jasamnepismen Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 'Alo, vas dvojica, nemo' 'lebac da mi otimate! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 tisinepismen, ti si nebitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 3) da sam napisao "ja" pored oba "pazim", to bila pleonastichka upotreba zamenice, ali nisam, te stoga nemash razloga da kazhesh da sam napravio greshku. zamenice prave diferencijalnu distinkciju tamo gde ima potrebe za time - "mozhda si "TI" to tako odluchio, ali "JA" necu dozvoliti." To je stilska greska. Tako pisu visoki funkcioneri, plemici, drzavnici kada donose bitne odluke, priznati umetnici kada dobijaju nagradu za zivotno delo, iskusni treneri koji smiruju omladince u timu. Ili budale. Tako je to u stilskim prirucnicima. Nije gramatika, ali jeste jezik. Znas na sta me podseca ova rasprava? Kao da smo nas trojica pristova (nisam napisao tri prista, a? pohvali me) u AV-u, recimo, i onaj treci pocne da se bandazira. Ti mu kazes 'budalo, sta se bandaziras, pa imas renewal i flash heal! nervira me kad neko ne zna klasu koju igra', a ja ti kazem 'aj sta seres, pa imamo i pom i holy nova i circle of healing i bubble i blabla'. eto, da malo wowizujemo. :) Sigh, ajde obojica na jedno pivo i polako, uz karirani kafanski stolnjak (aha, iskoristio sam stilsku figuru da bi istakao da ste u kafani!), po mogucnosti uz Iron maiden i/ili Pantheru, da u miru i ljubavi raspravite o tome kada ste poslednji put fapovali na Simicevu gramatiku i koliko vam je bilo lepo dok ste prskali korice Karirani kafanski sto je cinjenicni opis. :D Inace, ne rabim vise te gramatike, samo lektorku. :D Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) Znaci upotrebljava se u govorima tipa "Hvala mami, tati, rodbini, Bogu, sestri, za ovu predivnu nagradu Najbolji analni sex godine"? Edit: Steta sto ne rabis vise Simica, mogli ste raspravljati u koju kockicu na korici najvise volis da gadjas Edited January 19, 2009 by kalky "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ding 2206 2v2 retri + discpriest ! :D malko pao atm al vraticemo se cim uskoci neki "imba" holypaly dk tim gz trollac svaka cast, konacno neko da osvetla obraz sylvanas hordi xD Nikad nema nikog u prvih 50 u BG iz horde "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 jbg. ja smatram drugachije, ali shta da se radi. znam da to nije gramatika. @popovi - pa najpravilnije bi bilo kada bi rekao "nas troje pristova", osim ako znash pouzdano da nijedan od igracha nije zhensko i to nije isto, poshto ti kazhesh isto shto i ja, samo na drugi nachin - poenta je da on gubi vreme na bandage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ok je i trojica ukoliko su sva tri chara male ;) "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 da, i ja sam juche tankovala patchwerka. gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Onda da se ispravim, oprosti mi. "Ok je i trojica ukoliko su sva tri chara male SEM ako bilo koji od njih nije gelf...pardon, belf" "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Hmm kupio sam GC danas i sad kada sam pokusao da ga unesem kaze da ne valja broj?WTF??Da kontaktiram blizzard ili sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Znaci upotrebljava se u govorima tipa "Hvala mami, tati, rodbini, Bogu, sestri, za ovu predivnu nagradu Najbolji analni sex godine"? Edit: Steta sto ne rabis vise Simica, mogli ste raspravljati u koju kockicu na korici najvise volis da gadjas JA tebi sad da objasnjavam? JA kada sam ucio to, morao sam debelo da se pomucim da iscupam to. JA da se nesto pitam, ja bih proterao autobus ovuda. Daj da lupim nesto chitchat: Pickpocketovao sam worn troll dice i do jaja mi je trip da stojim u sewersima, rolam i pijem pivo. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 (edited) RPer!!! (kazem ja koji sam upecao Boga oca u fontani za Titanium seal od Dalaran ) edit: Tata jesi video kako koci u mestu! Edited January 19, 2009 by kalky "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 JA tebi sad da objasnjavam? JA kada sam ucio to, morao sam debelo da se pomucim da iscupam to. JA da se nesto pitam, ja bih proterao autobus ovuda. Daj da lupim nesto chitchat: Pickpocketovao sam worn troll dice i do jaja mi je trip da stojim u sewersima, rolam i pijem pivo. dice je keva... imam trip da mi proc plavih gemova iz prospecta rapidno raste kada rolam :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 prime, imam jednu dobru komparaciju :P gramatika ti je losa ko primetov net! :O Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 jel ovo neko organizovano gankovanje na mene posto vec par dana za redom dolaze neki retardi koji me campuju po 20min lvl 80 naravno pocinjem da mislim da je neka teorija zavere da neko odavde organizuje nesto poceo sam cak da pravim i listu kretena koji me ubijaju kako bi im se osvetio na bilo koji nacin kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tofz Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Onda da se ispravim, oprosti mi. "Ok je i trojica ukoliko su sva tri chara male SEM ako bilo koji od njih nije gelf...pardon, belf" probaj preko drugog browsera zene su ti ka so ...moze i bez al bljutavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 @ Killy VanaKoS - imba addon, use it, a lot "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ding 2206 2v2 retri + discpriest ! :D malko pao atm al vraticemo se cim uskoci neki "imba" holypaly dk tim Gz Kasah vuno moja trolovska <3 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Aj sad moderatori da vas vidim na delu, da pocistite ovaj gramaticki offtopic :D But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Killy tip za shamana, siring totem rank 4 radi isti dmg kao rank 10 ako koristis to uopste dok lvlujes Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 poceo sam cak da pravim i listu kretena koji me ubijaju kako bi im se osvetio na bilo koji nacin kasnije that's my girl i mean boy There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Ma nenenenene nikako ma uopste DK nije OP Samo sto sam lagano sa 61 lvlDK solovao raid q u EPL ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 DK starting gear (plavi koji skupis) je preterano prenabudzen. Igram Blooda, i po hellfire agrujem po 3,4,5 mobova koji su level ili 2 iznad mene i sve pada. Tek kad agrujem preko 5,6 i od toga par kastera umirem. I sta ces FFS u EPL na 61? XP od kvestova je mozda uporediv za poneki kvest, ali je ouland qest reward toliko iznad svega u starim zonama da je smeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 DK starting gear (plavi koji skupis) je preterano prenabudzen. Igram Blooda, i po hellfire agrujem po 3,4,5 mobova koji su level ili 2 iznad mene i sve pada. Tek kad agrujem preko 5,6 i od toga par kastera umirem. I sta ces FFS u EPL na 61? XP od kvestova je mozda uporediv za poneki kvest, ali je ouland qest reward toliko iznad svega u starim zonama da je smeh. Ja ne izbijam iz EPL pre 63 nikada volim q po WPL/EPL obavezno uradim one chain q ali bre ono je bio raid q za 10-15 ljudi ne secam se zadnji deo chain questa za darowshire :) Cak se razmiljam da odem do silitusa ali onda ce hellfire da mi bude previse zelen :) JBGA giff server with vanila WoW only Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Tek sam sad skapirao da su na ally strani na frostmaneu 45%+ svadjani, a ja sam mislio da ih ima oko 20% max. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts