Get Adobe Flash player

millancche

The X
 • Content count

  2,726
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

4 Followers

About millancche

 • Rank
  El Mohito II Ostrašćeni
 • Birthday 02/09/1985

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Warcraft III: The Frozen Throne
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

9,747 profile views
 1. millancche

  Servis za mobilne - otisao ekran Huawei 10 mate lite

  Mali info ako nekog zanima, a u duhu je topika, pa mi palo na pamet da rezurektujem - mislim da sam konačno "osvojio" tehnologiju - napravio neke presice, našao dobar lepak i uvežbao tehniku - da baš lepo, dobro i trajno zalepim poklopce na ovim govnima novim od telefona što se poklopci lepe. Poslednji P10 lite i P8 Lite 2017 su izašli kao ispod čekića, skoro da se i ne vidi da je prelepljivano, pa sam i furao taj jedan dobrih mesec dana, pa opet otvarao, i jedva ga otvorio/odlepio. Pa opet dobro prelepio :-) Znači, ako su vam menjali nešto u servisima, pa telefon "zinuo" posle mesec dana, blic userava noćne fotke posle zamene ekrana, baterije i slično, ima rešenje :-)
 2. Fon, staklo, punjač, dual sim, sim free. Uzeo ga da promenim ekran, pa mu na kraju rešio sve da obnovim, jer lepo radi - kvalitetan nov ekran sa frejmom, nova original baterija, nov poklopac. Link do detaljnog KP oglasa je ispod, a ispod linka slike u spojleru. Cena 110 eura. https://www.kupujemprodajem.com/Mobilni-telefoni/Huawei/Huawei-P10-Lite-Dual-SIM-3-32-Andr-8-kao-nov-nova-baterija-69540801-oglas.htm?filter_id=
 3. millancche

  Njuz (nije njuz)

  Sova kurac moj! :-D https://www.blic.rs/slobodno-vreme/vesti/kikinda-je-dobila-novu-skulpturu-i-istog-momenta-je-postala-hit-na-mrezama-a-evo-sta/vx400mr
 4. millancche

  zanimljive slike

  Pa i Turci su na ove prostore u 14. veku doneli progres i demokratiju, ako pitaš njih, zar ne? :-)
 5. millancche

  Saobraćajna nesreća - Novi Sad

  Jeste, tačno, još mu i slava udarila u glavu, ne znamo mi kako mu je teško :-)
 6. millancche

  Saobraćajna nesreća - Novi Sad

  Pa to i kažem. A put je očajan, i on to zna, ceo život se vozi tuda. I krene pijan noću i prebrzo -> bolid. Ne opravdavam ga, već okrivljujem za šuntavilo. * očajan - mislim, asfalt je ok, ali ništa drugo nema što put treba da ima :-)
 7. millancche

  Koji mobilni telefon

  Ne znam šta da ti rečem za ta prva dva, ali znam da ti kažem - nemoj sonija nikako sad. I ja sam vole kompaktne Xperie, Ray mi je jedan od najdražih telefona ikad, ali to više nije to. Uzmi u obzir Huawei P10 lite ili P8 Lite 2017 koji je isto što i Honor 8 Lite. Ili neki Xiaomi koji ispunjava zahteve, ofc.
 8. millancche

  Saobraćajna nesreća - Novi Sad

  Genijalno! :-) Već ste pomenuli standardne stvari - pijan, drogiran, prebrzo vozio, bez dozvole, to sve stoji, a ja ću sad da napakujem i dodatnu otežavajuću okolnost, ko je išao ŠA-BG selima da uštedi na putarini, cenim da će da se složi. Taj jebeni put - to je samo njiva i asfalt. Nema srednje linije, nema ivica ni ivičnjaka na krajevima, ničeg. Ni svetla nikakvog, ni osvetljenje, ni kuće, samo kilometri i kilometri njiva. Pravina za 100-120 km/h, pa krivina za max 70 da ostaneš u svojoj traci, 80-90 ako "isečeš" profi, i tako na jedno 3-4 mesta. Ako zakačiš ivicu, guma hvata zemlju, i kraj - nema, rekoh, ni ivičnjaka da te upozori da si previše vani kad "najašeš". Ništa. Ko prvi put ide tuda, lako može da se zajebe. Lik je prošao milion puta, tačnije rođen je tu, i sve ovo što sam napisao zna. I divljao je bemvarom koja još ima zadnji pogon. Eto. Mali dodatak. A put je preprometan, cela zapadna Srbija ide tuda za BG više nego autoputem... Pravo je čudo kako nije nikog pokupio. @traktori - realno, treba svi da mu daju krv, da se on od te krvi oporavi, i da ih posle sve opet pijan izgazi redom :-)
 9. millancche

  OSVAJAMO 2018/2019

  Boaći umalo da da sinoć gol Evertonu.
 10. millancche

  Saobraćajna nesreća - Novi Sad

  Evo mojŠabac skuplja autobus da mu se daje krv... Treba za vepra autobus ljudi. Muka mi je, majke mi.