Jump to content

WoW Pricajte

Paja

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

6k crusader strike ... budala ... lupio te je 6k judgemenetom.

haha sto ga pogodilo. da li je ovo neka vrsta grammar police? realno, pala opz0r

inace kobajitis tacno taj rad, dal cemo sacuvati zivce dok ne dodje patch pitam se

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

6k crusader strike ... budala ... lupio te je 6k judgemenetom.

Da...Meni scrolling combat text izbaci, primera radi, "6367 - Crusader Strike" i dodje neko i ubedjuje u suprotno...Degenerik.

inace kobajitis tacno taj rad, dal cemo sacuvati zivce dok ne dodje patch pitam se

Boga mi, ja necu sa huntom igrati pvp.Ako ne mozhesh protiv njih, igraj s' njima.Levelujem dwarf roga u slobodno vreme. :P

Edited by k0baya

Strasno, 1000 ljudi odseklo kitu i sad imaju female charove, nije dovoljno sto su 60% wow charova female nego sad treba da budu skoro svi.

Da...Meni scrolling combat text izbaci, primera radi, "6367 - Crusader Strike" i dodje neko i ubedjuje u suprotno...Degenerik.

Ako storm tako kaze onda je tako, nesto nije uredu sa tvojim combattextom/ocima/mozgom :p

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

Crusader strike koji udara 6k dmga moze da se desi samo ako ides sa 0 armora 0 resiliance , lik ima najbolji gear u igri , proc 2 trinketa berserk i krila upaljena ... i to mozda u najboljem slucaju. Hunter ce sa istim gearom na istu metu da uradi killshot sto je ranged attack za 9k crit bez problema ( posto me u 500 resiliance i 14k armora lupa 6k crits ).

E sada sta je tu strasno sto on wajnuje na paldine kada je hunter isto toliko OP u najmanju ruku.

Strasno, 1000 ljudi odseklo kitu i sad imaju female charove, nije dovoljno sto su 60% wow charova female nego sad treba da budu skoro svi.

Ako storm tako kaze onda je tako, nesto nije uredu sa tvojim combattextom/ocima/mozgom :p

Ja sam samo rekao da je lupio sta ga je pogodilo ... nije ga pogodio crusader strike verovatno ga je pogodio judgmenet jer judgemnet uglavnom krituje od 4k - 6k a crusader od 2k do 4k ( na klot ).

1. dzogaza ne shvatati za ozbiljno.

Odjebi pijanduro

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ja kontam da ce retri pale da ga dutjkaju svima kad se nabaci neki resi. Danas me ownovao disc prist u wsg. Posle ga pogledam na armoriu a on oko 800 resi , 20k hp selfbuffed i 1700 spellpowera. Nijednom ga nisam critovao :S

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

a posto je lik rekao da se lepo proveo u wsgu, mozda je pala imao berserking? al kontam lakshe je popljuvati se nego malo razmisliti ipak...

Pa da i rekao sam da mu je najmanje trebao berserking ... medjutim to je tako malo verovatno i sa tim da mu napravi takav dmg.

Na kraju krajeva taj paladin koji bi mu lupio 6k crusader strike , bi mu lupio bez problema 10k Judgmenet onda crit ili 5k hit istog , a judgment je ranged attack koji ignorise armor i ima 7 sec cd ( crusader 6 ) tako da treba da wajnuje na judgemnet a ne na crusader

ja kontam da ce retri pale da ga dutjkaju svima kad se nabaci neki resi. Danas me ownovao disc prist u wsg. Posle ga pogledam na armoriu a on oko 800 resi , 20k hp selfbuffed i 1700 spellpowera. Nijednom ga nisam critovao :S

naravno da ce da bude tako ... ja i dalje govorim da je recimo daleko veci op hunter ( koji je klasa koja ima sve u igri od disarma ranged attacka peta mortal strike mana burna snarova , skokova unazad , imunost na cc i stunove i dispel = principu sve sto postoji u igri i pride pravi najveci dmg ).

Naravno da ne mozes da ubijes discipline priesta ni u loodilu pa sve i da radis 10k crusader strikes na njega , a za resto shamana moras da imas mnooogoooo srece i da je glup ... ako ima mozga ne mozes ni njega da ubijes.

I tako nadam se da ce da srede ovo sranje sa pvpom ...

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ajde shto mi je MSBT ispisao ljudski "Crusader Strike", nego je lepo dodao i ikonicu pored.Ali ako si ti Mr.Pro rekao da je judge, onda je judge.

To shto ti nisi zalepio nekome 6k CS ne znachi da je neizvodljivo...

Ne znam shta je imao, bitno da su krilca bila tu, i verovatno zerking.Desilo se isuvishe brzo da bih video shta je bilo, tipa, lik me nije ni stunovao, samo je skochio sa krova tunela i prekrstio me.Nije trajalo ni 5 sekundi.

Plus da dodam da je kao Ret imao 28000 hp-a...

*edit

Nije meni problem ubiti ret paju...Samo treba da umrem 3 puta pre nego shto ga ubijem. :P :P

Jednom za bubble, drugi put za LoH i treci put dok imam 20-ak sekundi na ress tajmeru, njemu prolazi forberance, taman za HoP.

Narednih par minuta izhivljavanje, pa magla kada dobije cd'ove nazad. :P

Sve je to, unapred izplanirano.

Edited by k0baya

Pa jbg , silovanje treba da prijavish nadleznim organima a ne da plaches na forumu onda.

[roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao]

Na kraju krajeva taj paladin koji bi mu lupio 6k crusader strike , bi mu lupio bez problema 10k Judgmenet

joc mozda 10k job 13-15k :)

udaram u raidu po 12-13k job kad se sve isprocuje i upale krilca ;)

@moyo,storm

ret je skroz ok sada mana regen malo smara mana burn mnogo smara i forberance na krilima je totalni kretenizam skroz su izbacili krila iz upotreeb u areni (opste poznato je da je ovaj nerf izazvan spamovanjem foruma od strane hantera i slicnih majmuna koji nisu presli 1.5k rating za zivota a imaju apsolutno sve potrebno da uspeju arenama) ali setite se kako je bilo u s3/s4 :)

soc i generalno ret dmg je previse nerfovan atm (1sec internal cd uzasno low dmg judgement i ne skejluje sa spelom)i to je najveci razlog zasto nemozes da ubijes resto samana,disc prista doduse bafuju ga u sledecem patchu bafuje se i vengenance na 15% kao sto je i bio lane

Ss iliti sacred shield iz nekog razloga ne skaluje sa sheath of light tako da kad i taj bag isprave bice to skroz kul :) hai rogue zavuci si degere u cmar ?

mana burn uzasno smara bice fiksovano takodje

kad se nabaci resi stamina i sl moraces samo da se grupises sa ljudima koji ti dopunjuju nedostatke /point rog

odlican 3v3 setup u s3/s4 je bio resto druid rog enha shaman iako je enha saman bio govno tesko ovaj setup je u dosta bg bio rank 1

Mislim da ce rog/ret/resto saman biti win u 3v3,rog/ret u 2v2 a za 5v5 nema problema +1 paladin je uvek dobro dosao :)

@random rur wower koji rece da je paladin najvise zastupljen u areni trenutno

Jeste istina je.

Samo jos jedna istina koja nije recena je da su 80% tih paladina holy

to sto je druid bio najzastupljenija klasa u s3/s4 ne znaci da su to bili munkini i ferali pobogu i moja baba zna koji su to druidi bili

ne kazem da nije bilo munkina i ferala sa 2k+ ratingom ali taj procenat je bio toliko mali sitan i mizeran da ovi ljudi koji se bave statistikom analizom itd takve varijacije smatraju za zanemarljive

@phalanda

tisina numes l2p igras hantera i failujes

@stormscion

ucinices sebi uslugu ako dropujes fail alhemiju uzmes eng i napravis enchant na cizmama

Hof+nitro boosts = free win

Edited by Capma

Interrupts better than Kanye

@phalanda

Pa ne znam, daj mi deo gde sam rekao da sam pro hunter.Ako me bilo shta osim rogue-a 2shottuje, tu neshto nije u redu.

Shto nisam uzimao screenshottove kada si ti plakao na ruru shto su paladini mnogo slabi, pa si onda preko noci, postao pro (tj, izashao je patch sa uber buffom). :<

Edited by k0baya

Shto nisam uzimao screenshottove kada si ti plakao na ruru shto su paladini mnogo slabi, pa si onda preko noci, postao pro (tj, izashao je patch sa uber buffom). :<

kad smo vec kod podsetnika:

kad je sarma igrao balance i objasnjavao pvp ti si igrao naked dance lose on purpose arene 1400 rating za zivota pvp?

u to neko sarma je igrao 1900 2v2 sa altom ret paladinom u polu plavom gearu dok si ti afkovo za s1 u av-u srao kako je sve neizbalansirano i kako sve smrdi?

ja sam sa 2 gimped osudjena na fail speca uspeo nesto da uradim dok si ti mr op failovao?

to sto igras hantera koji apsolutno ima sve u igrici i nemozes/numes to je tvoj problem l2p.

1st world 2v2 team ima bm hantera

Ja ako ti nesto kazem uzmi to zdravo za gotovo nemoj ni da se pitas zasto je to tako i cuti jer zbog tebe i slicnih indijanaca koji ne razlikuju crusader strike od jugementa i oko od dupeta a samo seru po forumima pritom numeju uzmu 1600 rating za neck paladin je popio 25 nerfova jos pre 2 meseca

Interrupts better than Kanye

kad smo vec kod podsetnika:

kad je sarma igrao balance i objasnjavao pvp ti si igrao naked dance lose on purpose arene 1400 rating za zivota pvp?

u to neko sarma je igrao 1900 2v2 sa altom ret paladinom u polu plavom gearu dok si ti afkovo za s1 u av-u srao kako je sve neizbalansirano i kako sve smrdi?

ja sam sa 2 gimped osudjena na fail speca uspeo nesto da uradim dok si ti mr op failovao?

to sto igras hantera koji apsolutno ima sve u igrici i nemozes/numes to je tvoj problem l2p.

1st world 2v2 team ima bm hantera

Ja ako ti nesto kazem uzmi to zdravo za gotovo nemoj ni da se pitas zasto je to tako i cuti jer zbog tebe i slicnih indijanaca koji ne razlikuju crusader strike od jugementa i oko od dupeta a samo seru po forumima pritom numeju uzmu 1600 rating za neck paladin je popio 25 nerfova jos pre 2 meseca

sarma = Capma

ne zelim da me neko slucajno pobrka sa gospodinom ciji sam post quote-ovao, a u kome je (da ne dodje do zabune) on o sebi pisao u trecem licu jednine...

[roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao] [roflmao]

joc mozda 10k job 13-15k :)

udaram u raidu po 12-13k job kad se sve isprocuje i upale krilca ;)

@moyo,storm

ret je skroz ok sada mana regen malo smara mana burn mnogo smara i forberance na krilima je totalni kretenizam skroz su izbacili krila iz upotreeb u areni (opste poznato je da je ovaj nerf izazvan spamovanjem foruma od strane hantera i slicnih majmuna koji nisu presli 1.5k rating za zivota a imaju apsolutno sve potrebno da uspeju arenama) ali setite se kako je bilo u s3/s4 :)

soc i generalno ret dmg je previse nerfovan atm (1sec internal cd uzasno low dmg judgement i ne skejluje sa spelom)i to je najveci razlog zasto nemozes da ubijes resto samana,disc prista doduse bafuju ga u sledecem patchu bafuje se i vengenance na 15% kao sto je i bio lane

Ss iliti sacred shield iz nekog razloga ne skaluje sa sheath of light tako da kad i taj bag isprave bice to skroz kul :) hai rogue zavuci si degere u cmar ?

mana burn uzasno smara bice fiksovano takodje

kad se nabaci resi stamina i sl moraces samo da se grupises sa ljudima koji ti dopunjuju nedostatke /point rog

odlican 3v3 setup u s3/s4 je bio resto druid rog enha shaman iako je enha saman bio govno tesko ovaj setup je u dosta bg bio rank 1

Mislim da ce rog/ret/resto saman biti win u 3v3,rog/ret u 2v2 a za 5v5 nema problema +1 paladin je uvek dobro dosao :)

@random rur wower koji rece da je paladin najvise zastupljen u areni trenutno

Jeste istina je.

Samo jos jedna istina koja nije recena je da su 80% tih paladina holy

to sto je druid bio najzastupljenija klasa u s3/s4 ne znaci da su to bili munkini i ferali pobogu i moja baba zna koji su to druidi bili

ne kazem da nije bilo munkina i ferala sa 2k+ ratingom ali taj procenat je bio toliko mali sitan i mizeran da ovi ljudi koji se bave statistikom analizom itd takve varijacije smatraju za zanemarljive

@phalanda

@stormscion

ucinices sebi uslugu ako dropujes fail alhemiju uzmes eng i napravis enchant na cizmama

Hof+nitro boosts = free win

Hmmm u raidu nije problem napraviti 12k judgmenet , al ne govorimo o raidu ovde ofc.

Mana burn sredjuju od sledeceg patcha... ono sto najvise smara sto nisam hitcapovan , a judgmenet je trenutno bugovan cisto da ne zalazim u duze price ako imas 3% hit u pvp dakle 2% manje od capa judmenet ce da misuje od 8 od 16% u zavisnosti od talentana koje ima drugi igrach sto je ogroman bug a ako si hitcapovan opet ces da misujes od 3 do 5% , jer su idioti ispravili jedan bug sa judgmentom pa napravili 2 nova.

SS se ne scaluje sa sheat of light mislim da je to nije bug vec je bliz tako hteo.

U vezi alhemije , veruj mi mrzi me da bilo sta radim atm ... verovatno necu ni produziti sledeci mesec da igram. Igram jako malo a niti mi se igra. Ultra casual sam do 3.1 kada ce nadam se da srede igru , ako ne fo wow.

Edited by StormScion

I da btw, nisam nigde rekao da je whine, vec da je, atm, smeshna situacija. :) Funny = Not whine.

A vi shto ste majmunchici i gledate da sve pretvorite u spit and flame, to je druga stvar. :P

Kao shto je Nebra rekao, nekima je lakshe flejmovati nego razmisliti. :P

Ako cesh vec da potezhesh internet pishicu, okej, imao si dobar rating.Svaka ti chast.

Kada sam ja imao 2000 u 3v3 (davne 2007 u sezoni2, avgust mesec) i to sa setupom koji ne blista bash najbolje, Healadin/Warlock/Warrior, ti si josh levelovao tog druida.

Za razliku od nekih postizao sam ono shto sam hteo.

Dalja rasprava me ne zanima, mozhesh da shiljish kitu koliko hocesh, nisam ti ja Jellena.

Edited by k0baya

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...