Get Adobe Flash player

millancche

The X
 • Content count

  2,689
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

4 Followers

About millancche

 • Rank
  El Mohito II Ostrašćeni
 • Birthday 02/09/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

9,582 profile views
 1. millancche

  Servis za mobilne - otisao ekran Huawei 10 mate lite

  Dunno :-) ja sam svakako i iz Šapca, pukao bi dodatnih 500 na dve poštarine :-) koliko je izašlo na kraju?
 2. millancche

  Need medical attention

  Preskupi su, a i kontam da nije poenta utvrđivati šta sve sad smeta i ne sme, već utvrditi uzrok te slabosti želuca/creva čega već, i to, ako je moguće, lečiti i popravljati. Da je samo osetljivost na mak problem kod mene, lako bih, baš me briga, ali mene generalno muči dosta toga oko varenja poslednjih par godina - roštilj, pivo, pasulj ponekad, mnoge stvari na različite načine mi smetaju, ovo sa makom je samo dodatak. Znači, ne gledaj šta sve smeš i ne smeš, već idi da pregledaš ceo sistem za varenje i da vidiš šta sa njim nije u redu, tako ću i ja morati.
 3. millancche

  Servis za mobilne - otisao ekran Huawei 10 mate lite

  Jesi uradio štasiuradio?
 4. millancche

  Servis za mobilne - otisao ekran Huawei 10 mate lite

  Taman posla da skidaš, ja sam čak malo i početnik, a i zatrpan sam poprilično poslom, jedino je stvar ako je baš mnogo povoljnije da ja odradim a on pazari ekran, da se onda proba. Gledam sad teardown slike za Mate 10 pro, ladno su degeni ušrafili prednju kameru spreda i onda lepe ekran na ram :-O Znači, da bi zamenio prednju kameru, morao bi da odlepljuješ ceo ekran sa rama... Koji jebeni horor! Sreća, nije tako na Lite, Lite je normlan.
 5. millancche

  Servis za mobilne - otisao ekran Huawei 10 mate lite

  Evo sad baš radim jedan P10 lite.... Petnaestak eura "ruke" jer su govna koja se lepe, normalne telefone (P8 lite npr) što se normalno otvaraju sam radio i jeftinije. Veći je problem gde naći kvalitetan ekran, i to me znam ni ja sam za Mate 10, jer ga nisam radio još. Npr. za P8 lite sam našao lika koji mi šalje ekrane za koje ja ne vidim razliku od originala, toliko su dobri, dok za "pravi" P8 "flagship" nikad nisam našao dobar zamenski, uvek izbele negde ili se pojave one tufnice buđave bele, ili čak zelene. Ili dođe da se fon restartuje sa njim, to je bilo za p8 i G8. Možeš i iz Kine ili ovde da poručiš ekran sa frejmom, pa da ti prepakujem, tako neće biti tragova lepljenja ekrana po ivicama.
 6. millancche

  Servis za mobilne - otisao ekran Huawei 10 mate lite

  Ja radim na divljaka, ali iskusan sam samo sa p8 p9 i p10, :-)
 7. millancche

  zanimljive slike

  U stilu portreta iz Neverwinter Nights, znači valja :-)
 8. zovi ih telefonom reci reko milanče da im ne radi im produkt znaće oni štaje
 9. U naslovu je sve što ima da se kaže, pa ajd i ovde da prijavim. Samo taj topik, barem od onih koje ja otvaram.
 10. millancche

  Njuz (nije njuz)

  B92 zaposlio Tarzana u novinare, otpustio poslednjeg lektora da uštedi na platama.
 11. A jel može da se bira kojeg pošto jabi hteo recimo mini Lakija ili možda mini Ivana_, a nebi recimo mini hajlija da dobijem?
 12. millancche

  Need medical attention

  Google nalazi ovo na tu temu, i neke narkomane što se žalili na sličan bol u stomaku izazvan čajem od maka :-) http://www.pedijatri.org.rs/pedijatrijskidani/radovi/128.pdf Inače to stoji da treba da pregledam sve u vezi sa varenjem, ima tu još poblema, generalno teško gutanje, i ono gušenje u grlu posle određenih tipova hrane, kao da je zaglavilo u grlu i treba proterati vodom, ali nema ništa (da li je to refluks?). Koja je tu procedura? Cenim standardno kod lekara opšte prakse, opisati simptome, uput dalje, right?
 13. millancche

  Need medical attention

  Ima li ko iskustva ili savete u vezi sa naprasno formiranom netolerancijom na mak? Obožavao sam štrudle sa makom, i kupovne i domaće, znam da sam ih i početkom ove godine njupao bez problema. Negde proletos sabijem jednu Trivitovu i još nešto, otrujem se na ceo dan, ne znam šta je. Par dana kasnije opet Trivitovu, i nešto drugo, otrujem se na dva dana, ne znam gde sam... Kažem ovima u prodavnici pa pripaze, računam istekao rok, proverimo, ok je, niko se drugi nije žalio. Sad u subotu daća neka, final test, maleno parče, znači ono do okrajka, domaća štrudla... Tek sam oko jedan u noći došao sebi. :-( Znači mak je. Isključivo želudac reaguje, bol je gore i malo levo, jak i oštar, kao nož u stomaku, nastaje neverovanto brzo, deset do poetnaest minuta nakon što pojedem parče štrudle. Pored očiglednog "ne jedi više štrudlu sa makom", zna li još neko nešto o ovome? Šta uzeti ako slučajno pojedem mak u nekom drugom jelu i osetim iste tegobe? Ako je neka alergijska reakcija, zar nije trebalo da to imam otkad znam za sebe, a ne da odjednom u 33. godini stomak preseče i kaže "ne može više mak nikako!"?
 14. millancche

  StarWars - fully operational battlestation topic

  Može da se sipa za klinčadiju ali mora da ima nekog smisla, neke koherencije, neke veze sa filmom koji nasleđuje... TLJ nema ništa od toga. Pre bih gledao Osvetu Sita deset puta nego ovo govno.
 15. Bump, prodat 3GB model, ostao od 2GB, cena 110 eura.