuuuuu

jasamnepismen, zar neko jos uvek postavlja ovo pitanje?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

meni je ta emisija bolno retardirana. 5 minuta se nešto dešava, a ostalih 55 urbani voditelj nešto sere i sluša urbane učesnike kako nešto objašnjavaju. užasan mi je taj jeftini "dokumentarni" program.

elem, bio sam na sajmu vina u hajatu. koncentracija fejka kao petkom u plastiku, samo na pet puta većoj površini. vredelo je dati 800 kinti samo da bi se to videlo :)

al kakve sponzoruše furaju domaći bogataši, fiijuuuuuuu

ja, sa druge strane, nalazim da ta emisija ima tipa duplo manje popunjavalica i praznog hoda i prosera od bukvalno svih ostalih na diskaveriju, setimo se samo ozloglasenih mitbastersa sa svojim montiranjem bastera na kran od pola sata da bi na kraju pao i polomio se najprediktabilnije moguce:) mada, gledao sam je nesto malo, par puta po malo, danas sam gledo nesto sa skejtom i bilo mi je kul.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...