HitCrit Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 (edited) http://armory.wow-europe.com/character-she...l&n=Senator Jel imate neke sugestije za enhancement shamana, koji gear da jurim, pa da pocnem da radim heroice, jer sad svako u lfgu kenja da je losh gear. Ja sam skroz zadovoljan, tek izlevelovao. Dok sam josh igrao WoW omiljena stvar su mi bili heroici,a i pre TBCa 5man instance i 10man UBRS.Nekom to deluje glupo pored svog sadrzaja , ali sticajem mnogih okolnosti jedino sam heroice mogao da igram koliko god sam hteo i kad god sam hteo.Svaki put sam pokusavao nesto novo,ili brze da ocistim ili da solujem sto vishe elita (ako je moguce) , nadjem najbolji put itd.. I ako mi je iko isao na zivce , to su LFG tardovi koji inspektuju ljude i prigovaraju za gear.Kakav jbn gear za heroic?? Pa kao nece da ide ako ne nadjes drugog dps-ara, pa drugog tenka , pa drugog healera ..Pa kad sam isao sa altovima , nece niko da te zove.Cirkus.Sa 1g mozga ljudi bez ijednog itema mogu da ciste heroic. Back to the topic.Sta ja znam , nisam pratio sta se desava u novoj expanziji konkretno za ench.shamana ali mislim da je sustina ostala ista.Ench.shaman je uvek bio gear-zavistan vishe cak i od warrior-a , i jedini stat koji dominirao je bio strength.Nesto slicno kao sa retri palom sada.Neke osnovne stvari , kapuj hit u odnosu na lvl mobova koje sreces, i koliko ti gear dozvoljava dizi strength uz naravno ostale statove koliko je to moguce. Uvek sam bio odusevljen likovima sa elitist jerks-a pa evo ako te interesuje: http://elitistjerks.com/f47/t20765-shaman_enhancement/ http://elitistjerks.com/f47/t15809-shaman_windfury/ http://elitistjerks.com/f47/t15596-melee_combat_mechanics/ I na kraju , da se testiras : http://theorycraft.narod.ru/ Cheers. Edited January 14, 2009 by HitCrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Kreatore koliko dpsa radis kao oomkin? Naravno mislim ako imas recount. I ostajes li bez mane? But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Nemam recount :/ Za divno cudo, nisam ostao bez mane ni na jednom bossu, ali kad sam radio pre par dana Noth the Plaguebringera, ostao sam bas bas brzo bez mane, nismo stigli ni do pola healtha. Inace brzo ostajem bez mane u svim instancama, i to me jebe uvek. Innervate je uvek najvise koriscen :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 tacno sam osecao da ce mi pala GM uzeti betreyera ispred nosa, ko zna kad ce pasti sledeci put. tesim se deggerom od kela u normalu Huntard ? I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 - much enhansment specc -pokupis sve mana rege talente i koristis water shild sto ti omogucava da uzimas leather iteme - sto se tice statova raidwise: hit(367) > expertize(26) > ap (agi, kakav crni strenght) > crit > haste - za heroike nadji drugare - ne ocekuj da pravis neki ozbiljan dmg, bar gledaj da ne zajebes nesto u istanci pa da te ponovo pozovu. - koristi wf/wf dok ne nabavis raid gear a kad to nabacis valjda ce ti neke stvari biti jasnije pa ces i sam moci da procenis. - juri prvo chest mail sa hitom ne secam se koja je reputacija u pitanju, i trinket iz nexusa. http://elitistjerks.com/f47/t20765-shaman_enhancement/ to ti je neka osnovica, mada po meni grese u mnogo stvari ali tebe to ne bi trebalo da zamara :) Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (agi, kakav crni strenght) dok je hitcrit igrao str je davao 2ap , on ni ne zna da je agy sada bolji stat za enh shamana ;p "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
riot Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 neko je pominjao ovog lika pre par strana. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=98815 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Da je pazljivo procitao video bi da sam napisao "dominiraO" a ne dominirA.Naglasio sam to u tri navrata u postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Huntard ? ma kakvi zasto melee dps da ima najbolji item u igrici kad hunter moze da dobije 20 agilitya vise sve dok ja budem pravio nax pugove hunter koji pita da dobije taj item moze da dobije samo ignor Thas him olrajt. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Krenemo juce naxx sa ciljem da uzmemo imortal titulu, ocistimo sve, dodjemo na Thadiusa i bam lag do jaja. Nema sanse da se ubije bos. 5-10 sek spikeovi, strasno. Valjda ce biti sredjeno ovo u sledecem patchu :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 nije problem u patchu problem je sto 300 guildova sredom radi nax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 i koliko ti gear dozvoljava dizi strength uz naravno ostale statove koliko je to moguce. naxx moze i pored laga da se igra eventualno problem na tadijusu. al zato malygos f2 ili satarion sa 2 ili 3 ada auuuu zlo i naopako, ali najace od svega je kad su u f2 na maly popnes na tanjiric od tog momenta ti radi savrseno dok svima ostalilima laguje... ima logike NE. Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 nije problem u patchu problem je sto 300 guildova sredom radi nax Moze biti jedan od razloga ali i nemora. Do sada smo uvek radili sredom i bez laga. Fora je sto posle prvog shift-a na bossu umre 10 ljudi i lag nestane ali nema sanse da se ubije 15man :S Kazu da je naxx lag povezan sa wintergraspom i da rade na tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 u wintergraspu kad ima 200 ljudi tu je lag po 10 sec ali sigurno ne moze da bude povezano tako jer wintergrasp traje 30min a raid duze i ako laguje sve vreme za raid onda ne moze da ima veze sa tim fajtom ja inace danas treba da zavrsim nax sa 20 ljudi za achivment ostao nam jedan wing i safiron i kt pa se kace screenshotovi ako uspemo \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 boze koliko volim Magtheridon... koji fun je raditi WG sa 20 tenacity buffom... nas 5 na njih 100... i pobedimo. Najjaci server ikad. Ortaka horda prozvala " World PVP boss-om ". Jebeni fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Uspecete 20man np. Stvarno je smesno. Gm popizdeo juce zbog laga ali i zbog nekih koji stalno fejluju :D U fazonu je da se radi imortal tek onda kad 25 ljudi bude imalo Undying. Realno. I dalje ima likova koji ne umeju da skoce sa platforme do thadiusa ili da odrade heigan dance. Zaista sramota posle 20 runova :D A da ne pricam na sarth firewall, void zone i jos mnogo drugih stvari koje zahtevaju uberskill :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 nije problem ne skociti i meni se desilo par puta da ne skocim odma poenta je da znaju ljudi kak da se vrate u fajt posle tog faila a da ne crknu opet/ne wajpuju raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 i ja sam isto zaprepascen kako ljudi failuju na glupostima. Izgleda ko da sto vi se blizz olaksava pve to ljudi sve vise igraju ko retardi. Prvi put kad sam doshao na sarthariona i dok smo tukli prvog drake spawnovao mi se void zone pod nogama i iste sekunde sam se pomerio jer sam znao da crna rupa na zemlji sigurno nije zdrava ;p. A neki ljudi konstantno umiru od toga -.-. I stalno kenjaju "sry lagg :(" "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Ja sam bio u raidu koji je failovao na karazan sahu... Veci fail od ovoga nema... Edited January 15, 2009 by Fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 utorak navece vidim da nisam uradio obsidian 10man,reko ajde da napravim neki brzi pug samo da uzmem 4bedza i sad okupim ja tu neke ljudi(2healera,tanka i ovo dipies)i kao kog cemo bossa prvo,ajde onog levo(ne pamtim im imena) uglavnom fora je da tank i 1 healer stoje napolju i biju bossa a dipies i healer idu unutra i ubijaju addove. i prvi put sve super,kad vidis spawnovao se drugi portal svi uleceu,ja gledam i tank se zaleteo,govorim mu da stane,ne jebe zivu silu lik upada u portal,mene mini boss oneshootuje i posto nije imao koga da udara resetuje se.slatko mi je bilo replaceovati ga :)najsladje ^^ NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 ja sam morao da skinem addon da imam beskonacnu igrnore listu zbog toga svako ko je sjebo nesto tako samo ga dodam, dosta je bilo da gledam kretenizam u igri ako sa tom listom smanjim za 10% tako nesto uspeo sam u misiji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Bas su laki ti bossovi, levi i desni su isti, lagani, kod ovog u sredini sam morao da rokam Starfall / Hurricane / Typhoon... Krenuo danas na titulu Explorer, pre nekih dva sata krenuo iz STVa ka severu, sad stigao do EPLa, al u prolazu resim da svratim da se pozdravim :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 @killy - you go girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 ;o btw kreatore cemu darksorrow :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Razmisljao sam o migraciji, tu sam krenuo pre neke 2 godine da igram zbog 2 drugara. Obojca batalili pre pola godine /facepalm. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts